- 29 Ağustos 2022
- 14
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi cerenszumak
-
Evet arattım bolca. Çokça iyi yorum vardı sadece 1 adet kötü yorum gördüm o da bayağı ofansifti. Güncel durumları da merak ediyorum bakalım.Kötü yorum sildiren bir doktor olduğunu sanmıyorum ama yine de bilemeyiz tabi.Forumda ismi çok defa geçmişti.Arama çubuğuna adını yazıp aratın isterseniz.
Özelden foto atabilirseniz çoook sevinirimBen memnunum ama sonucu bilemem daha yeni oldum ama burnumun şişi inince çok sevimli bir burun görüyorum 3 ay dolunca paylaşıcam
3 ameliyatınızı hangi aralıklarla oldunuz? Ne gibi sorunlarınız vardı?İşini hakkıyla yapıyor . 3. Amelıyatımı ona oldum 1 sene once
Iyı kı olmusum dıyorum.
( lütfen ozelden foto ıstemeyın )
Ilkı ıle 2. Olan aynı doktordu zaten. Becerıksız insan. Arada 1 yıl oldu ya da olmadı .3 ameliyatınızı hangi aralıklarla oldunuz? Ne gibi sorunlarınız vardı?
Benim ikinci ameliyatım önümüzdeki ay bir yıl oluyor ama hala iyileştiğimi düşünmüyorum.Burun ucum şiş ve uyuşukluğu geçmedi.
Burun sırtımsa çok düzensiz.Her dokunduğumda sinirimi bozuyor.Ne kadar beklemem gerektiğini hiç bilmiyorum
Benimde ikisi arasında 13 ay var ama şu an ilk halini arar durumdayım.Kötü sonuçlarda erken yapılan revizyonlarda çok etkili diyorlar.10 yıl beklemeniz iyi sonuç almanıza fayda sağlamış olabilir .Keşke benim de o kadar bekleyecek zamanım olsa :/Ilkı ıle 2. Olan aynı doktordu zaten. Becerıksız insan. Arada 1 yıl oldu ya da olmadı .
Ama 3. Amelıyat 10 yıl olmustur .
Benım o sekılde ılerledı . Ama sizin oyle olmasına gerek yok tabıı kı.Benimde ikisi arasında 13 ay var ama şu an ilk halini arar durumdayım.Kötü sonuçlarda erken yapılan revizyonlarda çok etkili diyorlar.10 yıl beklemeniz iyi sonuç almanıza fayda sağlamış olabilir .Keşke benim de o kadar bekleyecek zamanım olsa :/
Son iki yılım burnuma baka baka geçti resmen.Önümüzdeki yaz başı bu konuyu çözüp defteri kapatmak istiyorum ama erken olacak diye de çok korkuyorum.
Siz gecen sene de mi sordunuz acaba aynı doktoru?Benimde ikisi arasında 13 ay var ama şu an ilk halini arar durumdayım.Kötü sonuçlarda erken yapılan revizyonlarda çok etkili diyorlar.10 yıl beklemeniz iyi sonuç almanıza fayda sağlamış olabilir .Keşke benim de o kadar bekleyecek zamanım olsa :/
Son iki yılım burnuma baka baka geçti resmen.Önümüzdeki yaz başı bu konuyu çözüp defteri kapatmak istiyorum ama erken olacak diye de çok korkuyorum.
Ben ameliyat olalı 11 ay oldu.6.aydan itibaren araştırıyorum.Doktoru sormuştum evet.Siz gecen sene de mi sordunuz acaba aynı doktoru?
Orochi ile konuşmuştuk ama size sordum mu tam hatırlayamadım.Zira ameliyat oldum diyen herkese sorma eğilimindeyim :)Siz gecen sene de mi sordunuz acaba aynı doktoru?
Anladım. Her gecen gum zam gelıyor o yuzden soyledım. Suan ahmet islam 60-70 bin istiyor. Teyzem de sorduBen ameliyat olalı 11 ay oldu.6.aydan itibaren araştırıyorum.Doktoru sormuştum evet.
Tarzı hakkında bilgi almak istiyordum daha kavisli yapıyor mu diye.
Ahmet ve Tural bey dışında güvenilir isim bulamadım.Onlarda doğal burun yaptığından mutlu olur muyum bilmiyorum.
Bir yıl tamamlanmadığından gidip görüşemiyorum.Bu sebeple kafa karışıklığım da geçmiyor.
Ah çok haklısınız ama hem zamanlama hem de bütçe açısından biraz daha beklemek zorundayım.Son ameliyatımı olmadan önce tam 8 kez başka şehirden ilk ameliyatın kontrolleri ve revizyon için İzmir’e gittim.O kadar masraf boşa gitti.Anladım. Her gecen gum zam gelıyor o yuzden soyledım. Suan ahmet islam 60-70 bin istiyor. Teyzem de sordu
Oldunuz mu 21 yaşındayım ben de ilk defa olacağım özelden fotoğraf ve fiyat paylaşma şansınız var mı şimdiden çok teşekkür ederimAmeliyat günü aldım önümüzdeki günlerde olacağım bakalım
Merhaba oldunuz mu acaba? Ben de Ahmet beyde olmayı düşünüyorum o sebeple soruyorumAmeliyat günü aldım önümüzdeki günlerde olacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?