• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ahmet İslam hakkında düşünceleriniz nedir önerir misiniz.

cerenszumak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
14
1
1
23
İlk burun ameliyatı mı bu hafta içinde olmayı düşünüyorum fakat hala 3-4 doktor arasında kararsızım Ahmet İslam’ı önerir misiniz hakkında neredeyse hiç kötü yorum görmedim ve bu da beni biraz şüpheye düşürdü herkes gerçekten bu kadar memnun mu yoksa kötü oyunları siliniyor mu yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ahmet İslam, oğuz kaan önder, mustafa yazır, köksal yuca arasındayım. Ahmet beyin tarzını seviyorum hafif oyuk kavisli ve biraz kalkık.

Kötü yorum sildiren bir doktor olduğunu sanmıyorum ama yine de bilemeyiz tabi.Forumda ismi çok defa geçmişti.Arama çubuğuna adını yazıp aratın isterseniz.

Kötü yorum sildiren bir doktor olduğunu sanmıyorum ama yine de bilemeyiz tabi.Forumda ismi çok defa geçmişti.Arama çubuğuna adını yazıp aratın isterseniz.
Evet arattım bolca. Çokça iyi yorum vardı sadece 1 adet kötü yorum gördüm o da bayağı ofansifti. Güncel durumları da merak ediyorum bakalım.

Ben memnunum ama sonucu bilemem daha yeni oldum ama burnumun şişi inince çok sevimli bir burun görüyorum 3 ay dolunca paylaşıcam😂

Bende ona yaptırmak istiyorum zaten nefes problemi de var kbb ci daha iyi olur diye düşündüm.

İşini hakkıyla yapıyor . 3. Amelıyatımı ona oldum 1 sene once
Iyı kı olmusum dıyorum.

( lütfen ozelden foto ıstemeyın )
3 ameliyatınızı hangi aralıklarla oldunuz? Ne gibi sorunlarınız vardı?
Benim ikinci ameliyatım önümüzdeki ay bir yıl oluyor ama hala iyileştiğimi düşünmüyorum.Burun ucum şiş ve uyuşukluğu geçmedi.
Burun sırtımsa çok düzensiz.Her dokunduğumda sinirimi bozuyor.Ne kadar beklemem gerektiğini hiç bilmiyorum 🤷‍♀️

3 ameliyatınızı hangi aralıklarla oldunuz? Ne gibi sorunlarınız vardı?
Benim ikinci ameliyatım önümüzdeki ay bir yıl oluyor ama hala iyileştiğimi düşünmüyorum.Burun ucum şiş ve uyuşukluğu geçmedi.
Burun sırtımsa çok düzensiz.Her dokunduğumda sinirimi bozuyor.Ne kadar beklemem gerektiğini hiç bilmiyorum 🤷‍♀️
Ilkı ıle 2. Olan aynı doktordu zaten. Becerıksız insan. Arada 1 yıl oldu ya da olmadı .
Ama 3. Amelıyat 10 yıl olmustur .

Ilkı ıle 2. Olan aynı doktordu zaten. Becerıksız insan. Arada 1 yıl oldu ya da olmadı .
Ama 3. Amelıyat 10 yıl olmustur .
Benimde ikisi arasında 13 ay var ama şu an ilk halini arar durumdayım.Kötü sonuçlarda erken yapılan revizyonlarda çok etkili diyorlar.10 yıl beklemeniz iyi sonuç almanıza fayda sağlamış olabilir .Keşke benim de o kadar bekleyecek zamanım olsa :/
Son iki yılım burnuma baka baka geçti resmen.Önümüzdeki yaz başı bu konuyu çözüp defteri kapatmak istiyorum ama erken olacak diye de çok korkuyorum.

Benimde ikisi arasında 13 ay var ama şu an ilk halini arar durumdayım.Kötü sonuçlarda erken yapılan revizyonlarda çok etkili diyorlar.10 yıl beklemeniz iyi sonuç almanıza fayda sağlamış olabilir .Keşke benim de o kadar bekleyecek zamanım olsa :/
Son iki yılım burnuma baka baka geçti resmen.Önümüzdeki yaz başı bu konuyu çözüp defteri kapatmak istiyorum ama erken olacak diye de çok korkuyorum.
Benım o sekılde ılerledı . Ama sizin oyle olmasına gerek yok tabıı kı.
Zaten doktor ona göre yonlendırme yapacaktır

Siz gecen sene de mi sordunuz acaba aynı doktoru?

Siz gecen sene de mi sordunuz acaba aynı doktoru?
Ben ameliyat olalı 11 ay oldu.6.aydan itibaren araştırıyorum.Doktoru sormuştum evet.
Tarzı hakkında bilgi almak istiyordum daha kavisli yapıyor mu diye.
Ahmet ve Tural bey dışında güvenilir isim bulamadım.Onlarda doğal burun yaptığından mutlu olur muyum bilmiyorum.
Bir yıl tamamlanmadığından gidip görüşemiyorum.Bu sebeple kafa karışıklığım da geçmiyor.

Ben ameliyat olalı 11 ay oldu.6.aydan itibaren araştırıyorum.Doktoru sormuştum evet.
Tarzı hakkında bilgi almak istiyordum daha kavisli yapıyor mu diye.
Ahmet ve Tural bey dışında güvenilir isim bulamadım.Onlarda doğal burun yaptığından mutlu olur muyum bilmiyorum.
Bir yıl tamamlanmadığından gidip görüşemiyorum.Bu sebeple kafa karışıklığım da geçmiyor.
Anladım. Her gecen gum zam gelıyor o yuzden soyledım. Suan ahmet islam 60-70 bin istiyor. Teyzem de sordu

Anladım. Her gecen gum zam gelıyor o yuzden soyledım. Suan ahmet islam 60-70 bin istiyor. Teyzem de sordu
Ah çok haklısınız ama hem zamanlama hem de bütçe açısından biraz daha beklemek zorundayım.Son ameliyatımı olmadan önce tam 8 kez başka şehirden ilk ameliyatın kontrolleri ve revizyon için İzmir’e gittim.O kadar masraf boşa gitti.
Yeni ameliyata bütçe oluşturacağım diye bu yıl tatile bile gitmedim.Ameliyat olmakla bitmiyor.Doktorun bulunduğu şehirde olmayınca bir ameliyat masrafı da gel gitlere veriyorsunuz.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ilk doktorumu.Başıma resmen iş açtı.

Back