• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ahmet Alp ameliyat olanlar

Efulim9595

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
139
15
13
29
Arkadaşlar Dr. Ahmet alp 'i uzun süredir instagramda takip ediyorum. Kendisi kbb uzmanı fakat çok güzel burunlar yapıyor. burda Ahmet Alp'e burun estetigi olan arkadaşlar varsa yazıp yada fotoğraf atıp bizimle tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum..

Arkadaşlar Dr. Ahmet alp 'i uzun süredir instagramda takip ediyorum. Kendisi kbb uzmanı fakat çok güzel burunlar yapıyor. burda Ahmet Alp'e burun estetigi olan arkadaşlar varsa yazıp yada fotoğraf atıp bizimle tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum..
Canım seninle hastanede olduğumuz gece yazışmıştık benim kızım oldu cuma günü 5 gün oldu cuma gidip alçı ve tamponlar çıkacak morluk hiç olmadı ağrı çok az dedi kızım nezle olmuşum gibi dedi valla doktorumuz ve asistanı çok ilgililer düzenli çalışıyorlar biz öneririz doktoru zaten kendisi eylül ayında klinik açacakmış şu an fiyatı makul isterseniz asistanından randevu alıp görüşün siz sakaryadasınız dimi bu arada eşimde sapancalı ailesi orda gelebilme imkanınız varsa mutlaka gelin doktora

Canım seninle hastanede olduğumuz gece yazışmıştık benim kızım oldu cuma günü 5 gün oldu cuma gidip alçı ve tamponlar çıkacak morluk hiç olmadı ağrı çok az dedi kızım nezle olmuşum gibi dedi valla doktorumuz ve asistanı çok ilgililer düzenli çalışıyorlar biz öneririz doktoru zaten kendisi eylül ayında klinik açacakmış şu an fiyatı makul isterseniz asistanından randevu alıp görüşün siz sakaryadasınız dimi bu arada eşimde sapancalı ailesi orda gelebilme imkanınız varsa mutlaka gelin doktora
Peki ne kadar ödediniz?

Öncesi fotoğrafı yok ancak şuan böyle

Eklentiler

• sketch-1502893161347.png
    sketch-1502893161347.png
    306,9 KB · Görüntüleme: 2.605
  • sketch-1502892986593.png
    sketch-1502892986593.png
    258,8 KB · Görüntüleme: 2.068
  • sketch-1502892864323.png
    sketch-1502892864323.png
    316,2 KB · Görüntüleme: 2.342
Simdiden bile çok tatlı duruyor ☺ çok sanlsiniz istanbulda olsam iki dakika bile dusunmezdimm. İnşallah bundan sonrakı süreçte de böyle güzel gider

Simdiden bile çok tatlı duruyor ☺ çok sanlsiniz istanbulda olsam iki dakika bile dusunmezdimm. İnşallah bundan sonrakı süreçte de böyle güzel gider

İnşallah canım, eğer istanbulda kalabileceğin biri falan varsa gelip olabilirsin ilk 2-3 gün sıkıntı biraz ama onun dışında ameliyatını olup sakaryaya geri de dönebilirsin yakın sonuçta, ilk kontrolü 1 hafta sonra yapıyor zaten

merhaba ahmet alp hakkında ki son düşüncen nedir? bende araştırıyorum kendisini

Back