- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- Konu Sahibi cekirdekcik
Kızlar bir şey soracağım dp dolma parfüm mu oluyor. Tüm o kodlar aynı mi oluyor her yerde ? Memnun musunuz? Ben bir kere sıktım tüm leke falan bıraktı onunda mı iyileri oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık parfümKızlar bir şey soracağım dp dolma parfüm mu oluyor. Tüm o kodlar aynı mi oluyor her yerde ? Memnun musunuz? Ben bir kere sıktım tüm leke falan bıraktı onunda mı iyileri oluyor?
Teşekkürler iyi uydurmuşum yine :)) Onu kastetmiştim.Açık parfüm
Aynı şey zaten takılma :)Teşekkürler iyi uydurmuşum yine :)) Onu kastetmiştim.
Sen bu konuda iyisin galiba :)) onun da markaları var mı yanı su isimli açık parfüm satıcısı iyi oluyor vs. gibi.?Aynı şey zaten takılma :)
Evet canım açık parfüm markaları arasında kalite farkı oluyor tabi. Genelde en çok tercih edilenler dp, bargello.Sen bu konuda iyisin galiba :)) onun da markaları var mı yanı su isimli açık parfüm satıcısı iyi oluyor vs. gibi.?
Evet biz david walker beğeniyoruz eşimle yıllardır kullanıyoruz dp kalıcı değil biz beğenmedik hiçSen bu konuda iyisin galiba :)) onun da markaları var mı yanı su isimli açık parfüm satıcısı iyi oluyor vs. gibi.?
Orjinal gibi olmasa da idare ediyorlar. Fiyatlar da farklı oluyor canım. DP 50 ml 35 tl ydi en son. Diğerlerinin şimdiki güncel fiyatını bilmiyorum.Sağ olun kızlar evet simdi biraz daha aydınlandım neler varmış :)) Bir dünya para veriyoruz biz parfümlere degerlendirilebilir fiyatlar nasıl peki? Cok mu soru sordum :) Kusura bakmayın.
Teşekkürler canım. Belli kokulara benzetmeye çalışıyorlar galiba? Ben de bulamıyorum artık Türkiye'de kullandığım parfümü belki benzer vardır.Orjinal gibi olmasa da idare ediyorlar. Fiyatlar da farklı oluyor canım. DP 50 ml 35 tl ydi en son. Diğerlerinin şimdiki güncel fiyatını bilmiyorum.
Aynen canım bilinen parfümlerin taklitlerini yapıyorlar.Teşekkürler canım. Belli kokulara benzetmeye çalışıyorlar galiba? Ben de bulamıyorum artık Türkiye'de kullandığım parfümü belki benzer vardır.
Kodu D8 mi acaba?Artfull mükemmel bir koku bana kendimi özel hissettiryodu o kadar çok soran oldu ki hem de kalıcı baya ve durdukça daha bir güzel .....çok etkileyici müthiş koku yıllardır kullanıyorum sayesinde parfüm değişikliği yapamıyorum
D8 yazan da vardı burda artfull için d13 de tam bilmiyorum ben azını biliyorum sadece kodunu hatırlamıyorumKodu D8 mi acaba?
Anladim artfull diycez ozaman kokusuna bakmak icin dimi?D8 yazan da vardı burda artfull için d13 de tam bilmiyorum ben azını biliyorum sadece kodunu hatırlamıyorum
Tmm canim merak ettim kokusuna bakicam :)Ama sanırım d8
Evet dp de artfull diyince veriyorlar hemenAnladim artfull diycez ozaman kokusuna bakmak icin dimi?
Lou lou nasil bir koku ?? Hangi parfüme benziyor cok merak ediyorm ?Arkadaslar loulou kalkti mi dp den? Ben sordum burdakine yok dedi suratsiz herif