- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 29
- Konu Sahibi Dogangunes1
Merhaba. Ben dp Parfum almak istiyorum ama en hafif ve en seksı ve agır olmayan bı koku önerisi istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dp de muadil doldurmalar olduğundan öyle aratarak bulamazsınız satış danışmanları yardımcı olur size. Viktoria secret bombshell alabilirsin numarasını bilmiyorum çiçek kokusu my burbery burbery alabilirsinInternette bulamadım dp olduguna eminmsnz pekı
Bu parfümlerin muadillerini üretiyor DP. Gidip bu, bu, bu diye önerilerimizi denemek istediginizi soyleyeceksiniz. Birebir ayni koku olmuyor çoğu zaman. Kullanmadim ama muscent ve bargello icin cok iyi diyorlar. Bargello trendyolda var.Internette bulamadım dp olduguna eminmsnz pekı
Bende bargellocuyum kokuları çok tutuyor baya baya nokta atışı yapıyorlar diyebilirim.Bu parfümlerin muadillerini üretiyor DP. Gidip bu, bu, bu diye önerilerimizi denemek istediginizi soyleyeceksiniz. Birebir ayni koku olmuyor çoğu zaman. Kullanmadim ama muscent ve bargello icin cok iyi diyorlar. Bargello trendyolda var.
Bazen çok yogun alkol kokuyor. Çok basic kokular nokta atışı gibi oluyor. Mesela dkny be delicious. Zaten cok belirgin bir yesil elma kokusu. Arkadan hafifçe salatalık da geliyor. İlk notalari tutturmak bu yuzden zor degil. Kokuyu denerken birebirmiş gibi geliyor. Ama diger kokularda farklilik olabiliyor.Bende bargellocuyum kokuları çok tutuyor baya baya nokta atışı yapıyorlar diyebilirim.
Dp çok yağlı ciltte kalıyor, kıyafetlerde leke yapıyor.
Bargellodan çok koku aldım aslında hiç alkol kokmadılar.Bazen çok yogun alkol kokuyor. Çok basic kokular nokta atışı gibi oluyor. Mesela dkny be delicious. Zaten cok belirgin bir yesil elma kokusu. Arkadan hafifçe salatalık da geliyor. İlk notalari tutturmak bu yuzden zor degil. Kokuyu denerken birebirmiş gibi geliyor. Ama diger kokularda farklilik olabiliyor.
Napcan kız eşini seksi kokularla mı baştan çıkarıp vazgeçiricen ayrılmaktanMerhaba. Ben dp Parfum almak istiyorum ama en hafif ve en seksı ve agır olmayan bı koku önerisi istiyorum.
Mesajimin basina dp yazmam gerekiyormus. Yeni uyandigim icin baska bir anlam verecegini düşünmemistim. Alkol kokan dp demek istedim aslinda.Bargellodan çok koku aldım aslında hiç alkol kokmadılar.
Sadece bazıları çabuk uçuyor. Koku içeriğine göre değişiyor.
Dp eşim kullanıyordu sevgiliyken aşırı kalıcıydı mesela o da dp seviyor :)
İnsan yalnizca kendi için de seksi olmak isteyemez mi?Napcan kız eşini seksi kokularla mı baştan çıkarıp vazgeçiricen ayrılmaktan
Evet bak onu bende fark etmiştim özellikle ilk sıkıldığında yoğun alkol kokuyor sonra uçuyorMesajimin basina dp yazmam gerekiyormus. Yeni uyandigim icin baska bir anlam verecegini düşünmemistim. Alkol kokan dp demek istedim aslinda.
Hafif bir koku degil bu. Konu sahibinin isteklerinden yalnizca seksi koku olanini karsilar.s12 sexy graffıt kesinlikle tavsiye ederim..
Hangi parfüm canım o nasıl bi koku tarif eder misin?C32 kullanıyorum yıllardır ne zaman sıksam kokumu sorarlar
Çiçeksi bir koku çok kalıcı ve asla sıkmıyor baharatlı da değil ne ağır ne hafif öyle söyleyeyim carolina herrera 212vıp altın sarısı bir şişe yorumlarına bakabilirsinizHangi parfüm canım o nasıl bi koku tarif eder misin?