Doymuyorum :(

Ya bende hiç egzama olmazdı ki normalde acayip alerjik bünyem var, son 1 haftadır oldu
Cildiyeci arkadaşıma sordum, foto attım sıvı sabun kullanma dedi
İlaç yazdı, kullanıyorum ama tamamen geçmedi henüz
Aile hekimine gittim. Vaktim yoktu hastaneye gitmek için. Aynıni dedi. Ben de alerjigim. Keçi sütlü bir sabun aldım onu kullanıyorum. İki de merhem verdi. Zaten biri hep egzema için verilirmis. Kortizonlu ne yazık ki ama hemen kaşıntıyi acıyı kesti. Birkaç gün kullandım geçiyor biraz izi var hala

Aile hekimine gittim. Vaktim yoktu hastaneye gitmek için. Aynıni dedi. Ben de alerjigim. Keçi sütlü bir sabun aldım onu kullanıyorum. İki de merhem verdi. Zaten biri hep egzema için verilirmis. Kortizonlu ne yazık ki ama hemen kaşıntıyi acıyı kesti. Birkaç gün kullandım geçiyor biraz izi var hala
Aa o keçi sütlü sabunu daha bugün arkadaşımın ecz de gördüm “çok iyi bir sabun” dedi ama egzama için başka bir sabun getirtecekmiş bana, bakayım fayda görürsem sana da söyleyeyim
Bir de şey aldım çok güzel, isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Bepanthol’un kortizonsuz, kaşıntı giderici kremi
Sürdükten kısacık süre sonra etki gösteriyor. Dene derim
Zararsız

Aa o keçi sütlü sabunu daha bugün arkadaşımın ecz de gördüm “çok iyi bir sabun” dedi ama egzama için başka bir sabun getirtecekmiş bana, bakayım fayda görürsem sana da söyleyeyim
Bir de şey aldım çok güzel, isim vermek yasak mı bilmiyorum ama Bepanthol’un kortizonsuz, kaşıntı giderici kremi
Zararsız
Ben de ayaklı reklam panosu gibiyim mübarek :işsiz:
Bari bi kazancım olsaydı sksmsms

Zararsız
Reklamını görüyordum da almadiydim. Zaten drnin verdiği kremin kortizonlu olduğunu netten bakınca sonradan öğrendim. Valla o sabun ise yararsa bana dersen iyi olur. Tekrarlayıp durur mu meret çünkü. O değil de mune bizi konu dışı muhabbetten şutlar mi kio_O

Reklamını görüyordum da almadiydim. Zaten drnin verdiği kremin kortizonlu olduğunu netten bakınca sonradan öğrendim. Valla o sabun ise yararsa bana dersen iyi olur. Tekrarlayıp durur mu meret çünkü. O değil de mune bizi konu dışı muhabbetten şutlar mi kio_O
Deme öyle deme deme :KK43:
Tamam sustum

Hanimlar derdim cok buyuk degil ama dert benim icin.
Ben doymuyorum. Resmen doy mu yo rum.
Bu yaz sonu nisanlanmayi dusundugum erkek arkadasimdan ayrildim.
Onun duygusal boslugunu mu bastiriyorum nedir ?
Depresyondayim desem degilim tamam ayrildim ama oyle hayatim karardi gibi de hissetmiyorum ama masallah surekli biseyler yiyorum.
Sabah annem bile uyarmak zorunda kaldi ki hic boyle seylere takilmaz.:110:
Az once de abur cubur actim cayla.
Ben ne yapayim ya ? Direkt mideye buzdolabini indircem. Doyma hissim yok baliklara dondum resmen.:deli:
Soruyorum size hunharca acilan istah nasil kapanir ?
Vallahi dert benim icin. Pantolonlarim dar geliyor. Sisiyorum.
Her turlu onerinize acigim:KK200:

aynı durumu eylül ayından beri yaşıyorum doktora gittim tahliller yaptırdım bir sonuç alamadım. Mide hassasiyeti nedeniyle yediklerime dikkat eden biriydim eylül ayında erkek arkadaşımla nişanlanmaktan vazgeçtik sonrasında bu hale geldim. Sanki hıncımı yemeklerden alıyorum içimdeki boşuğu böyle dolduruyorum spora başladım o da geçirmedi bunu. Tatlı tuzlu ne bulsam karıstırıyorum sonra gelsin pişmanlıklar. Önerisi olan yada bu durumu aşan biri var mı?

Bence acınızı yemekle bastırıyorsunuz. Yemeyi bırakın, ayrılık acınızı çekin, bitirin, normale dönersiniz. Yemeği bırakmadan o acıyı çekemeyeceksiniz ve normale dönemeyeceksiniz.

Konuda 230 mesaj var, 210 tanesi seninle benim
Garibim konu sahibesi sabah görünce şoktadaya girecek :KK53:
İkimizi de göz ardı edecek muhtemelen :oops:
Aç olunca insanın gözü dönüyor bir şekilde. Kendimizi yemek konuşmaya verdik. Allah affetsin az önce Türk kahvesiyle çikolata gömdüm ya. Eşim de hiç demiyor ki boşver. Ama çikolata bir tane hepimiz topu ancak 10 Gr dir.

Aç olunca insanın gözü dönüyor bir şekilde. Kendimizi yemek konuşmaya verdik. Allah affetsin az önce Türk kahvesiyle çikolata gömdüm ya. Eşim de hiç demiyor ki boşver. Ama çikolata bir tane hepimiz topu ancak 10 Gr dir.
Ohh yarasın skeksmsn
Ben de kahve ve çikolata istiyorum aslında yapsam mı
Aklımı çeldin seni hınzır skdmsms

Kızlar Nescafe gold için iştah kapatıyor aklıma geldi birden.

Bu doğru ya. Ne zaman Nescafe Gold'tan kahve yapıp içsem tuhaf bir şekilde acıkmıyorum. Başka çekirdekten kahvelerden içince böyle bir durum olmuyor.

Yani ayıp bu yaptığınız:) salı gününden beri yememeye çalışıyorum, dün akşam soğuk ayran çorbası içtim saat 9 gibi 1 avuç leblebi üzüm yedim. Şu an sağlıklı kahvaltımla bakışıyoruz, 1,5 kilo şişliğim inmiş, 81 kiloydum bu sabah. Konuyu kaldığım yerden okuyunca gözüm döndü canım börek istiyor ama maydanoz dereotu yumurta, peynir ve iki cevizden oluşan kahvaltımı yiyeceğim, azimliyim 10 kilo vereceğimmmmmmm

Ben de bi yılda 15 kiloya yakın aldım. Gerçi benimki biraz farklı ben yemeyerek aldım. Aç gezdiğim bile oldu yine aldım. Hipofiz bezimdeki adenomdan kaynaklı olabilceğini söyledi endokrin doktoru. Bence bi hormonlarına baktır bana bişeyler anlatmıştı tam aktaramam ama hormonlar bozulduğunda mide doydum sinyali veremiyomuş filan. İnşallah hormonal bişey değildir ama bi baktır bence :) ben şuan hiç bi koşulda kilo veremiyorum kötü bişey

Back
X