Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kullanıyorum muhtemelen de kolay kolay vazgeçmem :) İlk kutuya başladığımda pek beğenmedim sonra dedim bi süre idare edeyim belki düzelir gerçekten de daha sonra daha yumuşak oldu. saçı sertleştirmiyor ama ben tek başına kullanmıyorum şampuandan sonra watsons bira özlü saç cilasını saç uçlarına sürüyorum gerçekten yumuşacık oluyor ve kolay şekil alıyor :) umarım yardımcı olabilmişimdir![]()
Benim saçlarım orıelden mafedildi çok yıpranmış bende almak istiyorum watsons ürününü, ama karar vermedim ballısımı, biralısımıi avakadolusu ? Biralısınıda iyi demişin onuda duyuyorum hata yapma şansım çok şaşırdım faydasını görürmüyüm yoksa hayal kırıklığımı
ya bende nude aldım nemlendirici olanı acayip yağlandırdı ama çok memnunum aslında. benim saçlarım normalde de yağlıdır. bu nemlendirci özelllikte oldugu için mi iyice yağlandırdı anlamadım. başka özellikte olanını(hacimlendirici, güçlendirici) kullanan var mı lütfen cevap verinn bir sürü başlığa yazdım ama cevap alamadım((
bende ilk başta bu forumda gördüğüm için almıştım watsons dan. ama saç diplerimi kaşındırdı, ayrıca üzerinde sülfatsız yazıyor ama, içinde sulfosinat sulfoacetat falan gibi şeyler yazıyor, kimyacı bir arkadaşıma sordum bunlarda sülfat dedi, yağlanma sorununa gelince kesinlikle yağlandırıyor saçı.