Şampuan ve Saç Kremleri Down Under Natural's Nude Şampuan

Juturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
61
1
36
Denizli
Kesinlikle kimyasal olarak saç dökülmesini tetiklemeyen ve cilde zarar veren maddeler içermeyen bir şampuan. İçerisinde SLS, paraben, .fosfat yok ve eco sertifikalı, yani çevreye de size de zarar vermiyor. Fiyatı ithal olduğu için biraz pahalı ancak uzun süre de gidiyor. 14-15 tl arasında, 325 ml.

$down-under-naturals-nude-volumiz_1256220453_LRG.webp

Evet kullanıyorum muhtemelen de kolay kolay vazgeçmem :) İlk kutuya başladığımda pek beğenmedim sonra dedim bi süre idare edeyim belki düzelir gerçekten de daha sonra daha yumuşak oldu. saçı sertleştirmiyor ama ben tek başına kullanmıyorum şampuandan sonra watsons bira özlü saç cilasını saç uçlarına sürüyorum gerçekten yumuşacık oluyor ve kolay şekil alıyor :) umarım yardımcı olabilmişimdir :3:

Evet kullanıyorum muhtemelen de kolay kolay vazgeçmem :) İlk kutuya başladığımda pek beğenmedim sonra dedim bi süre idare edeyim belki düzelir gerçekten de daha sonra daha yumuşak oldu. saçı sertleştirmiyor ama ben tek başına kullanmıyorum şampuandan sonra watsons bira özlü saç cilasını saç uçlarına sürüyorum gerçekten yumuşacık oluyor ve kolay şekil alıyor :) umarım yardımcı olabilmişimdir :3:

Benim saçlarım orıelden mafedildi çok yıpranmış bende almak istiyorum watsons ürününü, ama karar vermedim ballısımı, biralısımıi avakadolusu ? Biralısınıda iyi demişin onuda duyuyorum hata yapma şansım çok şaşırdım faydasını görürmüyüm yoksa hayal kırıklığımı

Benim saçlarım orıelden mafedildi çok yıpranmış bende almak istiyorum watsons ürününü, ama karar vermedim ballısımı, biralısımıi avakadolusu ? Biralısınıda iyi demişin onuda duyuyorum hata yapma şansım çok şaşırdım faydasını görürmüyüm yoksa hayal kırıklığımı

Ben sadece biralısını kullandım ve en çok da onun övüldüğünü duydum. Bence o. Ballısından da memnun kalan var ancak avokadoluyu pek tutan yok. Bunun yanısıra haftada 1-2 kere badem yağı, hint yağı ve zeytin yağını karıştırıp kullanırsan da faydasını görürsün bence :)

Ben de aldım bamboo özlü sampuandan , markette gördüm normalde hep bioblas kullanrdım ama bambu ağacının faydalarını bildiğim halde saçla nasıl bir bağı olduğunu cözemedim, %98 organik falan da yazıyordu incecik geldi ilk gözüme 10 tl mi 12 tl mi ne aldım , yarısını kullandım biraz tedirgin basladım ama simdi güzel gidio, hem dedim kadınlar kulubunde kesin baslığı vardır bakalım kullananlar ne demiş diye :1:

Memmnunum şimdi, oo süper yaptı diyemem cünkü daha yarısındayım bir şeye değer biçmek icin en az bir kutu kullanmak gerek.. Bitsin ikinci kutuyu da alabilirim..

Ben de kullanıyorum cok da memnunum, hacimlendirici olanını aldım. Sac kremini de aldım, ancak saclarim boyasiz oldugu icincok nadir kullanıyorum. Yarısından cogu bitti, bir tane daha almak istiyorum hemen. Saclarim artık 3 günde bir yaglaniyor ve bir damlası bissuru kopuruyor.

Amma cok övdüm, sanki ortağım..:kkk:

Kızlar benim de annemin saçları çok dökülüyor bana dökülmeyi önleyen bir şampuan al dedi bioxin alıcaktım ama bu nasıl bunu mu alsam acaba?

Ben hiç memnun değilim.Saç diplerim cok fazla kaşınıyor ,şampuanı sürdüğüm sırada saç dibimde yanma oluyor ayrıca benim suana kadar hiç yağlanma sorunum yoktu saç diplerim cıvık yag oldu diyebilirim.Ayrıca saçlarımıda iyice kuruttu ben bu sampuanı birdaha almayı düşünmüyorum

bende ilk başta bu forumda gördüğüm için almıştım watsons dan. ama saç diplerimi kaşındırdı, ayrıca üzerinde sülfatsız yazıyor ama, içinde sulfosinat sulfoacetat falan gibi şeyler yazıyor, kimyacı bir arkadaşıma sordum bunlarda sülfat dedi, yağlanma sorununa gelince kesinlikle yağlandırıyor saçı.

gratisten almıştım deneme boyunu bende güçlendirici olanından çok beğendim sonra yorumları da gördükten sonra özellikle watsondan hacimlendiricisini aldım yaklaşık 3 haftadır falan kullanıyorum. işin aslı hem beğendim hem beğenmedim, beğendim çünkü cidden saçlarımı yıkadığım gün çok güzel, hacimli ve parlak oluyor saçlarım üstelik yıkarken çok güzel köpürdüğü için temizlenmiş hissini yaşatıyor. beğenmedim çünkü ertesi güne kalmadan çok fazla yağlanıyor saçım ve toplamak zorunda kalıyorum. bir de şampuan kaynaklı mı bilmiyorum ama saçlarım oldukça dökülmeye başladı. ancak hala saçlarım belki alışmaya çalışıyordur diye kullanmaya devam ediyorum, malum yılların kimyasallarından arınması belki de kolay olmuyordur, şimdi şişenin yarısından azı kaldı bitince duruma göre tekrar alma konusunu masaya yatırıcam.

ya bende nude aldım nemlendirici olanı acayip yağlandırdı ama çok memnunum aslında. benim saçlarım normalde de yağlıdır. bu nemlendirci özelllikte oldugu için mi iyice yağlandırdı anlamadım. başka özellikte olanını(hacimlendirici, güçlendirici) kullanan var mı lütfen cevap verinn bir sürü başlığa yazdım ama cevap alamadım:(((

ya bende nude aldım nemlendirici olanı acayip yağlandırdı ama çok memnunum aslında. benim saçlarım normalde de yağlıdır. bu nemlendirci özelllikte oldugu için mi iyice yağlandırdı anlamadım. başka özellikte olanını(hacimlendirici, güçlendirici) kullanan var mı lütfen cevap verinn bir sürü başlığa yazdım ama cevap alamadım:(((

Hacimlendirici olanını kullanıyorum, benim saçlarım normal, şampuan yağlandırmadı pek yalnız saçlarımı biraz sertleştiriyor krem kullanmak lazım mutlaka.

kızlar ben de saç kremini aldım.uzun zamandır saçlarım hiç bu kadar kolay taranıp,hafiflememişti.alırken teraddüt ettim.ama %96 doğal olması tercih sebebimdi.tavsiye ederim.

bende ilk başta bu forumda gördüğüm için almıştım watsons dan. ama saç diplerimi kaşındırdı, ayrıca üzerinde sülfatsız yazıyor ama, içinde sulfosinat sulfoacetat falan gibi şeyler yazıyor, kimyacı bir arkadaşıma sordum bunlarda sülfat dedi, yağlanma sorununa gelince kesinlikle yağlandırıyor saçı.

yanlıs biliyorsunuz sulfoacetat sulfat değildir sulfate alternatif olarak gelistirilmis hindistan cevizinden elde edilen köpürtücü bir maddedir. Bende almadan önce arastırmıstm cünkü
yaklask bir aydır kullanıyoorum ben memnunum bu sampuandan..bundan önce sacım kepeklenmisti ama onu gecirmedi hala..yumusattı ve kolay taraıyorum bu kesin ama kepeğim kaldı azalttı tam olarak gecirmedi bende diplerine elma sirkesi kullanıyorm bu aralar..belki iyi durulayamıyormdr bilmiyorm ama kullandğm en iyi sampuan bu

ben başka bi ürününü kullanıyorum çok memnunum saçlarımdaki kaşıntı geçti

Nude nemlendirici şampuan aldım saçlarım normalde yağlı ama yağlanma süresinde bi değişiklik olmadı ve saçlarım işlem gördüğü için uçları kuru. Tabi saç uçlarım için başka ürünler kullanıyorum. Şimdilik memnunum benim saçıma yaradı tabi herkeste aynı mıdır bilmiyorum ama bitince tekrar alabilirim ;)

sBenim sacimi cok agirlastirmis ve kece kece serileri de iyi gelnemisti :(yapmisti o yuzden 2. Kutuyu almadm. Bana down under in diger

2 kutu bitirdim arkadaşlar,benim dökülme problemim bu şampuanla bitti,çevremde tavsiye ettiğim arkadaşlar da aynı şeyi söylediler,kesinlikle memnunum yalnız saç kremi olmasa halim nice olurdu bilemiorum çünkü şampuan zaten yapısı sert saçlarımı daha da bi sert yapıyo

bende cok memnunum kızlar 3. kutum bitti yaglanma problemi yasamadım ayrıca sacım yumusacık oluyo her banyodan cıktıgımda ki sacım yıllardır sarı işlem gormus bı sac. o kadar sampuan denedım en cok memnun kaldıgım nude

Back
X