M Mummy0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2021 226 113 53 30 23 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu8001 #21 Neye dayanarak söylediler bunu? Down sendromu anne karnındayken anlaşılıyor bu zamana kadar testlerde bir şey çıkmadıysa sorun yoktur bence.Görüntü olarak ben benzetemedim umarım sağlıkla büyür
Neye dayanarak söylediler bunu? Down sendromu anne karnındayken anlaşılıyor bu zamana kadar testlerde bir şey çıkmadıysa sorun yoktur bence.Görüntü olarak ben benzetemedim umarım sağlıkla büyür
D Duygu8001 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 33 16 18 23 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu8001 #22 burcumsu12 .!.: Sadece görüntüye göre mi söyledi ölçümle falan mı? Görüntüyse yüzü hiç down sendromluya benzemiyor. Allahım sağlık versin Genişletmek için tıkla... Evet sadece görüntüye bakarak söyledi amin cumlemizinkine inşallah
burcumsu12 .!.: Sadece görüntüye göre mi söyledi ölçümle falan mı? Görüntüyse yüzü hiç down sendromluya benzemiyor. Allahım sağlık versin Genişletmek için tıkla... Evet sadece görüntüye bakarak söyledi amin cumlemizinkine inşallah
D Duygu8001 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 33 16 18 23 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu8001 #23 Sağlık ocağında alınan topuk kanında çıkar mı bu down sendromu veya başka genetik hastalıklar arayan soran olmadı şu zamana kadar
Sağlık ocağında alınan topuk kanında çıkar mı bu down sendromu veya başka genetik hastalıklar arayan soran olmadı şu zamana kadar
M muzikkutusu Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2019 38 30 88 46 23 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu8001 #24 Genetik sonucu beklemekten başka çare yok ne yazık ki. Ama ben de benzetemedim. Çok tatlı, yazmadan edemedim. Allah bağışlasın.
Genetik sonucu beklemekten başka çare yok ne yazık ki. Ama ben de benzetemedim. Çok tatlı, yazmadan edemedim. Allah bağışlasın.
D Duygu8001 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 33 16 18 23 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Duygu8001 #25 muzikkutusu .!.: Genetik sonucu beklemekten başka çare yok ne yazık ki. Ama ben de benzetemedim. Çok tatlı, yazmadan edemedim. Allah bağışlasın. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim cumlemizinkini inşallah
muzikkutusu .!.: Genetik sonucu beklemekten başka çare yok ne yazık ki. Ama ben de benzetemedim. Çok tatlı, yazmadan edemedim. Allah bağışlasın. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim cumlemizinkini inşallah