• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

down sendromunu andırdığı söyleniyor

Duygu8001

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
33
16
18
iyi günler ablalarım, bacılarım 20 gün önce doğum yaptım, ilk kontrolden sonra çocuk doktoru gelip çocuğunuz down sendromlu gibi görünüyor genetik incelemeye gitseniz iyi olur dedi, incelemeye kan örneğini gönderdik 3 hafta oldu halen gelen giden yok, birde siz bakabilir misiniz sizce de andırıyor mu, olması yada olmaması sevgimden birşey eksiltmeyecek ama içimize şüphe tohumunu ekti doktorlar sağolsun görüşlerinizi bekliyorum.
IMG_20230108_215653.jpg

Doktor değilim , öğretmenim..
down sendromunda burun kemiği olmuyor yada ense kalınlığı mevcut.. ben benzetemedim şahsi yorumum.. gerçeği bilim açıklar.. kalbinize göre olsun herşey.. allahtan hayırlısını diliyorum sizin için..

Gebelikte yapılan testler nasıl çıkmııştı? Onlar da tanı testi değil gerçi ana. Bahsettiğiniz kan topuk kanı mıdır? Topuk kanı gibi alım ve kontrollerde şayet bir hastalık yoksa aranmıyorsunuz. Görael olarak benzemiyor ama biz bilemeyiz doktor bunj neye dayanarak söyledi acaba? İçinizin rahat etmesi için muhakkak kontrol olun.🙏

Yuzu hic benzemiyor. Avcunda tek cizgi mi var, bakildi mi?

Soldaki normal avuc cizgisi. Sagdaki down sendromu avuc ici
Screenshot_20230123-125709_Chrome.jpg

Gebelikte yapılan testler nasıl çıkmııştı? Onlar da tanı testi değil gerçi ana. Bahsettiğiniz kan topuk kanı mıdır? Topuk kanı gibi alım ve kontrollerde şayet bir hastalık yoksa aranmıyorsunuz. Görael olarak benzemiyor ama biz bilemeyiz doktor bunj neye dayanarak söyledi acaba? İçinizin rahat etmesi için muhakkak kontrol olun.🙏
gebelikte yaptırdığımız testte sorun çıkmamıştı, topuk kanı da alındı ordan da aranmadık.

iyi günler ablalarım, bacılarım 20 gün önce doğum yaptım, ilk kontrolden sonra çocuk doktoru gelip çocuğunuz down sendromlu gibi görünüyor genetik incelemeye gitseniz iyi olur dedi, incelemeye kan örneğini gönderdik 3 hafta oldu halen gelen giden yok, birde siz bakabilir misiniz sizce de andırıyor mu, olması yada olmaması sevgimden birşey eksiltmeyecek ama içimize şüphe tohumunu ekti doktorlar sağolsun görüşlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 3195940
Kesinlikle benzemiyor...

Maşallah cok guzel bir bebeginiz var 😊 ben de benzetemedim ama iciniz rahat etsin tekrar muayene ettirin isterseniz

iyi günler ablalarım, bacılarım 20 gün önce doğum yaptım, ilk kontrolden sonra çocuk doktoru gelip çocuğunuz down sendromlu gibi görünüyor genetik incelemeye gitseniz iyi olur dedi, incelemeye kan örneğini gönderdik 3 hafta oldu halen gelen giden yok, birde siz bakabilir misiniz sizce de andırıyor mu, olması yada olmaması sevgimden birşey eksiltmeyecek ama içimize şüphe tohumunu ekti doktorlar sağolsun görüşlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 3195940
Allah bağışlasın ama doktor neye dayanarak söyledi bunu? Çocuğun tipine bakarak mı? Bana gayet normal bir bebek geldi bu fotoğraftan

neye dayanarak söylüyor ki eve gelen teyzeler gibi ortaya bişi atıyorlarsa şöyle şöyle o yüzden olabilir diye bi açıklasaymış

Maşallah yavrunuza.
Sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim.

Hiç alakası yok gerçekten nasıl benzetmişler anlamadım 🤷🏼‍♀️ uzaktan yakından bile benzemiyor sağlıkla büyütün 🙏🏻

Sadece görüntüye göre mi söyledi ölçümle falan mı? Görüntüyse yüzü hiç down sendromluya benzemiyor. Allahım sağlık versin

Back