"Down sendromlular ölsün"

Haberin yazımında kullanılan sıfatlara bakarsanız ne kadar yanlı yazılmış olduğunu görürsünüz zaten.
Sözlerin sahibi Richard Dawkins olunca, adam doğru mu söylemiş yanlış mı önemini kaybediyor bazı zümrelere göre; üzerinde 1 dakika bile düşünmeden, hmmm ateist bu zaten, din düşmanı, o yüzden kesinlikle caninin teki deniyor.
Velhasılıkelam, adam doğru söylemiş.

Adam bu cümleyi kurmuyor ki...

Cok haklı...Down sendromlu bir bebek eger fark edildiyse aldırılmalı. Bile bile dogurup kendisi ölünce ortada kalan down sendromlu kisiden anne baba sorumludur...Ortada perisan olmasındansa ceninken aldırmak en mantıklısıdır.

birde malesef bi yerde okumuştum nerdeydi gerçekten hatırlamıyorum

çok acı ama gerçek deniyordu

bu kullanılar kırışıklık gidericilerde bebek ceninleri oluyormuş herhalde
kafayı yicektim duyduğumda nerdeyse

birde aldır denilipte alınmayan bebeklerin sapasağlam doğduğunu görünce :KK43:
geçen sene görümceme kalbinde delikler çok fazla almak gerekiyor bebeği dediler
5 aylıktı
aldırma dedim dedik
doğunca ölür demişler bırak doğunca ölsün o zaman aynı acıyı yaşamayacakmısın
ama karar verilmişti
iğne yapmışlardı konuştuğumuzda
iğne yapılıca çırpındı bebeğim abla diyor çırpındı çırpındı ve durdu :KK43:
ve bebeği vermediler
kimbilir nerde defnedecek değillerya :KK43:
hala daha doğsaydı diyor ikinci bebeği yapamıyor geçirdi sıkıntıdan dolayı
bi rant dönüyor gibi geliyor hemde çok pis bi rant
yada bende aşırı bi güven sorunu var :KK43:

sonuçta tüp bebekte dönen bundada rahat döner
ve buna ortak olanlar

bu arada bu adamı ilk kez duydum
pehh muhimde değilmiş zaten

Kremlerde cenin değil, sperm var.
Hee ama spermi de doğmamış can sayıyorsanız artık, bilemem.

Down sendromlu olursa aldirin demekle, down sendromlular yasamasin demenin hic bir farki yok. Boyle kesin kesin konusmak kimseye dusmez. Buna anne ve baba karar vermeli. Et yemekle kurtaji ayni tutmak ! ona hic deginmiyorum bile.

Son düzenleme:
YUH.Kürtajla alınan bebek ceninlerinden krem mi yapıldığını düşünüyorsunuz.Kürtajı desteklemeyebilirsiniz ama insanlara bu kadar büyük bir iftira atmak da niye?
iftirayı benmi atıyorum bi yerde okudum diyorum
saygını takın ayrıca !!!!!!

iftirayı benmi atıyorum bi yerde okudum diyorum
saygını takın ayrıca !!!!!!
Sürekli böyle yorumlar atma o zaman,senin doğru olmadığını düşündüğün konular hakkında yaptığın,iğneleyeci yorumlarını hoş bulmuyorum,bence tartışmamıza devam edeceksek bu özelden olsun yoksa kol kola girip ban'a doğru yol açarız..:KK59:

http://farkinavar.blogspot.com.tr/2013/03/gida-kozmetik-ve-asida-insan-cenini.html

yazının tümünü okuyamadım aradan gördüklerimle link yapıştırıyorum !!!

Attığınız bağlantıdaki makaleyi, ve makalede kaynak gösterilen diğer web sitelerine göz attım. Sizin de içiniz rahat etsin diye söylüyorum ki, makalenin akademik bir değeri yok.
Yani, yazıda kaynak gösterilen web siteleri, ve bu web sitelerinin kaynak gösterdiği diğer web siteleri, sağlık kurumlarının, üniversitelerin veya araştırma kurumlarının resmi web siteleri değil, şahsi ve yanlı bloglardır.
Bütün bu görüşlerin başlangıcı, aşı ile otizm arasındaki bağlantıyla verilmiş, ancak eğer yine benim gibi gösterilen kaynakları takip ederseniz, aynı web sitelerinde "New autism studies do not disprove link between autism and vaccines" gibi tam aksini iddia eden makalelere de rastlayacaksınızdır.

"Son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre", "yapılan araştırmaya göre", "..... isimli şahısa göre" gibi ibareler bir yazıya akademik anlamda bir nitelik kazandırmaz, yapılan araştırmanın hangi tarihlerde, nerede, nasıl, kim tarafından, yapıldığı, araştırmanın hangi koşullarda ne gibi metotlarla gerçekleştirildiği belirtilmediği sürece.

ilk düşündüğüm şey tabiki de aldırırım yahu oldu..
sonra biraz daha detaylı düşündüm de sanırım ben korkarım böyle şeylerden.. yani onu aldırdıktan sonra başka bi çocuk sağlam dogursam bile daha beter başka bi hastalık musallat olursa diye ..
o yüzden zor bi karar Allah kimseyi düşürmesin bu duruma..
justei muslüman mısın

Bu Hitlerin bir zamanlar mukemmel irk yaratma cabasina benziyor. Herkes sarisin , mavi gozlu olmak zorunda degil, herkes mukemmel olmak zorunda da degil. Bu tur sendromlularin da yasamaya hakki var. Yasam hakkinin elinden alinmasiyla dogduktan sonra oldurmek arasinda bir fark yok. Cok ironik bir durum. :KK14:

haberi nasıl da çarpıtmışlar. adam dogru söylemiş.

bu karar aslında anne babalara bile bırakılmamalı. hatta belli fiziksel ya da zihinsel eksikliklerle dogacagı anlaşılan çocuklar da aldırılmalı. senin gönlün olsun diye bir ömür öyle mi yaşasın çocuk?

çok değişmişsin :KK70:

neyse konu evet down sendromlular kararı anne babaya bırakmak lazım.

niye bee daha önce de bi kaç kez yazdım bunu :KK53:
bence din de tek bi kavram yoktur.. herkes inancını bambaşka yaşıyabilir.. ben şuyum ben uyum demeyi de dogru bulmuyorum esasen
soru neden soruldu onu da anlamış değilim :KK14:

niye bee daha önce de bi kaç kez yazdım bunu :KK53:
bence din de tek bi kavram yoktur.. herkes inancını bambaşka yaşıyabilir.. ben şuyum ben uyum demeyi de dogru bulmuyorum esasen
soru neden soruldu onu da anlamış değilim :KK14:

şaka yapıyorum olabilirsin tabii ki şekerim herkesin özgür düşüncesi :KK54:

Back