çok iyi doğmuş kilosu aslında ama iki ayda çok az almış evet,peki neyle besleniyor,emiyormu,mama veriyormusun?istanbuldayım ben,ilk öğrendiğimizde kanuni sultan süleyman araştırma hastanesine gittik,tüm tahlil vs. orda yapıldı,genetik bölümüne gittim ilk sonra da sonuçları öğrendik sorun çıkmadı,birdaha da gitmedim nöroloji vs. yede gitmedim,gerektiğinde çocuk doktoruna gidiyorum,her ay gitmiyorum bile.yani ben şuan normal bir çocuktan farksız hiçbirşey yapmıyorum,sağlığında problem olmadıktan sonra bizim yapacaklarımız eğitimden başka birşey değil.şuanda çok yeni,zamanla oturur kafanda,sanki sürekli hayatında onunla ilgili bişeyler yapmalıymışsın veya heryerde karşına bu durum çıkacakmış gibi geliyor ama herşey çok normal seyrediyor bizim hayatımızda,ilk aylar bende çok bunalmıştım bir ay boyunca uyandırıp besleyememiiştim bile,ama benim kızımda çok hareketliydi,20 günlükken dönmeye başladı:)iyi bişey tabi neden olmasın,demekki keyfi yerinde ki hareket ediyor,kas zayıflığı bir miktar olabilir,ama zamanla düzelen bişey,aslında çok şey söylemek istiyorum ama toparlayamıorum:)) sen merak ettiklerini,çekincelerini yazabilirsin,beraber dertleşebiliriz.bende pek farklı sayılmam aslında daha bizde küçüğüz.doktorların hepsi farklı şeyler söyüyor açıkçası çok da bildiklerini düşünmüyorum,bizim gittiğimiz genetik doktoru bile kitabı açtı da okudu bize özelliklerini,hesap et artık.