Harmony ve nifty test leri araştırabilirsin cnm aminosentez tam sonuç verir

Yazanlar olmuş sanırım kan testi var adını bilemiyorum ama %99 doğru sonuç veriyor. Ben olsam yaptırdım testi, ama gebeliği sonlandırma amaçlı değil sadece bebeğe nasıl bakilacagina ne zaman nasıl eğitim sağlanacağına dair önceden araştırma yapmak adına.

Annenin kanı alınarak yapılan testler var. Yurtdışında yapılıyor 20 ay önce yaptırdığımda 1000 dolar idi ( ben en kapsamlısını yaptırmıştım) Maternit21 plus
%99 sonuç veriyor.
Amniyosentez gibi düşük riski de yok.

Kan testinin adı bildiğim kadarıyla fetal dna. Anneden kan alınıyor ve yurtdışına gönderiliyor. Yaklaşık 15 isgununde sonuç geliyor. Annenin kanında bebeğin dnasini arıyorlar. Ücreti 2000 TL civarındaydı en son

Eger olasi bir olumsuz sonuc durumunda aldirmayacaksaniz bence hic bu testleri yaptirmayin..

Canım çok geçmiş olsun inşallah doğru değildir..arkadaşimin 1/85 çikmıştı amniuosentez yapıldı temiz çıktı.kizı şu an 4 yaşinda.ona da böbreğinde parlaklik var demişler 1/85 risk çikımca yapmışlar.fakat şoyle bir şey var çocuk down değil ama bir böbreği çalışmıyo

Bu testlerin gerçekten güvenirliği yok birebir şahit olduğum durumlar var. 2 li üçlü testler olumsuz çıkıpta bebeği sağlıklı doğan tanıdığım var. Lütfen kendinize stres yapmayın bu durumu. Bu sadece bir ihtimal. Amniyosentez düşünüyorsanız onunda riski var. Ya bebek sağlıklı ise (ki büyük ihtimal öyledir)ve amniyosentezde kaybetme riski oluşursa ozaman kendinizi affetmezsiniz. Bana kalırsa güvenmeyin bu testlere. Yinede siz bilirsiniz tabi. Kimse sizi yargılamamalı bu konuda. Tercih sizin. Hakkınızda hayırlısı. Umarım bebişiniz iyidir.

Canim.iyi bir hastanede ve guvenilir bir doktorda da risk var mi?

ben özele gittiğim halde amniyosentezi devlette yaptırdım.. zaten ekrandan görüyorsunuz hemen su alıp çekiyorlar iğneyi.. su azalır yazmış biri öyle birşey olması mümkün değil iğne deliği işte çekince kapanıyor açık kalmıyorki..

Anladim.arasrirayim canim.en iyisi harmony dediler ama hangi laboratuar olacak bilemedim
Zaten yurt dışına gidiyor fiyat analizi yaparsın ararsın fiyat alırsın burda da yaptıranlar var arat bakalım cnm inş güzel sonuçlar alırsın

Harmony yaptirdim %99 dogru sonuc cikiyor
Amniyosentez yuzde100 dogru sonuc veriyor ama cok dusuk bir ihtimal de olsa bebegin ölumune sebep oldugu icin ben istememistim onun yerine harmony yaptirdim

Canım Allah. Yardımcın olsun. Benim bebeğimde de ayni.haftada kalbinde parlaklık görüldü risk denildi. 2li testim normaldi diğerlerini yaotirmadim. Kalp parlaklığını baya kafaya takmıştım. Ayrıntılı ultrasona girdim doktor bana net bisey diyemem ama bebeğinde başka bir sorun yok sağlıklı görünüyor dedi. Bence ayrıntılı ultrasona gir. Ama iyi.bir doktor bul. İçin rahat edecekse de harmony testi yaptır . Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bebeğimi sağlıkla kucağına aldım cok sukur

Canim.iyi bir hastanede ve guvenilir bir doktorda da risk var mi?
Canım detaylı ultrasona baktırdın mı? Kalbinde leke olması illa down mu yani. Ayrıca o leke kaybolabilir de benim de bir tanıdığımda leke var dediler lipom olabilir dediler bir ay sonra yoktu raporlarında. Bence detaylı ultrason yaptır iyi bir yerde

Canimm insallah bebisin sagliklidir, sen hangi devlet hastanesinde yaptirdin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…