Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Sarisinbebek
-
Harmony ve nifty test leri araştırabilirsin cnm aminosentez tam sonuç verirMerhaba arkadaslar
Dilerim konumu okuyanlar ve yardimci olanlar olur. Su anda 16+2 haftalik hamileyim. Gecen hafta ultrasonda bebegimin kalbinde ufak bir leke goruldu ve maalesef dortlu testimde 1/50 oran cikti( size sorularim :
1. 4lu testte doktor gebelik yasimi 15+4 olmasi gerekirken 16+1 girmis bu durum testi etkiler mi?
2. Sizler hangi yurtdisi testleri yaptirdiniz? Amniyosentez gercrkten 100 sonuc veriyor mu?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Canım çok geçmiş olsun inşallah doğru değildir..arkadaşimin 1/85 çikmıştı amniuosentez yapıldı temiz çıktı.kizı şu an 4 yaşinda.ona da böbreğinde parlaklik var demişler 1/85 risk çikımca yapmışlar.fakat şoyle bir şey var çocuk down değil ama bir böbreği çalışmıyoMerhaba arkadaslar
Dilerim konumu okuyanlar ve yardimci olanlar olur. Su anda 16+2 haftalik hamileyim. Gecen hafta ultrasonda bebegimin kalbinde ufak bir leke goruldu ve maalesef dortlu testimde 1/50 oran cikti( size sorularim :
1. 4lu testte doktor gebelik yasimi 15+4 olmasi gerekirken 16+1 girmis bu durum testi etkiler mi?
2. Sizler hangi yurtdisi testleri yaptirdiniz? Amniyosentez gercrkten 100 sonuc veriyor mu?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Canimm harmony hangi laboratuarda,?Harmony ve nifty test leri araştırabilirsin cnm aminosentez tam sonuç verir
Canim.iyi bir hastanede ve guvenilir bir doktorda da risk var mi?Hiçbir test %100 sonuç vermiyor malesef. Amniyosentez olabilir ama onda da düşükle sonuçlanma ihtimali var bebeğe zarar verebilir vs.
Genoks ta nifty var ama genetix yapıyordu sanırımCanimm harmony hangi laboratuarda,?
Anladim.arasrirayim canim.en iyisi harmony dediler ama hangi laboratuar olacak bilemedimGenoks ta nifty var ama genetix yapıyordu sanırım
Canim.iyi bir hastanede ve guvenilir bir doktorda da risk var mi?
Zaten yurt dışına gidiyor fiyat analizi yaparsın ararsın fiyat alırsın burda da yaptıranlar var arat bakalım cnm inş güzel sonuçlar alırsınAnladim.arasrirayim canim.en iyisi harmony dediler ama hangi laboratuar olacak bilemedim
Canım Allah. Yardımcın olsun. Benim bebeğimde de ayni.haftada kalbinde parlaklık görüldü risk denildi. 2li testim normaldi diğerlerini yaotirmadim. Kalp parlaklığını baya kafaya takmıştım. Ayrıntılı ultrasona girdim doktor bana net bisey diyemem ama bebeğinde başka bir sorun yok sağlıklı görünüyor dedi. Bence ayrıntılı ultrasona gir. Ama iyi.bir doktor bul. İçin rahat edecekse de harmony testi yaptır . Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar donusleriniz icin cok tesekkurler, ben aslinda hicbir test yaptirmayacaktim ense ve burun iyi cikinca ikili test istemedim velakin doktprum.4lu teste.zorladi kalbinde leke var diye.. simdi de bu kuskuyla yasanir mi? Icimde kocaman bir bosluk cevabi yok..
Var canım. İnternette zararlarını okuyabilirsin tabi.Canim.iyi bir hastanede ve guvenilir bir doktorda da risk var mi?
Canım detaylı ultrasona baktırdın mı? Kalbinde leke olması illa down mu yani. Ayrıca o leke kaybolabilir de benim de bir tanıdığımda leke var dediler lipom olabilir dediler bir ay sonra yoktu raporlarında. Bence detaylı ultrason yaptır iyi bir yerdeCanim.iyi bir hastanede ve guvenilir bir doktorda da risk var mi?
Canimm insallah bebisin sagliklidir, sen hangi devlet hastanesinde yaptirdin acaba?ben özele gittiğim halde amniyosentezi devlette yaptırdım.. zaten ekrandan görüyorsunuz hemen su alıp çekiyorlar iğneyi.. su azalır yazmış biri öyle birşey olması mümkün değil iğne deliği işte çekince kapanıyor açık kalmıyorki..
Canimm benn de o testi yaptirmak isritorum hangi labta yaptirdin?Harmony yaptirdim %99 dogru sonuc cikiyor
Amniyosentez yuzde100 dogru sonuc veriyor ama cok dusuk bir ihtimal de olsa bebegin ölumune sebep oldugu icin ben istememistim onun yerine harmony yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?