Dövme Dövmemi sevmedim çok mutsuzum n'apıcam?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
Selam arkadaşlar dövmemi yaptırdım çokta istediğim birşeydi K. atatürk imzası sol kolumun içine yaptırdım bileğime yakın ama hiç sevmedim ztn 7 dakika sürdü. Çok çabuk bitti ama sanki güzel yazılmadı. Şuan kabarık olduğundan renkler oturmadığından mı bana öle geliyor yoksa gerçketen kötü mü? Kötüyse ne yapabilirim? Düzeltirler mi?:a015:

7 dk az deilmi canım oda hassas bölge sayılıyor tarif ettigin yer ince deri oldugundan ama şiş oldugundanda öyle gelio olabilir ama 7 dk çok kısa bir süre ya helal düzgün yaptıysa

Ben beğenmedim hiç işçilik sıfır. :KK43: Düzelttirmem lazım sanki yada oturmadı ne biliyim ama çok mutsuzum daha perşembe günü yaptırdım.

Resimlerde kremli bu arada ilk koyduğum resim yaptırdığım günün akşamı diğeri bugünden.

canım biraz garip yazılmıs gibi yani titrek ve yayılmıs gibi belkide yeni ondan öyledir geçsin biraz bak ondan sonra ama düzeltmeye kalkma dahada bozabiliolar

belkıde vucutta yenı bırsey olunca alısılması zor olur ya ondandır. uzme kendını :)

canım ücretsiz yaptırdıgını yazmıssın dier topikte nasıl olduki belkide ondan özensiz yapmıs olabilirler ama bazen vucut kabul etmeyip yayabiliomus

öncelikle 7 dk çok kısa bir süre ama iyice dövmenin iyileşmesini beklemeden yapabilecek bir şeyin yok her gün kremini sürmeye devam et kabuk atsın sonrasında ise biraz bekle derim.

Kampanya vardı isteyen herkese gün ve saat verilip yazılıodu ama yaptırdığım yer ızmir'de bilinen bir yer herkesin beğendiği. Nie böle oldu bilmiorm. Çok üzülüyorum ne yapılabilir ki die düşünüp duruorm.

Kızlar şuan çok mutluyum o çirkin görüntü kabuklar yüzündenmiş dövmem kabuk tutmuş o yüzden kabarık ve çirkin gözüküomuş dün atatürk kısmının bir kısmı soyulmaya başladı altından incecik daha gzl bir yazı çıkıo. Size titrek yazılmış gibi görünmesi kabuklardanmış. Hepsi soyulduktan sonra resmini tekrar koyacağım. Birde yayık çıkmasının sebebine gelince imza zaten yamuk ben onu kolumu yatırıp üstten çekmişim açıyla ilgiliymiş. :)

Kızlar şuan çok mutluyum o çirkin görüntü kabuklar yüzündenmiş dövmem kabuk tutmuş o yüzden kabarık ve çirkin gözüküomuş dün atatürk kısmının bir kısmı soyulmaya başladı altından incecik daha gzl bir yazı çıkıo. Size titrek yazılmış gibi görünmesi kabuklardanmış. Hepsi soyulduktan sonra resmini tekrar koyacağım. Birde yayık çıkmasının sebebine gelince imza zaten yamuk ben onu kolumu yatırıp üstten çekmişim açıyla ilgiliymiş. :)

Yeni halini koy da görelim kaydirigubbakcemile

Bana da ilk bakışta titrek yazılmış gibi gelmişti..:nazar:

Kabuk tuttuğundan öleymiş parça parça kabuklar varmış üstünde kabarıklığı ve sertliği ondanmış kabuklar tam düşmedi düşsün koyacağım.

biraz beklemeni söylemiştim :) ilacını sürmeyi ihmal etme, kabuklarını koparma ve kaşındığı zaman kaşıma :KK66:

Kremimi devamlı sürüorm kabukların çoğu düştü az bir yerde kaldı fakat bazı yerler silik sanki bu gibi durumlarda rötuş mu yaptırılır?

tamamen iyileştikten sonra kalan yerlere bakarsın ve yaptırdığın kişiyle görüşürsün,boşluk olan yere ya da silik görünen yerlere rötuş yapar.

inşallah güzel bir sonuç elde edersin, haberlerini bekliyorum :)

eğer bazı yerler silik bazı yerler koyuysa acemi işi bence daha uzman bir yere gitmeni tavsiye ederim. kabuklarını sen soyma zaten balık pulu gibidir yavaş yavaş dökülür. teramicyn sür sürekli

X