- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
yetişin a dostlar, insan hırhızı varKızım bu herifi ben görsem onun demesini beklemem ben derim "gel bana erkeğimm" diye. O Ses Türkiye jürisi gibi olurum, bana geel bana geel diye
Sana da bunu ayarlayalım olma mı?yetişin a dostlar, insan hırhızı varSana bırakır mıyım kızım onu :) o benim olucak, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı, dur la olmadı bu
heee ben de bu herif olcak, ben de sokağa salcam öyle mi? kendime güveniyorum dediysem de o kadar değilSana da bunu ayarlayalım olma mı?
Sonra çifte randevuya çıkarız beylerimiz, sen, ben. Aile çay bahçesinde çay içer okey oynarız. Ne dersin?
Sana da bunu ayarlayalım olma mı?
Sonra çifte randevuya çıkarız beylerimiz, sen, ben. Aile çay bahçesinde çay içer okey oynarız. Ne dersin?
Hahaha ah kuzum nerede bulacağız biz bu herifleriheee ben de bu herif olcak, ben de sokağa salcam öyle mi? kendime güveniyorum dediysem de o kadar değilben bunu alırım, odaya kapatırım, arada bir yemini suyunu verir, öper okşarım
Bence bu bir istisna..Desen önemli tabii. Kesinlikle katılıyorum.
Ama bana mesela omuzdan bileğe kadar dövmeli erkekler cazip geliyor. Kadında bütün kolun kaplı olmasını sevmiyorum, maskülen geliyor.
Şimdi şu gelse hadi shot dese "yemişim asabiyetini, götür beni buralardan yiğidim" diye atlarım boynuna
O adam işin esprisi tabii :)Bence bu bir istisna..
Yani ne giyse yakışır bu adama. ya da ne yapsa gibi..
Tipi müsait kaldırıyor.
Ama Bozok iyi bir örnek olmuş.
Son derece itici hale gelmiş karnına saplanan Turk dovemesiyle.
Her şeye rağmen ben sevmiyorum, ürkütücü geliyor bana.