'Dövmeli kişiler daha asabi'

Kızım bu herifi ben görsem onun demesini beklemem ben derim "gel bana erkeğimm" diye. O Ses Türkiye jürisi gibi olurum, bana geel bana geel diye
yetişin a dostlar, insan hırhızı var Sana bırakır mıyım kızım onu :) o benim olucak, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı, dur la olmadı bu

yetişin a dostlar, insan hırhızı var Sana bırakır mıyım kızım onu :) o benim olucak, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı, dur la olmadı bu
Sana da bunu ayarlayalım olma mı?

Sonra çifte randevuya çıkarız beylerimiz, sen, ben. Aile çay bahçesinde çay içer okey oynarız. Ne dersin?

Sana da bunu ayarlayalım olma mı?

Sonra çifte randevuya çıkarız beylerimiz, sen, ben. Aile çay bahçesinde çay içer okey oynarız. Ne dersin?
heee ben de bu herif olcak, ben de sokağa salcam öyle mi? kendime güveniyorum dediysem de o kadar değil ben bunu alırım, odaya kapatırım, arada bir yemini suyunu verir, öper okşarım

o resimdeki dövmeler nekadar cirkin duruyor bütün vucudu kaplamis
bende dövme hic yok ama sakinde sayilmam

Bence bu bir istisna..
Yani ne giyse yakışır bu adama. ya da ne yapsa gibi..
Tipi müsait kaldırıyor.
Ama Bozok iyi bir örnek olmuş.
Son derece itici hale gelmiş karnına saplanan Turk dovemesiyle.
Her şeye rağmen ben sevmiyorum, ürkütücü geliyor bana.

İngiliz sosyal bilimcilere sevgilerimi yolluyorum.

378 kişi ve bir tez.

Tanıdığım tüm dövmeliler çok sevimlidir.

O adam işin esprisi tabii :)

Ama bilmiyorum belki bende de dövme olduğu için, bir erkekte doğru düzgün bir dövme benim için her zaman +1, +5, +10 puan falan oluyor. Hele yazın gözlerim şaşı oluyor dövme görmekten

Bence herkes için geçerli değil Gökhan Özoğuz da dövmeli ama sinirin s' si yok aksine çok tatlı sevimli normalde dövme sevmem ama ona çok yakıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…