'Dövmeli kişiler daha asabi'

Bende etrafımdakileri suçluyordum delirttiniz beni diye meğer dövmeli kişi olmamdan mütevellitmiş tüm sinirim

Senin nerende dövme var la? Görmediğim bi yere mi yaptırdın???
S shot bak sana asabi didiler.
NE ALAKASI VAR, NE DEMEK İSTİYORSUN SEN??????????

Yokken de asabiydim , olunca da bişi değişmedi
Ama olmayanı biliyom
S shot , dövmeli adamlara daha dikkatli yaklaşacakmisiz ole diyorlar
Lindammm kuzumm dövmesizleri de gördük
Hem ben dövmeli irkek severim. Şöyle omuz, kol dövmesi falan. Mis

Ben birinden çok pis şüpheleniyorum. Ayak parmaklarının arasına kadar dövme var diye ama neyse
Gördüğümde hemen parnaklarini aralicim

Bence de yok artık ablacım ya..
1 nokta dövmesi olmayıp, asabiyetin kitabını yazanları biliyorum. .

Bakma sen dövme bahane aslında,nasıl bir araştırma yapılmışki buna karar vermiş merci kişiler..
Yinede dövme güzeldir hava veriyor bence..
Çok abartıya kaçmadan tabisi..

Bakma sen dövme bahane aslında,nasıl bir araştırma yapılmışki buna karar vermiş merci kişiler..
Yinede dövme güzeldir hava veriyor bence..
Çok abartıya kaçmadan tabisi..
Bilmem, isimlerin insan üzerindeki etkisi gni bir haber sanırım. Doğruluk payı olabilir. Asabi model dövmeler asabiyetini ele veriyor olabilir. Bilemedim ....

Bilmem, isimlerin insan üzerindeki etkisi gni bir haber sanırım. Doğruluk payı olabilir. Asabi model dövmeler asabiyetini ele veriyor olabilir. Bilemedim ....

Oda olabilir,demekki tarzını dövmeye yansıtanarda var..
Burçlar da bizi tanımlıyor ya mesela,bak burçlara birçok özelliğimize ayna oluyorlar..

Doğrudur. En büyük kanıtı benim. Bakin ne kadar da sakin bir hatunum. Hamilelik bile geremedi beni. O kadar yani.... :)

Dövme değil de şekiller elbette karakteri ele verir kısmen bence.
Çok ürkütücü olarak baştan sona dövmeli olan kişiler bana itici geliyor.
Koca bir bıçağa saplanmış kanlar içindeki bir kafa yaptıran bir adam bana hiç çekici gelmiyor.

Desen önemli tabii. Kesinlikle katılıyorum.
Ama bana mesela omuzdan bileğe kadar dövmeli erkekler cazip geliyor. Kadında bütün kolun kaplı olmasını sevmiyorum, maskülen geliyor.

Şimdi şu gelse hadi shot dese "yemişim asabiyetini, götür beni buralardan yiğidim" diye atlarım boynuna

Bence öyle bakın geçen seneki survivora bozok denen her yeri dövmelerle kaplı adam nasıl asabiydi

ne kadar dövme o kadar sinir

Ay benim boynuma atla. Ben daha yakışıklıyım
Bence öyle bakın geçen seneki survivora bozok denen her yeri dövmelerle kaplı adam nasıl asabiydi

ne kadar dövme o kadar sinir
Na alakası var ! bende 2 dene var sinirlimiyim asabi miyim

heh bu herif sana gel derse gitmezlik etme tamam mı, şatçım tekilacım

o zaman var sende de bayağı sinir asabilik

inkar etme

bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış
Bunlar dövme lobisi themis Dövmelilere iftira atıyorlar. İftiralarında boğulsunlar

Ay benim boynuma atla. Ben daha yakışıklıyım

Na alakası var ! bende 2 dene var sinirlimiyim asabi miyim
Yürü git daha yakışıklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…