- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
-
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Dövme zor bir karar. Çünkü kime sorsam bir zaman sonra sıkılıp sildirmek istiyor, o da acı veren bir işlem.
O yüzden iyi düşünmek lazım.
Bu arada o resimdeki dövme Lana Del Rey'in miydi ?
sıkılmaktan korkmasam bende yaptırmak istiyorum ama senin fikrin süpermiş parmak içi hiç aklıma gelmemişti.
resmen senden heveslendim
az daha heveslendireyim istanbuldaysan birbirimizi gazlayalım ve bitsin bu iş.
dövme guzel bırsey estetık acıdan hoş duruo ama gercekten bı zaman sonra sıkılıyorsun bende bı tane var 3 senedır sol kolumda ve cok sıkıldım gercekten keske yaptırmasaydım dedıgım cok oldu bıde su var dovme yaptırmak ıstıorsan secıcegın yer cok onemlı sıkılmayacagın sureklı goz onunde olmayan bı yer olsun o zaman sıkılmazsın :) ama yınede ıyı dusun derım acısına gelınce nasıl desem dayanamayacagın bı acı yasamıyorsun :)
valla keloid bünyenin ürettiği bişey ve ben çok korkarım kendisinden
ama genelde bir omuzdan bir omuza ve göğüs çukuruna çizgi çek, hah işte o üçgende daha çok oluyormuş keloid, parmakta olur mu bilmem
Merhaba tatlım,
bende dövmeye çok meraklı bi insanım, omzuma melek dövmesi yaptırmak isityorum,yada uçan kuşlar varya bilirsin , yada senın gibi parmağıma kız kardeşimin ismini yazdırmak istiyorum
yaptıracağın küçük bir yazı, fazla acımaz hemde sonradan sildirmek istemessin pek dikkat çekecek birşey değil zaten.
Bence çok cool duruyor.. Yaptırırsan resmını cekip atarsın.
parmakların küçükse hoş durmayabilir, bileğinin içine yada kenarına yazdırabilirsin.
ense iyidir iyi, at kuyrugu yapınca havalı durur, görünmesini istemediğin zamanlarda saçlarını açarsın hiç görünmez
ben de ondan korkuyorum. 5.2 cm parmak mı olur? ve çok ince parmaklarım var kilolu olmama rağmen. Karınca kadar yazdırınca da anlamı kalmayacak gibime geliyor.
bilek içlerimin birine annemin adını yazdırıcam, diğerine de ileride çocuğum olursa onun adını yazdırıcam. (annemin tabiriyle "maymuna dönmek")
arkadaşımın orada dövmesi var, sordum "kendin görmüyorsun hiç yaptırma daha iyi" dedi.
parmak içinede çok zarif oluyor bu resmi beğendim mesela..
Eki Görüntüle 500395
ben sonsuz işareti istiyorum love yazan yerde kızımın ismi olacak, parmak arasınada yaptırabilirim zarif bir model..
Eki Görüntüle 500396
valla daha ziyade başkası görsün diye yaptırılıyor ama
aynada görürsün ne var
ensene yaptırırsan yaz yine, acıdımı acımadımı nasıl oldu vs
benimde dövmelerim var,2 adet...biri eşimin ismi sağ kolumda...birde belimde kuyruk sokumumun üzerinde
gerçektende yaptırınca yaptırasın geliyor ama kendini dizginleyemezsen..
eşiminde sol kolu dirseğine kadar kaplan,çok hoş çok sexi...sağ kolunda da benim ismim yazıyor..geçen seneden beride sırt omuzuna bişiler istiyor ama ben öyle heryanımız dövme olsun istemiyorum o yüzden devam edemiyor...
diyeceğim o ki,çok abartma bikaç tane yeterli..