- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
- Konu Sahibi iyotsuztuz
ben enseme yaptırmak istiyorum genelde saçlarımı topladığım için... ama acısına dayanamam ya, çok tırsak bi insanım acı konusunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende uzun zamandır bunu düşünüyordum çok acıyormu acaba diye,bir yaptıran ikinciyi üçüncüyü yaptırdığına göre çok acımıyordur herhalde ama gelde ikna ol işte.bende kulak altımdan boynuma uçuşan kelebekler istiyorum ama niyetim kışa.
sen önce yaptır,acımazsa söyle bende yaptırayım
benim vücutta bölge olarak şunlar hoşuma gidiyor aslında.
Eki Görüntüle 500414
Mesela burda çok hoş duruyor.
Eki Görüntüle 500416
Aynı şekilde burda da "özellikle yazılar"
Eki Görüntüle 500417
Aynısı bizim okulda birinde var. Harika duruyor..
Ah ah.. Ailem izin verse bi cesaret ben de yaptırırım ama, dediğim gibi sıkılmaktan da korkuyorum.
Artık hayatımın aşkına..
Hic pisman olmamak icin sectigin motiv ve ya yaziyi dikkatle secmelisin.Bir süre sonra hosuna gitmeyip sildirmek zorunda kalabilirsin. Dövemeyi cok seviyorum ve cesaret edemiyorum. Ileride cocugum olursa ona dair bir seyi ismini, dogum tarihi vs. yazdirabilirim.
şimdi söylemenin kibar yolunu bulamadım ama parayı biraz çok sevdiğimden "die rich" yazdırmak istiyorum.
sanırım bundan sıkılmam.
şimdi söylemenin kibar yolunu bulamadım ama parayı biraz çok sevdiğimden "die rich" yazdırmak istiyorum.
sanırım bundan sıkılmam.
Die rich yazdirmaniz Fail olurdu.. Dogrusu "The rich ". Yanliz sectiginiz bölge göründügü icin baskalari tarafindan yadirgana bilir .
Dövmeye karşı olmam bir yana...
Bedeninde "die" kelimesini taşımanı hiç tavsiye etmem.
Yazı,ferman gibidir.Yazının çekim etkisi,düşünceden çok daha fazladır.
Üzerinde sürekli "die" taşımak olumsuz etki eder.
İllaki yapacaksan,live rich veya be rich gibi ifadeler daha uygun olur bence.
Dövmeye karşı olmam bir yana...
Bedeninde "die" kelimesini taşımanı hiç tavsiye etmem.
Yazı,ferman gibidir.Yazının çekim etkisi,düşünceden çok daha fazladır.
Üzerinde sürekli "die" taşımak olumsuz etki eder.
İllaki yapacaksan,live rich veya be rich gibi ifadeler daha uygun olur bence.
benim vücutta bölge olarak şunlar hoşuma gidiyor aslında.
Eki Görüntüle 500414
Mesela burda çok hoş duruyor.
Eki Görüntüle 500416
Aynı şekilde burda da "özellikle yazılar"
Eki Görüntüle 500417
Aynısı bizim okulda birinde var. Harika duruyor..
Ah ah.. Ailem izin verse bi cesaret ben de yaptırırım ama, dediğim gibi sıkılmaktan da korkuyorum.
Artık hayatımın aşkına..
ben bir insanın ismini dövme yaptırmayı hiç anlamıyorum ya ne cesaret birinin adını vücuduma yazdıracaksam, bu sadece evladım olabilir.Burada koyduğunuz fotolara baktım da güzel ve canlı görünüyor dövmeler
Ama en yakın arkadaşımın namünasip bir yerinde dövme var
Rengi hiç de böyle canlı bir siyah değil..
Sevgilisinin baş harfini yazdırdı
Eee ayrıldılar
Sonraki sevgilileri bu ne dedi sürekli
Dayanamadı dövmeyi büyütmek zorunda kaldı o harf anlaşılmasın diye yanına başka şeyler eklediler
Pek güzel olmadı bence hoş durmuyor
O yüzden iyi karar verin derim
İsimlere, kişilere ve nesnelere bağlı kalmayın :44:
İyi akşamlar herkese.
Başlıkta da yazdığım gibi ben dövme yaptırmak istiyorum. Yüzük parmağımın iç kısmına.
Daha önce hiç dövme yaptırmadım.
Ellerim çok küçük, ölçtüm yüzük parmağım tam 5.2 cm tırnak kısmıyla beraber.
Bi' de dikiş alerjim var. Estetik dikiş bile kızarıp şişiyor ve kalıyor. Keloid deniyormuş.
Bu durum sorun yaratır mı?
Yaptırmak istediğim dövmenin benzerinin fotoğrafını koyuyorum, ellerim küçük olmasına rağmen yakışır mı?
Dövme yaptıranlara bir sorum var bi' de, acıyorsa ne kadar acıyor?
Son olarak, dövme yaptıran tek dövmeyle kalmaz diyorlar. Bu doğru mu? Zira annem "altı ayda bir dövme yaptıracağım deyip maymuna dönmeyeceksen yaptır" diye izin verdi de.
Eki Görüntüle 500390
ben bir insanın ismini dövme yaptırmayı hiç anlamıyorum ya ne cesaret birinin adını vücuduma yazdıracaksam, bu sadece evladım olabilir.