Dövme dövme yaptırıcamm kızlar sizce nasıl fikrinizi söleyin banaa lütfen:)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
tabi fiyonkta olabilir. ileride yaş ilerleyince rahatsız olabilir belki diye yıldızı düşünmüştüm bende

aman cnm ya yaş ilerlesin nolucak fiyonkla ben gelecekte eşime, sana hediye olrk geldim diip elimi uzatırken görsün onuda bi taşla iki kuş vuriyim:76:

tabi fiyonkta olabilir. ileride yaş ilerleyince rahatsız olabilir belki diye yıldızı düşünmüştüm bende

o yonden haklisin tabi fiyonk biraz genc isi. dovme yaptirmadan iyi dusunmek gerekir.

canim olmazsa once gecici dovmelerden yaptir. onlar en az 1 ay kaliyor. oyle isteyip istemedigine karar verirsin. daha iyi karar verilir bence

heheeh ikizler burcu olmamdanmı kaynaklanıyor acaba bu kararsızlılığım ve hayatım boyunca en ufak bişey istediğimde deli gbi heycanla beklerim çocuklar gbi uyuyamam bazen

arkadaşın söylediği çok mantıklı geçici yaptır bi tane beğendiğini. eğer seversen emin olursan kalıcı yaptırırsın

aslında gittim özellikle bi dövmeciye hatta 2-3 tane dövmeciye:) 200den başlıor, 50 lira fark diolar renkli istediğinde. ama ne kdr doğru bilemem şimdi bi ay içinde 250 falan..

Bence fiyati dusunme hayatinda 1 kere yaptiriyorsun. Ama yaptirdigin yerin hijyenik olmasina cok dikkat et. mikrop felan kapmasin sonra kotu olur

acimamasi icin emla kremi kullaniyorlarmis. bi arastir derim ben =)

cnm acımıoımuşki o kdr ya sadece gitceğiniz yerde iğnelerin yeni açılıo olması boya kaplarının size özel kllanılıo olması hatta oturduunuz yere ble strech seriolarmış. hijyenliği önemli gerisi bişi deil. tok karnına gidiceksin, epilasyon kdr acıtıomuş en fazla abartı değil o kadar gözünüz korkmasın yaptıran birsürü arkadaşlarım var suratlarında en ufak acı ifadesi görmedim:)

kalıcıda fiyata önem vermem tatlım demek istediğim geçiciye verilen para. kolay kazanamıorum sonuçta ondan

Yok canim bildigim kadariyla onlar pahali degil ve dogmecilerde yapilirmi onuda bilmiyorum. bi arkadastan duymustum ben onu. kalem gibi birseyle ciziliyormus sadece, ama uzun sure kaliyormus.

Ablam da yaptırdı evet çok acımıyomuş dediğine göre... Elma kremini araştırıyım ama ben =) Dediğin gibi güvenilir bir yere yaptır zamanla azıcık solma oluyor tekrar üstünden geçecek bir yeri seç. Yani sor solarsa üstünden geçer misiniz diye...
Ben de hem iğnesinden korkuyorum, hemde ömrü billah kalıcı olduğu için ve kararsız olduğum için cesaret edemiyorum

canım ağrı kesici falan derler bazıları sakn inanma kanı sulandırabilio bazıları dha çk acır

canım ağrı kesici falan derler bazıları sakn inanma kanı sulandırabilio bazıları dha çk acır

Evet haklısın... Ama ben daha uzun süre cesaret edemem Kadıköyden 2 liraya yapışan kelebekler aldım onları omzuma bazen bileğime yapıp yapıp geziyorum... Şirin duruyorlar gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…