- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
-
- Konu Sahibi pinkwhite0
tabi fiyonkta olabilir. ileride yaş ilerleyince rahatsız olabilir belki diye yıldızı düşünmüştüm bende
aman cnm ya yaş ilerlesin nolucak fiyonkla ben gelecekte eşime, sana hediye olrk geldim diip elimi uzatırken görsün onuda bi taşla iki kuş vuriyim:76:
tabi fiyonkta olabilir. ileride yaş ilerleyince rahatsız olabilir belki diye yıldızı düşünmüştüm bende
güle güle kullan o zaman dövmeni.
o yonden haklisin tabi fiyonk biraz genc isi. dovme yaptirmadan iyi dusunmek gerekir.
canim olmazsa once gecici dovmelerden yaptir. onlar en az 1 ay kaliyor. oyle isteyip istemedigine karar verirsin. daha iyi karar verilir bence
heheehikizler burcu olmamdanmı kaynaklanıyor acaba bu kararsızlılığım ve hayatım boyunca en ufak bişey istediğimde deli gbi heycanla beklerim çocuklar gbi uyuyamam bazen
bak bu güzel. acaba fiyat ne kdrdır
Hicbir fikrim yok. Internetten biraz arastir bulursun bence. meraklisi cok =)
Eki Görüntüle 213068
Bileğe kelebek dediğim bu tarz bişey ama daha ufak ve 3 taneydi arkadaşımınki... Ben omuzda da çok severim arkada... Oraya da yaptırsam ufak bişey olur çünkü askılı bişey giydiğinde ufak olmadığı zaman onu bölüyor...
Ben bunlari cok begendimm
aslında gittim özellikle bi dövmeciye hatta 2-3 tane dövmeciye:) 200den başlıor, 50 lira fark diolar renkli istediğinde. ama ne kdr doğru bilemem şimdi bi ay içinde 250 falan..
Ben bunlari cok begendimm
Bence fiyati dusunme hayatinda 1 kere yaptiriyorsun. Ama yaptirdigin yerin hijyenik olmasina cok dikkat et. mikrop felan kapmasin sonra kotu olur
Onları bende çok beğeniyorum cesaret edebilsem yaptırıcam ufak kelebeklçikler bileğime bende... Yada 1 tane kelebekçik omzuma =)
acimamasi icin emla kremi kullaniyorlarmis. bi arastir derim ben =)
kalıcıda fiyata önem vermem tatlım demek istediğim geçiciye verilen para. kolay kazanamıorum sonuçta ondan
cnm acımıoımuşki o kdr ya sadece gitceğiniz yerde iğnelerin yeni açılıo olması boya kaplarının size özel kllanılıo olması hatta oturduunuz yere ble strech seriolarmış. hijyenliği önemli gerisi bişi deil. tok karnına gidiceksin, epilasyon kdr acıtıomuş en fazla abartı değil o kadar gözünüz korkmasın yaptıran birsürü arkadaşlarım var suratlarında en ufak acı ifadesi görmedim:)
Ablam da yaptırdı evet çok acımıyomuş dediğine göre... Elma kremini araştırıyım ama ben =) Dediğin gibi güvenilir bir yere yaptır zamanla azıcık solma oluyor tekrar üstünden geçecek bir yeri seç. Yani sor solarsa üstünden geçer misiniz diye...
Ben de hem iğnesinden korkuyorum, hemde ömrü billah kalıcı olduğu için ve kararsız olduğum için cesaret edemiyorum
canım ağrı kesici falan derler bazıları sakn inanma kanı sulandırabilio bazıları dha çk acır
Evet haklısın... Ama ben daha uzun süre cesaret edemem Kadıköyden 2 liraya yapışan kelebekler aldım onları omzuma bazen bileğime yapıp yapıp geziyorum... Şirin duruyorlar gerçekten...