- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
-
- Konu Sahibi pinkwhite0
haklısın tatlım ama çocuksu bi yapım vr zaten hani sıkılcağımı düşünmüyorum pek ama modellerdede zorlanıyorum mesela ne yapabilirimki sürekli bende kalıcak, sırıtmaması gerek tabi yaş arttıkça da
bende çoook istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.. bir de gerçekten ne yaptırmak istediğine çok iyi karar vermen lazım çünkü daha sonradan sıkılabilirsin
fiyonku renklimi yksa renksiz, ortasnda siyah benekler olrk gölgelimi yaptrsam falan filan aman ya düşüüorum bişşiler az yardımcı olun
Bu ikisinden biri olsun diyorsan, ben olsam omzumda peri kızını tercih ederdim ama çok büyük olmamalı... Bileğine bir şey yaptırmayı düşünüyorsan da bir arkadaşım bileğine 3 tane farklı boyutlarda ufak kelebek yaptırmıştı gerçekten çok güzel duruyor...
Kesinlikle renkli daha guzel oluyor. cocuksu bir yapimd var diyosun, sana cok yakisir bence
bileğinin tam ortasına değil ama yan tarafına minik bi yıldız dövmesi olabilir aslında. ileride sıkıntı çekmezsin diğerleri kadar.
bileğinin tam ortasına değil ama yan tarafına minik bi yıldız dövmesi olabilir aslında. ileride sıkıntı çekmezsin diğerleri kadar.
:):) tenimde beyaz, renkli olmasını o açıdan düşündüm danıştığım dövmeci açık tende gayet gzl olduğunu sölemişti
Yildizi yapanlar cookk, fiyonk daha orjinal olur bence
yıldız deilde ilgimi dha çk fiyonklar çektiğinden