- 21 Temmuz 2017
- 104
- 23
- 41
- Konu Sahibi loveandlove
Kalıcı dövme hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. sevgiler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim farklı bölgelerimde 4 tane dövmem var birisi omzumdan dirseğime kadar sadece en alt kısmında yaptırdığımdan beri tümsek gibi bir şey var elimi dokunduğumda. Diğerlerinde ve bu dövmenin diğer kısımlarında böyle birşey yok ama bunun çok az bir kısmında yumuşak yara kabuğu gibi bir yükselti var. Çok incelersen belli oluyor görünüp dikkat çekecek birşey değil sadece normal mi bu tarz durumlar merak ettim. Bu arada 2 sene oldu yaptıralı. Teşekkürler şimdiden :)Kalıcı dövme hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. sevgiler :)
arkadaşlar ben yüzük parmağıma dövme yaptırmak istiyorum ama çabuk silinir diye bir şeyler okudum bu konuda bilgi verirseniz mutlu olurum :) kalıcılık, acı , iyileşme durumları falan
ben birşey merak ettim.siyah dövmelerde zaman içerisinde renkte değişiklik oluyor mu?bir de dövme yapılan yer uyuşturucu kremle uyuşturulup mu yapılıyorKalıcı dövme hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. sevgiler :)
merhaba, bir ay önce beşinci dövmemi yaptırdım. Bu defakinde kabarıklık hala duruyor. Bir aydır bepanthene sürüyorum. İlk bir hafta antibakteriyel sabunla yıkadım ve kremi sürdüm. Diğerlerinde kabarıklık hemen inmişti. Bir enfeksiyon mu söz konusu? Kızarma, kaşıntı vs yok. Dövmecim antibakteriyel sabunu az kullanmış olduğumu söyledi. eski dövmelerimde hiç kullanmamıştım ki antibakteriyel sabun. Sebebini merak ediyorum. Hiç kapatmadık üzerini, ondan olabilir mi? tşkKalıcı dövme hakkında merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. sevgiler :)
1den başladım şimdi 10 tanedeyim.Dövme bir hastalık 1 kere derken 5 oldu :)
ben birşey merak ettim.siyah dövmelerde zaman içerisinde renkte değişiklik oluyor mu?bir de dövme yapılan yer uyuşturucu kremle uyuşturulup mu yapılıyor
merhaba, bir ay önce beşinci dövmemi yaptırdım. Bu defakinde kabarıklık hala duruyor. Bir aydır bepanthene sürüyorum. İlk bir hafta antibakteriyel sabunla yıkadım ve kremi sürdüm. Diğerlerinde kabarıklık hemen inmişti. Bir enfeksiyon mu söz konusu? Kızarma, kaşıntı vs yok. Dövmecim antibakteriyel sabunu az kullanmış olduğumu söyledi. eski dövmelerimde hiç kullanmamıştım ki antibakteriyel sabun. Sebebini merak ediyorum. Hiç kapatmadık üzerini, ondan olabilir mi? tşk
merhaba, bir ay önce beşinci dövmemi yaptırdım. Bu defakinde kabarıklık hala duruyor. Bir aydır bepanthene sürüyorum. İlk bir hafta antibakteriyel sabunla yıkadım ve kremi sürdüm. Diğerlerinde kabarıklık hemen inmişti. Bir enfeksiyon mu söz konusu? Kızarma, kaşıntı vs yok. Dövmecim antibakteriyel sabunu az kullanmış olduğumu söyledi. eski dövmelerimde hiç kullanmamıştım ki antibakteriyel sabun. Sebebini merak ediyorum. Hiç kapatmadık üzerini, ondan olabilir mi? tşk