Ben kaşıma kalıcı makyaj yaptırdıktan sonra bu konuları okumaya başladım ve gerçekten korktum. Ama şu var bizler çok evhamlı davranıyoruz. Ankara da gerçekten dövmesi silinen arkadaşım var ağrısız lazersiz.merhaba bende ankarada sildireceğim biyerle görüştüm deneme atışı yapıldı küçük bi bölüme ve 1 kere daha yapılırsa kaybolacak gibi sen sildirmeye başladın mı?
Ben kaşıma kalıcı makyaj yaptırdıktan sonra bu konuları okumaya başladım ve gerçekten korktum. Ama şu var bizler çok evhamlı davranıyoruz. Ankara da gerçekten dövmesi silinen arkadaşım var ağrısız lazersiz.
benim kolumda 2tane döwme war üst üste yapılmış.bunları sildirmek istiyorum.daha önce döwme sildiren warmı?we başarılı olan yani hiç iz kalmadığına dair..:uhm:
ben %50 TCA ile omuzumdaki ufak bir dövmeyi 8-9 uygulamada yok ettim. kendim uyguladım evde
Ben tamamına yakınını sildirdim. Hafif bir cild tonu farkı oluştu; ama ne dövmeden ne de renkten eser yok. Dövme yapılmadan önceki pürüzsüz cilt yüzeyi gibi değil tabii. Yanlış anımsamıyorsam uygulama sırasında iyi ki yeşil renk kullanılmamış dendi, ya çok zor siliniyor ya da hiç çıkmıyordu sanırım. Eğer yeşil renk kullanılmamışsa dövmenizde hala umut var. Belki gelişen lazer teknolojilerinde şimdilerde onun da çözümü bulunmuştur bilemiyorum. Ben cillerimden kurtulmak için lazer tedavisi görürken, dövmelerin de silinebildiğini o sırada öğrendim. ONEP'i internetten araştırabilirsiniz.
kızlar dövme sildiren ve başarılı olan varsa lütfen yardım edin. Benim araştırma ile bulduğum yerler
op dr taner bahar
op dr ferruh bingül - FB Estetik
op dr mustafa ali aydoğdu - Libra
op dr orhan murat özdemir - Artplast
Bunlardan birine dövme sildirip memnun kalan var mı?maliyetinden de geçtim iz kalmasın yeter.sizin doktor önerilerinizide beklerim. Acill
ben %50 TCA ile omuzumdaki ufak bir dövmeyi 8-9 uygulamada yok ettim. kendim uyguladım evde