Dövme sildirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.066
30.584
1.123
61
Konya
Dövme;yaptırıldığı dönemde kişiler için farklı anlamlar ifade etsede zaman içinde ya da bazen işlemden hemen sonra bazı kişilerde rahatsızlık yaratıp çıkartılmak istenebilir.

Klasik olarak dövmeler cerrahi işlemle çıkarılabildikleri gibi,bu konuya spesifik lazer sistemleriylede iz bırakılmadan silinebilir.

Cerrahi işlemle dövme genişliğine göre, tek seanslı ya da birkaç seanslı olarak çıkarılıp dikiş atılarak kapatılır ki ,ameliyat izi kalıcı olarak meydana gelir.Dermabrazyonlarda ise dövmenin üzerindeki cilt soyulmaya çalışılır, ancak bu yöntemin sonucunda kötü bir iz oluşabileceği gibi dövme de silinmeyebilir.

Öncelikle uygun vakalarda işlemin MedLite C6 lazer sistemi ile yapılıp, uygun olmayan hastalara öncelikle cerrahi işlem uygulanması daha doğru olacaktır.

Günümüzde dövme silmede kullanılan MedLite C6 lazer sistemi;dermatolojik uygulamalarda üstün özellikleri ile lazer cihazları içinde başarı oranı yüksek, hızlı ve güvenli Q-switched Nd-Yag lazer sınıfından bir üründür.

MedLite c6 lazer sistemi ile;dövmelerde renk farkı olmadan, acı hissedilmeden,dövmenin genişliğiyle orantılı olarak 1-2 dakikadan-30 dakikaya kadar uzayabilen sürelerde dövmenizin derinliğiyle alakalı olarak değişik seans sayıları ile dövmelerinizden kurtulabilirsiniz. MedLite C6 sadece siyah renk dövmeleri değil, üzerinde bulunan 4 farklı lazer dalga boyu ile; sarı, yeşil, bulut mavisi,kırmızı gibi renkli dövmeleride çıkarabilmektedir.

Günümüz de sıkça yapılan kalıcı makyaj tedavileri yanlış uygulandığı taktirde çok travmatik sonuçlara yol açabilir.Kalıcı makayaj uygulanmış kaşları sildirmede, MedLite C6 kaş tüylerinize hasar vermeden sizi kalıcı makyajla yapılmış kaşlardan kurtarabilir.
estetik.tc
Op. Dr. Yakup Avşar

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, bir tanıdığımda dövmesini sildirmek istiyordu, verdiği tavsiye kesinlikle görünen bariz yerlerinize dövme yaptırmayın.

ben de bu yöntemle yüzük parmağımdaki dövmeyi sildirdim,dünya varmış

teşekkürler bilgi için, benim sırtımda bir dövme var ama korkudan sildiremiyorum :(

ben de bu yöntemle yüzük parmağımdaki dövmeyi sildirdim,dünya varmış

Bende kolumdaki dövmeyi sildirmek üzereyim. Bir sürü yerden fiyat aldım 200-500 TL arası seans ücretleri değişiyor.Güvenli bir yer olsun istiyorum. En son Maya Estetik Çapa ya karar vermiş gibiyim. Siz dövmeyi nerede sildirdiniz? Daha önce dövme sildirip de memnun kalanlar cevap yazsın lütfen :(

Bende kolumdaki dövmeyi sildirmek üzereyim. Bir sürü yerden fiyat aldım 200-500 TL arası seans ücretleri değişiyor.Güvenli bir yer olsun istiyorum. En son Maya Estetik Çapa ya karar vermiş gibiyim. Siz dövmeyi nerede sildirdiniz? Daha önce dövme sildirip de memnun kalanlar cevap yazsın lütfen :(

bende dövme yaptıralı bir hafta oldu ama beğenmediğim için sildirmek istiyorum sadece dört rakamdan oluşan küçük bir dövmem var neyse ki sildirmek daha kolay oluyomuş biraz fiyat araştırması yaptım en uygun maya estetik çapayı söylediler acaba sen gittin mi nasıl bir yer fiyat gerçekten uygun mu?

arkadaşlar ben lise yıllarındayken dövmecide çalıştım ben çalışırken eski bir müşterisi geldi patronun kız mit sınavlarına gireceği için dövmesini sildirmek istemiş ankaradan istanbullara gitmiş normal epilasyon lazeriyle silmeye kalkmışlar kızın derisi o kadar kötü olmıuştuki böyle neşter izi gibi olmuştu derisi keşke kalsaydı böyle çok kötü pişman oldum falan dedi bu izlede almadılar kandırdı beni doktor falan dedi
tatto sildirme cihazı yurt dışında var şuanda Türkiyede yok diye biliyorum iz kaldığı kesin mesela ben araştırdım iz kalmadı derim eskisi gibi pürüssüz diyen kimse yok birde şu çrnek var bir zamanla mustafa sandal ve tuba ünsal çıkarken birbirlerinin baş harflerini dövme olarak ellerine yaptırmışlardı şimdi bakın ikiside sildiremedi sadece şekil üzerinde değişiklik yapıldı sildirilebilinse bence onlar ilk başta sildirir parası yurt dışında silindirilmesi onlar için önemli olmaz giderle sildirirler sildirmedilerse bir bildikleri vardır bence iyi düşünün taşının bence iyi araştırın

bende dövme yaptıralı bir hafta oldu ama beğenmediğim için sildirmek istiyorum sadece dört rakamdan oluşan küçük bir dövmem var neyse ki sildirmek daha kolay oluyomuş biraz fiyat araştırması yaptım en uygun maya estetik çapayı söylediler acaba sen gittin mi nasıl bir yer fiyat gerçekten uygun mu?

Bende orda dövme sildirme seanslarıma başladım. 2 senansıma bu ayın ortasında gidicem. Tavsiye ederim. Fiyat konusuna gelince 100 tl den açılışı yapıyor genelde. Ama tabi dövmenin büyüklüğüne göre sana fiyatta yardımcı oluyor.

Bende orda dövme sildirme seanslarıma başladım. 2 senansıma bu ayın ortasında gidicem. Tavsiye ederim. Fiyat konusuna gelince 100 tl den açılışı yapıyor genelde. Ama tabi dövmenin büyüklüğüne göre sana fiyatta yardımcı oluyor.

bilgi için çok teşekkür ederim fiyat konusunda falan görüşme yaptım bende orası ile...peki gelişme varmı silinmeye dair kaç seans girmelisin?

Arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım..Dövme silme hakkında uzun zamandır araştırma yaptım.Lazerin maaliyeti çok fazla olduğundan dün TCA Kimyasal Peeling aldım %50 30sn kadar uyguladım pamukla dövmenin üzerine yanmaya başladı hemen yıkadım bol suyla daha sonra bepanten sürdüm emdi cildim.Sabah tekrar sürdüm baloncuk olmaya başladı.yanlışlıkla biraz önce patlattım ve dövmenin mürekkebi aktı deride soyuluyor..Yani bir kaç seansa dövmenin silineceğine kanaat getirdim.Tca zaten izleri yok eden bişey 1 ay sonra tekrar yapmayı planlıyorum.bilginize..:62:

bende bir hafta önce %50 tca uygulaması yaptım. 3 dk tutup yıkadım. dayanılmıcak bi acı hissetmedim. bepanthen sürdüm. ve hiç su toplaması gibi bişi olmadı. şimdi soyuluyor ve soyulan yerlerde dövmenin solduğu görülüyor. sanırım 5-6 seans yeterli olabilir gelişmeleri yazarım.

arkadaslar tca gercekten cozum dıyen varmı aranızda.denıyenler lutfen deneyımlerını sonuclarını yazsın.yardımlarınıza cok ıhtıyacım var..

arkadaslar tca gercekten cozum dıyen varmı aranızda.denıyenler lutfen deneyımlerını sonuclarını yazsın.yardımlarınıza cok ıhtıyacım var..

arkadaslar tca gercekten cozum dıyen varmı aranızda.denıyenler lutfen deneyımlerını sonuclarını yazsın.yardımlarınıza cok ıhtıyacım var..[/QU

henüz 1 seans tca yaptım. şimdiden kesn çözüm diyemem ancak ben işe yarayacağını düşünüyorum. soyulmalar tamamen bitti ve bazı boşluklar ve solma oluştu. sanırım 5-6 seans gerekiyor

merhaba banada kalıcı makyaj boysı ile elimin üstüne bir dövme yapıldı 2-3 yıla kendi kendine gider denildi ama hiç belirti yok nasıl gidicek bu berbat yaptı zaten nokta nokta içini tam dolduramadı gördükçe sinirim bozuluyo bu nasıl gider?

merhaba banada kalıcı makyaj boysı ile elimin üstüne bir dövme yapıldı 2-3 yıla kendi kendine gider denildi ama hiç belirti yok nasıl gidicek bu berbat yaptı zaten nokta nokta içini tam dolduramadı gördükçe sinirim bozuluyo bu nasıl gider?

Maalesef canım. Moralini bozmak istemem ama geçici dövme diye birşey yokmuş. Bende yaptırdım banada geçici dövme dediler yara izinin üstüne yaptırmıştım. Yara izi gitti dövme gitmedi. Denemediğim yöntem kalmadı. Hiç biri kesin sonuç vermedi. Kesin tek bi sonuç vardı gittim kestirdim. Dövmeyi çıkartırdım şimdi tekrar yara izi var ama dövmeden çok daha iyidir.

Kesi işleminide her hastahane yapmıyor.

Back