- 5 Nisan 2021
- 48
- 21
- 30
- Konu Sahibi blackswan9
Kolumda büyük bir tane, sağ bileğimde Atatürk imzası, parmağımda taç ve yine kolumda kibrit kutusundan azcık büyük harf dövmem var. 6. seansım bitti. Qswitch lazer ile bir özel hastanede estetisyene sildiriyorum. En başında bana 6 seansta biteceğini söylemişti ama bitmedi. Kolumdaki büyük olan için en az 2 seans daha gitmem gerekeceğine inanıyorum baya rengi soldu tenim alttan belli olmaya başladı. Sağ bileğimdeki Atatürk dövmem bitti denecek kadar silik duruyor, 1 seans daha gitsem o da kalmayacak. Parmağımdaki taç tamamen içi boyanmış ve simsiyahtı, şu an tamamen silindi. Kolumdaki diğer küçük olan da 2 seanslık bir işi kaldı. Qswitch lazer siyah dövmelerde çok başarılı bir cihaz. Önemli etkenlerden birisi de dövme yapılırken kullanılan boya ve uygulanışı. Bazı büyük dövmeler, dövme yapılırken iki seans gerektirir ve iyice yerleşmesi boyanın oturması için ikinci kez üzerinden geçilir; bu da o dövmeyi çıkarılması zor hale getirir. Benim kolumdaki büyük dövmem için de ikinci seans gerekiyordu ama ben gidememiştim. Eğer gitseydim şu an çok daha azı gitmiş olacaktı kolumdan. Kullanılan boya da kaliteliyse deriden ayrılması çok daha zor hale geliyor. Kalitesiz boya hemen söküle eğiliminde. Dövmelerimin tamamı için seans başına 600 lira ödüyorum. Sizlere tavsiyem; lütfen güzellik salonu gibi yerlerin tek seansta siler atarız bitiririz laflarına inanmayın rezil olmayın. 2 sene önce bir arkadaşım kolundaki orta büyüklükte bir dövme için böyle bir salona 1000 lira ödeyip kendini yaktırmıştı. Tek seferde sileceklerini iddia etmişler ve normalde seansı 600 lira olan şey için 1000 lira isteyince dayanamamış arkadaşım maalesef. Yine aynı şekilde bir kızla karşılaştım kolunda yaprak dövmesi varmış, bir klinikte sildirmiş 5 seans ve sonucunda kolunda yaprak şeklinde yanık izi kalmış. Klinik ve hastane tarzı yerlerde tehlike güzellik salonlarına göre çok çok düşük ama işlem yaptırmayı düşündüğünüz yerden mutlaka ama mutlaka öncesi-sonrası fotoğraflarını isteyin inceleyin. Gösteremeyene teninize asla dokundurmayın, en önemli şeyiniz vücudunuz para için size bu zararı vermelerine izin vermeyin. Bir hatalarında hakkınızı arayamazsınız çünkü çoğu güzellik salonları merdiven altı olarak yapıyor dövme silme işlemini. Merak ettiklerinizi yorumlarda yazabilirsiniz elimden geldiğinde cevaplar yardımcı olurum bebekler