• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dövme dövme kapatmak için yeni model önerileri :)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
kolumda roma rakamları var, bileğimin dış kısmında (Hadise'nin dövmesini biliyorsanız onun birebiri) fakat ben bunu istemiyorum bazı sebeplerden dolayı. bu yüzden şimdi üzerine başka bişey yaptırmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum :)

dövmenin ebatını bilemediğim için birşey söyleyemiyorum. Bir de kolunun üst bölgelerinde mi yoksa altlarda mı :)

MCMLXXXIV yazıyor, bir sigara uzunluğunda ve yarım cm boyunda falan, nasıl net oldu di mi :D

hmmm evet iyi anlattın :)) benim erkek arkadaşı dövme yapıyor, ona sordum. dövmenin ebatından daha büyük olması gerekiyor yeni yaptıracağın dövmenin. bir de koyu tonlar olması gerekiyor ki kapatsın. mesela peri falan yapabilirsin. bende de var. tabi ama herkesin zevki falan farklıdır. bence internetten araştır, birkaç tane seç :) hatta internetten cover up tattoos die aratıp görebilirsin şeker :)

benimde nişanlım yapıyor zaten butun bunları biliyorum yani :) ama ben buradakilerin fikrini merak ettim sadece :)

ne güzel kız sevgiline heryerine yaptırabiliirsin ben olsam ilk belime yaptırırım:1:neyse fikrime döneyim bence kanat yaptırabilirsin hoş olur

Back
X