Dövme Dövme Enterasan Sekilleri

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
worth1000.com zaten çok ünlü bir photoshop sitesi isteyen girip bakabilir :teytey:inandınız yani siz öylemi...ben de size inanamadım valla...
:Roflol:

bana da photoshop gibi geldi:uhm: çünkü bu kadar da olmaz dedirtecek biçimde dövmeler var.
eğer gerçekten photoshop değilse:1shok: bana da yuhhhh demekten başka bi şey düşmüyor sanırım...

güzel..tabi ne kadarı gerçek ne kadarı bilgisayar mucizesi bilinmez...

vışş.. :) kadın cıplak görünse bile dövmeler kapatırr

Tüm vücudu kaplayanlar bence çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bunlarin sadece 1 tanesi gercek . digerlerinn hepsi photoshopla yapilmis. bence sadece en sondaki gercek dovme.size gercek dovme resimleri bulup gonderirim birazdan

valla sen bu dövmelerden al bütün vicuduna yaptır çık sokağa çıplak çıplak kimse anlamaz vallaa :sm_cool: sırnaşık şey :dance:

Hevesle girdim topiğe ama bunlar çok büyük ya.. (
Ben de yaz sıcakları başlamadan (yıkama yasağı nedeniyle) 3. dövmemi yaptırmak istiyorum ama hala yer ve şekli konusunda kararsızım..
gerçi yer konusunu uzun düşünmelerim sonucunda (5 sene) üçe indirdim. Seçtiğim figüre göre yapılma yerini belirlemem daha kolay olacak..
Belki başka fotoğraf ekleyen arkadaşlar olur da fikir sahibi olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…