Dövme Dövme Enterasan Sekilleri

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

seratonin

))(beni seviyorum)((
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
1.078
43
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

şu dövmelere bayılıyorum ben yaaaa ama bunlar gerçekten çok ilginç..eline sağlık:1yes2:

yazları geçici olanlarıyla idare ediyorum ben gerçeğini yaptıramıyorum :çok üzgünüm:

kızlar mersinde iyi bir dövmeci biliyormusunuz? yani yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, mikrop kapma açısından yardımcı olursanız sevinirim....
nir...

ay bu nedir la ben buna sadece yuh demek iteyebilirmiyim acaba bi sey daha demek isterim ama demicem la bu neeeeeeeeeeeeee

halle berry'nin öyle bi dövmesi olmayışından ve de dovmenin vucutta (bazı fotograflardaki gibi) o sekilde silik durmayacıgını bildigimizden yola cıkarak dovmelerin dovme degil photoshop ile yapılmıs birer resimden ibaret oldugunu burdan duyururum ayrica halle berry'e de selam ederim :)

vucutlar gıtmıs kıyafet gıymıs gıbıler.hele goguslerın ordakı cıcekler tam erkeklere gore .koklayım dıyen gelır valla.ondan sonra al basına belayı.gıt yat ıcerde.

evet photoshop yav bende kendime photoshopta dövme yapim iyi fikir.Buarada benimde dikkatimi dövmelerden çok 3. resimdeki japon hatunun göğüsleri çektişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…