• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Dove ve nivae krem kalar oaltyor

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben kaslarimi kendim aliyorum ve baya inceltmisim..biraz kalinlastirmak istiyorum gecen hafta biraktim biraz cikti ama tabi istedigim gibide deil..yani cok birakamiyorumda hic hos olmuyor,bilirsiniz iste direk psikolojimi bozuyo..:14: dun dayanamadim toparladim..:75:
nivea yada dove nin cesit olarak hangisini kullanmak gerektigi yazilmamis..hertürlüsü oluyo sanirim..evde nivea var bi deneyim bakim..durumu yazarim..sevgiler..:71:

Kızlar kullanıp olumlu sonuç alanlar var mı,aradan geçen bu kadar zaman neticesinde?

Yaklaşık bir ay oldu ama kaşlarıma uyguladığım nivea krem sonuç vermedi arkadaşlar. Tabi ki herkeste aynı olacak değil ama bir de vazelini disiplinli bir şekilde deneyeceğim.

kızlar kaşlarınıza bunları sürmeyin hiçbiri işe yaramıyor hepsini denemiş biri olarak söylüyorum daha da fazla dökersiniz. benim tavsiyem kendi haline bırakın ve doğal şampuan kullanın saç gürleştirme etliki olanlarından onlar da kalınlaşştırıyor. deneyip sonucu gördüm ben sizde deneyin

bence burda önemli olan marka değill . her türlü krem olabilir bence :)
Neyse, ben de kaşlarımı geçen seneden beri düzgün şekil alması için sürerdim. Sonra da tarardım.
Bayaa düzgün olmuşlardıı , kalınlaşmışlardı :)

Yaniii kesinlikle tespit doğru. Aynı zamanda kolay şekil almayada yardımcı.
Şimdi inceldiler gene, krem sürüyorum bakalım. Dove kullanıyorum, evde o var :)
Sonuçları yazarım genee.

arkadaşlar inanmıcaksınız ama dove ve nivea gibi kremler kaşları acayip çoğaltıyo nasıl mı ben kaşlarımı kendim alıyorum bazen aşırı ince ve bazen aşırı gür oluyo bunun nedeni hergün dove kremi böle bolca ama kaşlarımda tutuyorum gece yatarkende bol miktarda sürüp yatıyorum bu sayede kaşlar hem küsmüyo hemde cıkmayan kaşlar hızla cıkmaya başlıyo bir sıra halinde kalan ve kuaför yüzünden kaşları artık cıkmayan arkadasım denedi 1 ay içinde kızın kaşı 4 sıra halini aldı tavsiye ediyorum yapın kızlar :nazar:
Merhaba biliyorum bu konu baya eski ama yeniden canlandırayım dedim :) Siz kullandınız bu kremi sizin kaşlarınız ne kadar zamanda tamamen gürleşti acaba? Ben de 2 gündür kullanıyorum bu mavi kutulu niveadan biraz tüyler çıktı ama açıkçası şimdiden sevinmek istemiyorum yine dökülür veya kalınlaşmaz kaşım diye. 2009dan bu yana kaşlarınız ne durumda? Cevaplarsanız çok memnun kalırım.

arkadaşlar inanmıcaksınız ama dove ve nivea gibi kremler kaşları acayip çoğaltıyo nasıl mı ben kaşlarımı kendim alıyorum bazen aşırı ince ve bazen aşırı gür oluyo bunun nedeni hergün dove kremi böle bolca ama kaşlarımda tutuyorum gece yatarkende bol miktarda sürüp yatıyorum bu sayede kaşlar hem küsmüyo hemde cıkmayan kaşlar hızla cıkmaya başlıyo bir sıra halinde kalan ve kuaför yüzünden kaşları artık cıkmayan arkadasım denedi 1 ay içinde kızın kaşı 4 sıra halini aldı tavsiye ediyorum yapın kızlar :nazar:
Bir de bol sürmek mi daha iyi yoksa az sürüp yedirince de çıkıyor mu kaşlar?

Back