• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Dove ve nivae krem kalar oaltyor

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Niveanın tüylenme yaptığına bizzat şahidim..Bende şuan arko yağlı krem sürüyorum gece yatarken bakalım umarım faydasını görürüm..Yağlı krem olması şart diye duymuştum..

Ozaman en iyisi arkonun yağlı kremini kullanmak. Arko Classic Yağlı Krem...
Bugün alıp kullanmaya başlayacağım.
Kaşımın çıkmayan yerlerindede kaş çıkar umarım :(

kızlar çok doğru ben 1 yıldır kaşlarıma kafay takmştm hep dökülüodu baş kısımları düzensiz di artık çok düzenli vedkülmyor çünkü kuoför krem önersinde bulundur sürünce baya kuvvetlendi artık kaşlarımla ugraşmıorum gayet seviyrum

ya bende kaşlarımı gürleştirmek istiyorumm kızlarr...beyaz tenliyimm kaşlarımda açık renk ve de seyrekk ben şöle gür belirgin kalın kaşlar istiyorumm kaşlarım güzel yay gibi kavisli falan ama işte seyrek oldugu için çok göze çarpmıyooo tam olarak hangi krem bu kaç çıkartannn? çoğaltann yardımcıı olurmusunuz?

AYYYY hadi bakalım bende öylece duran 2 tane nivea var yapalım bakalım işe yarayacak mı size mutlaka yazarım ama 1 ay sonra.:80:

Bu kremleri kullanan arkadaşlar faydasını gördünüzmü?

kızlar cok üzgünüm uzun süredir giremedim siteye ben arko gibi yağlı el kremleri sürmüyorum dikkat edin sivilcelendirmesin kaş bölgenizi ben dove body silk diye yazanını nemlendiricili yüz ve vücut kremi olanını sürüyorum beyaz olanından resim deneyebilirsem resim koyucam ben bunu cook eskiden bilirdim o yüzden ince bir sıra kalsa bile eski haline döner kaşım nedeni kaş küsmesini engelliyo cımbızla aldınız hemen arkasından sürerim kaş küsmesine de formülüm var onu da yazayım
kaş küsmesi için
1 tane tatlı badem yağı
1 tane sarımsak yağı
bir de aktarlarda satılan kaş bakım yağı
ve dove krem
bir ay boyunca yanlış alınan ve küsen kaşa ilk önce sarımsak yağı kulak pamuğu ile yanlız bastırarak masaj şeklinde sürülür hemen arkasından badem yağı yine kulak pamuğu ile kaş dışına taşırmadan sürülür 5 dk beklenir ardından aktardaki satılan kaş bakım yağı sürülür onun içinde fırçası var

10 15 dk bekleyin ve ardından dove kremi sürün bu sırada yağlar akmaması için arada bir ayna elinizden düşmesin silin o yüzden dove kremi sürün dedim yağları tutuyo 45 dk yada 1 saat kalsın bunu yaptığınız zaman 2.haftada zaten yeni cıkanları görüceksiniz arkasından kalınlaşıp gürleştiğini

bu bende cok işe yarıyo küsen yerleri hemen dolduruyorum inşallah size de yarar :kkk::32:

başka deneyen var mı arkadaşlar??

Canim ben bir muddet denedim . soyle soyliyim benim kaslarim cok seyrek ve uc kisimlari dusuk. Bu arada kaslarim hafif kavisli ve krem vurduktan sonra ishe yaradi ama kavise kadar, uc kisimlari ise hic degismedi. yalniz yeni cikan tuyler cok ince. ama bir sey de varki canim HAKIKETEN KASLARA PARLAKLIK VERIYOR ki o da nemlendiriyor ondan ola bilir ayrica KASLAR BAYA YOLA GELIYOR YANI ISTEDIYINIZ GIBI SEKILLENDIRE BILIRSINIZ. Canim umarim yardimci ola bilmisimdir. bende o kadar da ise yaramadi :43: belliki kisiye gore degisiyor. yine de dene derim ben . hadi kolay gele :64:

Canim ben bir muddet denedim . soyle soyliyim benim kaslarim cok seyrek ve uc kisimlari dusuk. Bu arada kaslarim hafif kavisli ve krem vurduktan sonra ishe yaradi ama kavise kadar, uc kisimlari ise hic degismedi. yalniz yeni cikan tuyler cok ince. ama bir sey de varki canim HAKIKETEN KASLARA PARLAKLIK VERIYOR ki o da nemlendiriyor ondan ola bilir ayrica KASLAR BAYA YOLA GELIYOR YANI ISTEDIYINIZ GIBI SEKILLENDIRE BILIRSINIZ. Canim umarim yardimci ola bilmisimdir. bende o kadar da ise yaramadi :43: belliki kisiye gore degisiyor. yine de dene derim ben . hadi kolay gele :64:

çok sağol canım bende yaklaşık 1 haftadır uyguluyorum yeni yeni tüylenmeler görüyorum ama dediğin gibi ince ince.
teşekkkürler :80:

bende bu aralar kaşlarıma yatmadan önce sarımsak sürüyorum inş işe yarar kime sorsam sarımsak işeyarar dio bakalım

arkadaşlar az cok işe yaradığına sevindimm bu arada resim koyucam ama nasıl konuluyo bilemedim inşallah hepimizinnn gür kaşları olur benim oldu cok şükür

Back