• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Dove ve nivae krem kalar oaltyor

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

gladiolas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
104
2
96
İstanbul
arkadaşlar inanmıcaksınız ama dove ve nivea gibi kremler kaşları acayip çoğaltıyo nasıl mı ben kaşlarımı kendim alıyorum bazen aşırı ince ve bazen aşırı gür oluyo bunun nedeni hergün dove kremi böle bolca ama kaşlarımda tutuyorum gece yatarkende bol miktarda sürüp yatıyorum bu sayede kaşlar hem küsmüyo hemde cıkmayan kaşlar hızla cıkmaya başlıyo bir sıra halinde kalan ve kuaför yüzünden kaşları artık cıkmayan arkadasım denedi 1 ay içinde kızın kaşı 4 sıra halini aldı tavsiye ediyorum yapın kızlar :delphin:

ve bu arada iki gün önce kaşlarımı üst kısımdan inceltmiştim şimdi yine hemde aynı sıradan cıkmıslar inanılır gibi değil kızlar şiddetle tavsiye ediyorum yapın sizde benim gibi şaşırıcaksınız

kıs desene benim yüzüm ondan tüylendi dove kullanıyodum yüzümde bi tüylenme oluştu ama ondan olduğunu anlammıştım niye diyip duruyodum şimdi anladım çook saol canım

cnm kremler tuylerın alındıgı bolgeye suruldugunde ıcındekı maddelerden dolayı gurlestırır ve cabuk cııkartır.. yanı dove ve nıveanın hıkmetı degıl bu her turlu nemlendırıcıler yapar bılgınıze..

ben esmerım ama kaslarım cok seyrek ve acık renklı sımdıye kadarda hıc almadım bana onerısı olan varmı?sıyah ve dolgun kaslarım olsun ıstıyorum bu arada

selam kızlar kremden başka tavsiyesi olan var mı;benimde kaşlarımın bazı yerleri seyrek..badem yağını denedim işe yaramadı..sarımsağı denedim faydası oldu ama oda çok pis kokuyor dayanılacak gibi değil...tavsiyesi olanlar lütfen paylaşsın a.s.

Vallah ben kac gundur krem kullaniyorum, dokulme azaldi, ilk basta nivea aldim, mavi kapta, cok zor suruluyor, bir da cabuk emmiyor, sonra bir dove kremi kullandim bu da okadar fayda etmedi, sonradove el bakim kremi aldim, o daha cabuk emiyor hem de besliyor,

simdi kasimda azalma da azaldi ama gene de isteee, simdi oyle derim gene de dokulur ama cabuk uzadiklari kesin, bir de vitaminler de var.

Bence kremler daha iyi bir ara yag kullaniyordum, badem olsun ama o kasimi cok kotu yapiyordu, surmessem cok kuruyordu bir de hep yagli olduklari icin hucreler kendini yenileyemiyordu

Son düzenleme:
Selam millet

Bugun biraz depressief gunumdeyim.
Neden: dokulen modeli bozulan kaslarim icin, neden cunku insanlarin benim dis gorunusumu beyensin diye, neden???, vallah nedeni ni de bilmiyorum. Neden insan ister istemezz dis goruntusuyle bu kadar cok ilgileniyorki. Sonucta bir arabanin altinda kalsak, sakatlansak Allah korusunn
Onun icin Allahimden binlerce ozur diliyorum bu sacma dis goruntusu seye uydugum icin

ama sinirimden kaslarimi aldim, cunkuuu kaslarimin modeli guzel olunca ve sonra dokulunce deliriyorum , bir tel kasin seklini deyistiriyorr.
Simdi hic guzel deyil guzelim kaslarimi bozdum, ama dusunmek istemiyorum, beni beyeniyormu beyenmiyormu, aslinda cirkin olmak daha kolay, ne giyinme derdin var, de suslenme ne beyenilme.

Sonucta hic bir kiz bana gelip de diyemezz beyensin beyenmesin, sonucta suslenmeler kime, kas almalar kimee

Simdi bol nivea surdum, uzasinlar diye salikli, kaslarim gorunmeyecek kadar hahah komik de oldumm

ama yarin bildirrim killar uzadimi yokdaa

demekki bu kremleri yüze değil de kaşa kirpiğe çoğalsın diye sürmek lazım :)
ya ben de diyorum..1 senedir lazer epilasyona gidiyorum yüzüme neden yokolmuyorlar diye...demek bundanmış...
lazerde yüz bölgesinin çok uzun sürmesinin bir nedeni de insan vucudundaki en yağlı bölgelerden birisi olmasıymış..düşünün kremlerdede yağ var...yani biz yağ üstüne yağ sürüyoruz tüylerden kurtulamıyoruz...
bundan sonra yüzüme sadece gülsuyu sürerim...güneş koruyuculu kremi de dışarı çıkacağım gün sürerim...

Son düzenleme:
Kizlar dove mu en iyi fayda eder yoksa nivea mi? ona göre krem alacagim da:))
Bir de hangi markanin hangi kremi yazarmisiniz...(el kremi, vücut kremi, bakim kremi vs...) veya kremin resmini paylasabilirmisiniz? yurt disinda yasadigim icin isimleri degisik oluyor resimle paylasirsaniz süper olur simdiden coooook cooooook tsk ediyorum kizlar;))

Back