Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüz hatları bu kadar mükemmel olupta bu kadar ışığı sönük olan bir kadın...yakından çekilmiş resimlerine bakmayı tercih ediyorum o yüzden hep.
evet yahu ben de dikkat ettim ona, sönük kalmayı nedense tercih ediyor, bu kadar ezik kalma yanlarında diye müdahale edesim geliyor benim deyha bende hep bunu düşünürüm. aslında iç ve dış güzelliğiyle vs nin bir numaralı mankeni ama nedense banada çok sönük geliyorbakıyorum ondan daha güzel yüz yok diyorum ama nedense yanına başka model gelince adriana candice yada miranda doutzen çok sönük kalıyor hepsinden yüz olarak daha güzelken.sebebini çö
zemedim
Doutzen tip olarak sevimli, güzel bir kızken, Adriana ise yerine göre sempatik, seksi, güzel ve özel bir auraya sahip kadın. O yüzden bu kadar beğeniliyor. Diğer bir husus ise ''sarışın ve renkli gözlü kadın'' ile '' esmer ve koyu gözlü kadın'' artık bilinen bir klasik olmuş ama Adriana Lima gibi esmer ve renkli gözlü kadınlar istisnaları oluşturuyor ve haliyle insanların ilgisini çekiyor. Ülkemizde İskandinav kadınları beğenilirken yinede Türk erkeklerin en beğendiği kadın olarak Adriana Lima'nın gösterilmesini buna bağlıyorum.
Uploaded with ImageShack.us
Adriana nın şans çarkı başka hiçbir kadında yok hepsi bu. Doutzen baş melek olması gereken bir kız biraz asilik seziyorum ama bilemicem. ama şu bir gerçekki bence birbirlerini sevmiyorlar![]()
![]()