• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doutzen KROES

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
2zjn.jpg
qd5l.jpg
b2kq.jpg

l7cl.jpg
2o93.jpg
4pir.jpg
a9fe.jpg
yxnh.jpg
byf.jpg

Son düzenleme:
yüz hatları bu kadar mükemmel olupta bu kadar ışığı sönük olan bir kadın...yakından çekilmiş resimlerine bakmayı tercih ediyorum o yüzden hep.

bu kadının dudaklarına bayılıyorum desem:17::17:çoook tatlı çok çekici bir afet

yüz hatları bu kadar mükemmel olupta bu kadar ışığı sönük olan bir kadın...yakından çekilmiş resimlerine bakmayı tercih ediyorum o yüzden hep.

yha bende hep bunu düşünürüm. aslında iç ve dış güzelliğiyle vs nin bir numaralı mankeni ama nedense banada çok sönük geliyor:50: bakıyorum ondan daha güzel yüz yok diyorum ama nedense yanına başka model gelince adriana candice yada miranda doutzen çok sönük kalıyor hepsinden yüz olarak daha güzelken.sebebini çö:50:zemedim

yha bende hep bunu düşünürüm. aslında iç ve dış güzelliğiyle vs nin bir numaralı mankeni ama nedense banada çok sönük geliyor:50: bakıyorum ondan daha güzel yüz yok diyorum ama nedense yanına başka model gelince adriana candice yada miranda doutzen çok sönük kalıyor hepsinden yüz olarak daha güzelken.sebebini çö:50:zemedim
evet yahu ben de dikkat ettim ona, sönük kalmayı nedense tercih ediyor, bu kadar ezik kalma yanlarında diye müdahale edesim geliyor benim de :53:

Adrianadan kat kat kat güzelken sönük kalmasını bende çözemiyorum çözen beri gelsin :S bende aşırı beğeniorum kendisini <3

yüzü gerçekten kusursuz, fakat dudağının üstünde sürekli bir karartı var bıyık olsa gerek, niye yok etmiyor ısrarla acaba?

bu arada bu konudan hali hazırda bir tane yok muydu forumda, öyle hatırlıyorum:26:

Doutzen tip olarak sevimli, güzel bir kızken, Adriana ise yerine göre sempatik, seksi, güzel ve özel bir auraya sahip kadın. O yüzden bu kadar beğeniliyor. Diğer bir husus ise ''sarışın ve renkli gözlü kadın'' ile '' esmer ve koyu gözlü kadın'' artık bilinen bir klasik olmuş ama Adriana Lima gibi esmer ve renkli gözlü kadınlar istisnaları oluşturuyor ve haliyle insanların ilgisini çekiyor. Ülkemizde İskandinav kadınları beğenilirken yinede Türk erkeklerin en beğendiği kadın olarak Adriana Lima'nın gösterilmesini buna bağlıyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Adriana nın şans çarkı başka hiçbir kadında yok hepsi bu. Doutzen baş melek olması gereken bir kız biraz asilik seziyorum ama bilemicem. ama şu bir gerçekki bence birbirlerini sevmiyorlar :D :D

Doutzen tip olarak sevimli, güzel bir kızken, Adriana ise yerine göre sempatik, seksi, güzel ve özel bir auraya sahip kadın. O yüzden bu kadar beğeniliyor. Diğer bir husus ise ''sarışın ve renkli gözlü kadın'' ile '' esmer ve koyu gözlü kadın'' artık bilinen bir klasik olmuş ama Adriana Lima gibi esmer ve renkli gözlü kadınlar istisnaları oluşturuyor ve haliyle insanların ilgisini çekiyor. Ülkemizde İskandinav kadınları beğenilirken yinede Türk erkeklerin en beğendiği kadın olarak Adriana Lima'nın gösterilmesini buna bağlıyorum.

Uploaded with ImageShack.us

adrianadaki özgüven doutzende yok adriananın ışığı bundandır bence bakışlara bakıyorum zaten mükemmel adriana çok güzel bir kadın.

keşke defilelere hiç çıkmasa iç çamaşırı modelliği hiç yakışmıyor çünkü böyle yakın plandan resimleri çekilse o zaman çok güzel olurdu

Doutzen-Kroes-for-L%E2%80%99Or%C3%A9al-Paris-Spring-Summer-2013-570x385.jpg

doutzen-kroes-face-black-and-white-pictures.jpg

Adriana nın şans çarkı başka hiçbir kadında yok hepsi bu. Doutzen baş melek olması gereken bir kız biraz asilik seziyorum ama bilemicem. ama şu bir gerçekki bence birbirlerini sevmiyorlar :D :D

daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti ama sen şimdi söyleyince cidden hiç diğer vs modelleri gibi birbirleriyle içli dışlı değiller,şuana kadar onları bir arada mutlu ve samimi halde görmedim

Back