• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doum sonras adet dzeni,kanamalar..

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
358
arkadaşlar ben 2 ay önce doğum yaptım sezeryanla.
36 güne kadar sürdü kanamam,daha doğrusu lekelenme şeklindeydi hep.

sonra tam 40ım da çıktı derken 42 gün yeniden başladı.
ama bu sefer baya kanam şeklindeydi.
6 gün sürdü(normal adet sürem kadar.)

buna kırkbaşı denir,olur vs dediler..

aradan 2 hafta geçti geçmedi,3 gündür tekrar kanamam var:bbo:
ilk başlarda resmen siyah gibiydi rengi,şimdi normal gibi.

ama cidden deliricem,feci bunalttı beni bu durum.
bu durum normla mi yani bu düzensizlik vs..

adet oluyorum desem ona göre davranıcam,yok değil desem bilmiyorum..

doğum yapanların tecrübelerine ihtiyacım var yani..
bu arada mide bulandırmış olabilirim,kusura baklmayın...

canımn aynı durumlar bendede var.
bilen açıklarsa çok sevinicem.a.s.
böyle bi konu açtığın içiin teşk ederiz

aynı şeye bend e katılıyorum ve içime sinerek namaz kılmak istiyorum artık. bilenler yardım etsin.

bhk bende aynı senin gibi olmuştum hatta günler bile hemen hemen aynı 40ım çıktıktan sonra kanama olmuştu doktorum adet olmuşsun ama bundan sonra düzenli olmayabilirsinde dedi,1 kaç hafta sonra yine oldum 2.ye ama 3.ye olmadım günümde geçti hamile deyilimdir inş.:))henüz düzne girmedik sanırım normaldir heralde

piraye canım saolsın..
genelde böyle bir durum varsa normaldir heralde.
ama gününün geçtiğine nasıl hükmettin ki?
zaten eski düzen devam etmez bence,en azından bir süre..
aman hamile kalmak deme bana,walla ödüm kopuyor :))

kızlar yaa ben hala adet gormedımm oglum martta bı yasına gırıcek dogum yaptıktan sonra ıntahap oldu 2 kere doktora gıttım neyse o zman kan testı yaptırdım bısı cıkmadı en son 3 ay once gıtmıstım ıste onun uzerıne leke leke adet gıbı gordum ama ped falan koymadım yanı leke 5 gun falan bu ay gene ole oldu 7 gun geldı karnımda buyudu ayy delı olcam valla kıpırdıyo gıbı gelıoo doktora gıtcemde bole olanınız varmı leke leke goren 40 sonra hıc adet gormedım bıde ılıskı sırasında cok acı oluyo sanırım ıntahaptann delı olucamm yaa kac kutu fıtıl bıtırdım dogumdan sonra oldu bole onceden yoktu bıseyım anlamadım

Back