Douglasta serbest sivi ne demek?

tozlutarihkokusu

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.512
484
688
İstanbul
Arkadaslar alt batindan mr çektirmistim. raporda douglasta ve parametrial alanlarda serbest sivi koleksiyonlari izlenmektedir yaziyor. doktorum beni dahiliye uzmanina yönlendirdi. persembe gününe randevu aldim ama o güne kadar aklima takilacak. bunun ne demek oldugunu bilen var mi?

sevgili arkadaşım merhaba bende birkaç ay önce böyle bi konu açmıştım douglastta serbest sıvı ne demektir diye cevap yazan olmamıştı benimde ultrason sonucumda böyle yazıyordu sen dahiliyeye gittiğinde ne dedi dr cevap yazarsan sevinirim

bende birkaç gün önce ultrason çektirdim banada aynı şeyi dedi
sol tarafta yumurtalığın etrafında sıvı var ama normaldir dedi. yumurtlama döneminde yada ona yakın dönemlerde olabilirmiş. tabi yinede takip edilecek.

Arkadaşlar merhaba konu çok gerilerde kalmış ama umarım bir cevap alabilrim, ben çok başka bir şey için doktora başka bir bölüme gitmiştim MR çekildi 2-3 ay önce, sonucunu doktora göstermek anca geçen hafta aklıma geldi, doktorum aslolan rahatsızlığım dışında doktorum MR sonucuna dayanarak kadın doğuma gitmelisin yumurtalıklarda sıvı gözlenmiş önce onu halledelim dedi. Ben ilk önce bir şey anlamadım saf saf peki bu durum benim bu rahatsızlığımı mı tetikliyor yani fln diye sormuştum vs, peki oldu iyi günler fln diyerek çıktım. Önemsemedim. Şimdi yine aklıma geldi ki alla alla neymiş acaba bu diye internete girdim ufak bi araştırma sonucunda kendimi burada buldum. Kafam karıştı.. Elbette biliyorum ki internet bilgi kirliliği dünyası ama ne yani ben hamile kalamayacak mıyım şimdi. Gerçekten çok şaşkınım, bu ne demek oluyor...

Back