Douglasta serbest mayi?

Yiselya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
23
20
3
38
Arkadaşlar pko tedavi görüyordum tedaviyi bıraktım 2-3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim..
Beta hcg 379.99 çıktı daha çok yeni aklıma dış gebeliği soktular kafam çok karıştı bugün ultrasona girdim kesin olmayan kese gibi birşey göründü tekrar bakılacağı söylendi ama bu kese gibi şeyin etrafında nedenini bilmediğim bir sıvı var dedi dr
Ultrason kağıdında douglasta 15mm kalınlığa ulaşan serbest mayi izlendi yazıyor bu ne demek bi bilgisi olan var mı ilçede oturuyorum ve kadın doğum doktoru yok yarın gidebileceğim ama çok huzursuzum..

ben dış gebelik geçirdim arkadaşım. benm kesem görülmemişti. ama hep karın boşluğunda sıvı görülüyordu umarım sağlıklı bir gebeliktir seninkisi

ben dış gebelik geçirdim arkadaşım. benm kesem görülmemişti. ama hep karın boşluğunda sıvı görülüyordu umarım sağlıklı bir gebeliktir seninkisi

Bende dış gebelikten korkuyorum canım ya geçmiş olsun bu arada bilmiyorum bugün gittim sağlıklı bi gebelik dediler sıvıyada önemli değil dediler ama keseyi görmeden rahat yok heralde..beta hcg progesteron bakıldı normal dediler yükselmesi falan..senin nasıldı beta hcg?

ooh şükür beta düzenli artıyorsa sıkıntı yoktur inş.benm beta çok az yükseliyordu 1300 1500 1700 şeklinde en son 2500 oldu iğne oldum ve 2 ayda düştü

ooh şükür beta düzenli artıyorsa sıkıntı yoktur inş.benm beta çok az yükseliyordu 1300 1500 1700 şeklinde en son 2500 oldu iğne oldum ve 2 ayda düştü

Hmm anladım canım ya bilmiyorum düzenli artıyorda işte o kadar mucizevi geldiki bu gebelik keseyi görmeden rahatlayamıcam heralde ya..pko bekarlığımdan beri huzur vermedi hiç adet görmüyordum bütün doktorlar tedavisiz gebelik olmaz demişti bende en son kabullenmiştim olmayacağını..

işte Allah büyük ol deyince oluyo inş sende keseni görürsün en kısa zamandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…