Double bubble sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

ahu99

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
30
11
25
Merhaba kızlar dün konu açmıştım sanırım double bubble deformesi yaşıyorum.Bunun çözümü nedir acaba randevu aldım doktorumdan ikinci bir ameliyat mı gerekir ve revizyon için ilk amelliyatı olduğum doktor ücretin tamamını mı alır yoksa sadece anestezi ve hastaneyi mi alır

Merhaba ben 1,5 yıl önce meme büyütme estetiği oldum meme ucum aşağıda kaldı ve revizyon yaptı doktorum bir kuruş para da almadı ilk kez ameliyat oluyormuşum gibi de ilgilendiler ben Ankara’da oldum ama bir çok kişiden revizyon için doktorlarının ücret aldığını okudum çok uzun süre geçmediyse ameliyatının üzerinden bence ücret almamalı sonuçta yapmış yerleşmesi gereken bir süre var ve bozulmuş umarım sende çok masraf ödemeden sorununu çözersin

Ben de 1.5 yıl önce amelliyat oldum ama yeni yeni belirginleşmeye başladı önceden olsa tabi daha erken giderdim.Çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisinizdir.Bakalım pzt randevu aldım zaten fiyatlar inanılmaz artmış insan ne yapacağını şaşırıyor umarım halledilir

Bende 2 hafta önce revizyon ameliyatı oldum, doktorum ücret almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…