merhaba arkadaşlar. Benim sorunum dostum dediğim ve sevgilimde dostum dediği arkadaşımızla ilgili. olaylar biraz karışık umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilir. Benim ünv. arkadaşım 7 yıl oldu bırakmadık birbirmizi. sevgilimde arkadaşımın liseden arkadaşı 10 yıldır can çiğerler. arkdaşımın sayesinde tanıştık. mevzu şu kız arkadaşımın çalıştığı yerde iş arkadaşı buna aşık. ama sorun lu bir tip.kendince herşyine karışır huzur vermez filan. hatta olayı bizimle görüştürmemeye bile getirdi. arkadaşımda bunun tavırlarına ne kadar desemde razı oldu. soruyorum seviyomusun diye benimki sevgi deil ama burda çalıştığım sürece ona katlanak zorundayım diyor. buna zaten başından beri bir anlam veremedim ne dediysem kendine getiremedim kızı. bizim sonumuz yok diyo. o kısmetini ben kısmetimi bulunca bitcek dedi bana. işte bunu kabullenemedim bazı değerler çocuk oyuncağı değildir bana göre. tabi bu durma benim erke arkadaşımda karşı çünkü dostlar. yedikeri içtikleri ayrı gitmezdi aynı işhanında çalışıyolar birde. neysebiz kız arkadalımızn hatrına o çocuğa sakin davranıyoruz fialn amaher oramada biizmle olmak istemesekte. hani bir laf söylerimde insanların arasını nsıl bozarım nasıl rencide ederim tipleri varya aynen o kişilikte bi insan. erkek arkadaşım zaten sevmiyor kendisini kişilik olarak benim arkdaş olarak görüşeceğim biri değil diyor ama arkadaşı için göz yumdu bir süre. bi gün biz arkadaşımıın yanına uğradık ogün evlenme teklifi almışım çok mutluyum mutluluğumuz paylaşcaz işte şahidimiz olcak karar verdik konuşcaz kız ağlamış belli anlamadk ne olduğunu önce. neyse o dediğim çocuk bizi gördü yanımıza geldi selam dahi vermedi biz alındık tabi çünkü onun her davranışını alttan alıyoruz arkadaşımızın ricası üzerini. ben yanındayken bize selam vermdi oralı bile olmdı diye erkek arkadaşım gördüğü yerde oda selam vermemiş bir kaç kez. bu çok büyük bir olay oldu. beyfendinin ayağına gidecekmişiz yanlış anlaşılma oldu kusura bakma diye özür dilicekmişiz böyle istemiş kız arkadaşımızdan. yoksa biimle görüşemezmiş grup toplantılrına gelemezmiş. ben bunu isteme bile dedim arkadaşıma erkek arkadaşım zaten yapmaz. ben konuşcam dedi sen bilirsin dedim. gidip söylemiş böyle böyle istiyo diye benim hatrıma söyle demiş. erkk arkadaşım iki gün sonra haatından çıkaracağı biri için benden bunu isteme yapamam hatalı ola kendisi demiş. şimsi kız arkadaşım erkek arkadaşıml konuşmuyor. sırf istediğini yapmadı diye. okadar güzel bir arkadaşlığımız dostluğumuz vardıki ailecek görüşürdük. ben ona katlamak zorundayım çalıştığım sürece. bizimde her yaptığına katlanmamızı bekliyor. 2 yıldır çekiyoruz zaten. artık herkesin siniri gerildi erkek arkadaşım artık ben konuşmam onunl kapadım o defteri dedi.
şimdi sevmediğini söyleyip sonumuz yok diyen ama her dediğine katlandığı için ama kendini haklı gören,10 yıllık dostunu değmez dediği insan için karşısına geçirip egosunu yükseltmeye çaışan arkadaşım haklımı sizce. haklı olduğu noktalarda vardır ama kimse kişiliğinden taviz verip iki gün sonra gideceğini bildiğini insanın her lafını dinlermi. bide bana istersen sende benimle görüşme sorun olursa dedi. halbuki erkek arkadaşım dostluğa arkaaşlığa önem veren biri asla bu konuda beni kısıtlamadı. şuan araları bozuk benden önce başlayan dostlujkarını silmiş durumdalar. çocuk istemiyor diye birtane daha kız arkadaşımızla görüşmelerini en alt düzeye indirmişti. bizide silmesi normal aslında. neden sağlam dostluklar kuaramıyorz.
şimdi sevmediğini söyleyip sonumuz yok diyen ama her dediğine katlandığı için ama kendini haklı gören,10 yıllık dostunu değmez dediği insan için karşısına geçirip egosunu yükseltmeye çaışan arkadaşım haklımı sizce. haklı olduğu noktalarda vardır ama kimse kişiliğinden taviz verip iki gün sonra gideceğini bildiğini insanın her lafını dinlermi. bide bana istersen sende benimle görüşme sorun olursa dedi. halbuki erkek arkadaşım dostluğa arkaaşlığa önem veren biri asla bu konuda beni kısıtlamadı. şuan araları bozuk benden önce başlayan dostlujkarını silmiş durumdalar. çocuk istemiyor diye birtane daha kız arkadaşımızla görüşmelerini en alt düzeye indirmişti. bizide silmesi normal aslında. neden sağlam dostluklar kuaramıyorz.