kizlar ben cok ama cook yogun calisiyorum yeni bölüme basladi ve haftaya ingilizce sinavim var bol bol calismam gerekiyor insallah anlimin akiyla atlatirim fistiklar topinge giremezsem beni merak etmeyin
herkese iyi geceler tatli rüyalarrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım o sıpa gelirde unutursun herşeyi:)
valla eşimin memleketi ayrı olduğu için yaz tatilimiz bölünüyor
onun tatili benim kadar uzun olmayınca bir şeye benzemiyor
aa sizde amasyaya taşınmamış mıydınız ya ben mi yanlış hatırlıyorum
bayağı br sorun yaşamıştınız yeni evinizde hatta
sende git gör özlem gider bakalım...
demek yeni yılda geldiler ne güzel geçmiştir valla
aynen öyle canım doğar ama beklentilerin bitmez:)
beraber büyürüz bizde ne yapalım ....
arkadaşım kendine dikkat et bak
işin gücün içine dalıpta gerekli işleri unutma:)))
ay seni merak etmez miyiz ederiz ama
..........
yaaa kızlar bu topik çok alem bir yerde ben her girdiğimde başka topiklere takılıyorum ne alem başlıklar var burada yaa yok ilk gece ne yaptınız yok ertesi gün ne yaptınız kopuyorum gülmekten :)))))))))))))))))))
burpum aynenenn:)))
bende buaralar hiçbişeye yetişemiyorum,çookkkk hareketlendi ada.durmuyoo anamm durmak bilmiyooo.böyle böyle büyücek artık napalım.sizler nasılsınz?
sevimcim korkma bişey olmaz,bağırsakların temizleniyordur.doktorunla görüş,bol su iç.
yaaaa ben regl olmadım,en sonki badireden sonra.sanırım düzensizlikler olurmuş,doktorum öylededi.regl olup acilen spiral taktırmam gerek.
cnm benim sergin hayırlı olsun başarılar dilerim
ne dolu bir gün geçirmişin böylee
aman ne kadını ben tez canlıyım valla beni çıldırtır o kadın
ona sölemekten kalkar kendim yaparım ben:)
bide temizlikçiymiş bırak onun adı temizlikçi
pisliğin tekiymiş ayol oooo
pislikçi:))
ben birazdan açık açık yazarım :)))huhuuuuu sevime ve brupa sesleniyorum bana özelden tlf numaralarinzi gönderirmisiniz????
iyi düşündün mü canım? neden buna karar verdin ?sevimcim korkma bişey olmaz,bağırsakların temizleniyordur.doktorunla görüş,bol su iç.
yaaaa ben regl olmadım,en sonki badireden sonra.sanırım düzensizlikler olurmuş,doktorum öylededi.regl olup acilen spiral taktırmam gerek.
ben sanki bir taşınma işiniz olmuştu gibi hatırlıyorum amayok cnm amasyaya taşınmamız imkansız eşimin işi dolayısıyla
taynımız oraya çıkmıyor
çok özledim onları inşş bir ara giderim cnm
inşş sende bebğinle birlikte kocaman bir kadın olursun:)
Allahın sağlıklı uzun ömürler versin hepinize.
canımmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmiyiki doğdun özleeem iyiki doğduuun özlem hemde nasıl iyiki doğdun birde annene sormalı annenin en güzel günüdür senin gibi ballı kızı okadar özlemle dolu günler üzerine geldi annenide kutlamak lazım
bir misafir kitlesini uğurladım diğer kitleyi bekliyorum kızlar belimde çok ağrıyor gideyim son hazırlıkları yapayım :))))
aminn canımmm.canım benim yaa Allah kolaylık versin tahmin edebiliyorum seni ve yorgunlunu cnm
ama olsun tatlım bunlarda gelir geçer güzel şeyler her geçen gün sana anne oldunu hatırlatıyor işte:))))
cnm bu arada doktora gitmiştiniz adanın gözü ne dedi doktor?
çok geçmiş olsun Rabbim şifasını veriri inş bişeyciği yoktur nazardır
urazla aynı gidiyoruz bizz,biizimde 5lendi ama gelde bana sorr dişi:))ALLAH yardım etsin ablanada.kızlar size burayı bulmak için kolay yöntem ana sayfadayken ctrl ve f tuşuna aynı anda basın bu found yani araştır anlamına geliyor hemen bir alan açılır ve onun içine sohbet yazdığınız an buranın ana başlığını bulursunuz :)
melekcim atacağım tatlım tilifonumu sende at olurmu tatlım
juju yazmaz olurmuyum arada laf yetiştirdim bir iki kere :)))))
sevüm pislikçi mislikçi ama şart aradada olsa en azından camlara onları leş gibi silsede banane silsin yeterki benim hiç işim olmaz camlarla evimin herşeyini yaparım eksik etmem ama camlarımı bok götürsede elimi sürmem evlendiğimden beri hiç cam silmedim hep kadınlara sildim hele bu evde yeltenmem bile iki evin penceresi tavandan yere kadar çok fena
zasacım ada yürüyünce gör sen hareketi ablam ağlıyor resmen iki çocuk çok zor diye hep beni korkutuyor her gün telefon açıp bana söyleniyor ufaklık dişleri 5 ledi ablam kafayı yedi her birinde :))) ablam kış diye korkudan yerede koymuyor aman geç yürüsün başa çıkamayaacağım zaten diyor bide utanmadan :)))))))))
,
ohh süperrrrr,iyiolmuş canım,hadi sağlıkla geçin yeni evinizee.canım spiral meselesi sanırım en kolay yöntem olucak,malum e mzriyorum diyeilaç alamam,erkeklerede asla güzen olmaz.en güzel yöntem bu olmalı,zor olucak elbette takılırken ama napiiyim.nerdesiniz ulennnnnnnnn?
kızıyorum bak size yarın okul açılacak benide bulamayacaksınız
ayrıca 3 hafta sonra taşınıyoruzzzzzzzzzzzz
eşimin işi oldu merkeze taşınıyoruz....
aminn canımmm.
urazla aynı gidiyoruz bizz,biizimde 5lendi ama gelde bana sorr dişi:))ALLAH yardım etsin ablanada.
ohh süperrrrr,iyiolmuş canım,hadi sağlıkla geçin yeni evinizee.canım spiral meselesi sanırım en kolay yöntem olucak,malum e mzriyorum diyeilaç alamam,erkeklerede asla güzen olmaz.en güzel yöntem bu olmalı,zor olucak elbette takılırken ama napiiyim.
fac.e adanın yeni resimerini ekledim teyzeleri.
özlem allah kavuştursun tatlım taşınmanıza hem sevindim hemde üzüldüm çok zor birşey taşınmak hemde karnın burnunda allah kolaylık versin tatlım yaa gerçi bebiş doğduktan sonra daha zor taşınırdın artık o her haltı yapan nakliyecilere güvenmekten başka çaren yok gelecekler sen hiç bir şeye dokunmayacaksın hepsini onlar halledecek kolay gelsin canım
zasacım adanın resimlerini gördüm çok tatlı maşallah son buluşmamızdan sonra bayağı değişmiş kilolarıda çok yakışmış ama sağlıklı olması daha önemli doktor ne diyorsa dinle sen dikkatli annesin zaten ama kafaya da takma yürüyünce hiç biri kalmaz öyle tatlıki maşallah eti pufum benim o
Mecburum melekcim,ada hanım emmekden vazgeçene kadar en azından..
kızlar size burayı bulmak için kolay yöntem ana sayfadayken ctrl ve f tuşuna aynı anda basın bu found yani araştır anlamına geliyor hemen bir alan açılır ve onun içine sohbet yazdığınız an buranın ana başlığını bulursunuz :)
melekcim atacağım tatlım tilifonumu sende at olurmu tatlım
juju yazmaz olurmuyum arada laf yetiştirdim bir iki kere :)))))
sevüm pislikçi mislikçi ama şart aradada olsa en azından camlara onları leş gibi silsede banane silsin yeterki benim hiç işim olmaz camlarla evimin herşeyini yaparım eksik etmem ama camlarımı bok götürsede elimi sürmem evlendiğimden beri hiç cam silmedim hep kadınlara sildim hele bu evde yeltenmem bile iki evin penceresi tavandan yere kadar çok fena
zasacım ada yürüyünce gör sen hareketi ablam ağlıyor resmen iki çocuk çok zor diye hep beni korkutuyor her gün telefon açıp bana söyleniyor ufaklık dişleri 5 ledi ablam kafayı yedi her birinde :))) ablam kış diye korkudan yerede koymuyor aman geç yürüsün başa çıkamayaacağım zaten diyor bide utanmadan :)))))))))
,
bir misafir kitlesini uğurladım diğer kitleyi bekliyorum kızlar belimde çok ağrıyor gideyim son hazırlıkları yapayım :))))
nerdesiniz ulennnnnnnnn?
kızıyorum bak size yarın okul açılacak benide bulamayacaksınız
ayrıca 3 hafta sonra taşınıyoruzzzzzzzzzzzz
eşimin işi oldu merkeze taşınıyoruz....
çok teşekkür ederim canım annem hemen gelir inşallahözlem allah kavuştursun tatlım taşınmanıza hem sevindim hemde üzüldüm çok zor birşey taşınmak hemde karnın burnunda allah kolaylık versin tatlım yaa gerçi bebiş doğduktan sonra daha zor taşınırdın artık o her haltı yapan nakliyecilere güvenmekten başka çaren yok gelecekler sen hiç bir şeye dokunmayacaksın hepsini onlar halledecek kolay gelsin canım
zasacım adanın resimlerini gördüm çok tatlı maşallah son buluşmamızdan sonra bayağı değişmiş kilolarıda çok yakışmış ama sağlıklı olması daha önemli doktor ne diyorsa dinle sen dikkatli annesin zaten ama kafaya da takma yürüyünce hiç biri kalmaz öyle tatlıki maşallah eti pufum benim o
yerim ben onu tam yemelik olmuş sıpam ya...sağol özlemcim,büyüyor işte,günden güne değişiyor,mama,baba,anne,delll diyor gayet bilinçli bişekilde:)bilgisayarın çoğu tuşunu koparmış,yaramzalık yapıyor,emeklerken eline terlik takıp emekliyor,çok komik yani.
spiral acıttığı söyleniyor,evet,bakalım ben deniyim anlatırım,ama benim canım öyle çooookkkkk çokda tatlı değildir:)
aman aman nazar değdirme çocuğa bırak iştahlı olsun:)))sağol tatlım,doktorumuzda yürüyünce zayıflıcağını söylüyor,bakalım,ama kafama takılıyor,çocuk yemek isitoyr maşşallahiştahlı.biyeriş aürımadığı sürece beslenmeyi seviyor,napıcaz bilmiyorumvallahi.eee sen napıyosun?iyimizin,cüneyt nasıl?ağrısı falan oluyormu?kontrole gittinizmi?ne çok soru sordum dimi:)
sağol canım benim inşallah hayırlı olur kendi adımızaallah yardimicin olsun canim ne diyeyim insallah bir sorun yasamazsin tatlim
olurr canim ama daha atmamissin bak yoksa güzel haberi vermem sana:))))))
kolay gelsin canim misafir güzel oluyor ama bazende insana gina getiriyorlar:84::84::84::84:
ooohhhh canim degsin is balsiyor:))))
hadi gözün aydin tatlim hem esiyin isi icin hemde tasinacaginiz icin sen evinin isini hallet bizde o zaman sana caya gelirisin:))))
bencedeeeeeeeeeeeeee:))))herekese günaydinlarrrrr ve iyi hafta baslangiclarii umarim biran öncede hafta sonu gelirrrrr:))))))))
Kizlarrrr kandiliniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?