bırak Allah aşkına ne hali varsa görsün ne uğraşıyorsun yaa
şimdi sana mesajlarını ne hakla okursun diyen olur, ben olsam ben de kesinlikle okumazdım ama bi yandan bakınca da iyi olmuş işte.
sen onu hiç sallama, umursama yarın öbür gün ayrılınca zaten gelip yine dibinde bitecek görürsün
eğer bir insanı gelir hatatının en önemli yerine koyarsan o nu
çıkarmak istediğinde de bütün dengeler değişir işte...görmezden gel
önemseme böyle birini...senin fikirlerine zerre önem vermeyen biri için çok
bile bu çabalar..üslubu bile yerlerdeymiş...fırsattır belkide onun gerçek
yüzünü görmen için..
iyi olmus gercek yuzunu ogrenmissiniz... iki sevgilinin arasina girince hep boyle olur, hic istisna gormedim simdiye kadar. o iliskinin icinde oldugu icin objektif olamaz sen arkadasin uzulmesin diye negatif seyler hakkinda onu uyarirsin adin kiskanc a cikar.. maalesef tersini hic gormedim. aa evet haklisin deyip ayrilacagini sandiysaniz yanilmissiniz, asla boyle bir sey olmaz, kotunolan hep siz olursunuz... biraz bekleyin ya gurunu hice sayip size aglamaya gelecektir ya da kendince o bizi kiskandi beni doldurdu vikvikvik diye iyice uzaklasacaktir..
Ben üni hayatımda çok şahit oldum.kızlar sevgili edindi mi diğer kız arkadaşlarını unutuyorlar ve böyle sen beni kıskanıyorsun veya sevgilin yok sen ne anlarsın gibisinden laflar patlak veriyor.
bence onun gerçek yüzünü gördüğün iyi olmuş.
mesajını okudum deme sakın,zaten yanlışlıkla olmuş.yoksa iyice tepene biner.
kendini yavaştan çek ve onu kendi haline bırak.
o adamdan ayrıldığında emin ol tıpış tıpış sana gelicek,söylediler dersin
Evet canım yitirdi.Acı ama bu böyle.Hangi ildesin bilmiyorum ama çevremde gördüğüm bir olaya,o kadar çok benzettim ki.:26: Bırak ne halleri varsa görsünler,sinir oluyorum böylelerine yaaa.
aaaa bu kadar da olmaz yani çok üzülmüşün ama şuan o nun için değmez yani ne desen senin alehine düşünecek eminim ki o adam dasenden hoşlanmıyor arkadaşını bir nebze dolduruyordur yerinde olsam kendimi geri ceker ilgilenmem asla ne hali varsa görsün emin ol güvenmediğin o insanla arkadaşın ayrıldıgında ilk dönecegı insan sen sin dönebilir ise tabi o zaman kendini geri çekersin anlar kıymetini arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?