Dostlarımla Sohbet Topiği

Son zamanlarda pek film izlemiyorum önerdigin iyi oldu, sagol... :)
Bence kuaföre yaptir, fiyat cok iyi genelde 150den asagiya yapmiyorlar. Iyi bir kuaför mü? Daha önceden sacini oraya actiran bir tanidigin var mi?

Ablam öve öve bitiremez kuaförünü,arkadaşlarına da tavsiye eder herkes çok memnun ama açtıranı hiç duymadım,boyatanlar memnun ama.
Bi gidip konuşmak lazım

Aa sevindim..:KK66: Daha önceden paylassaydim keske, düsünmüstüm ama unuttum sonradan. Canim ben aciktim biseyler atistirayim görüsürüz sonra... :nazar:

Iyi o zaman boyada iyise sac acmada da iyidir. Sen yine de bi arastir hatta KKda da arastir giden vardir büyük ihtimal.
Ben girdim ama yine cikcam tansasa gidip biseyler almam lazim. Sana iyi calismalar.. :82:

Sokakta besledigim Pamugum dogurmustu, yavrularini getirmis cok mutluyum! :KK52:
Tipleri görmen lazim, bebek bebek kediler kokulari bile miss gibi... :KK16:
Telefonumla aceleyle cektim;

Su cirkinlige bir bakin yaa.. :KK69:

Bu arada saçımı beyaz sabunla yıkadım,boyayı alana kadar saçımın rengi ne kadar açılsa kardır:KK51:
Başka saç açma yöntemi bilio musun Slania?
Az da olsa açılsın doğal yöntemlerle.

Anam sitede degisiklikler var, bu ne böle. :KK53: Ayy kafam karisti simdi.. :KK53:
KKda Lys nickli sac boyamadan anlayan bi arkadas bunu paylasmisti:

katılıyorum,,,ama siyahtan kurtulma yolu çok...
1)beyaz sabun(hacışakir)
2) sitrik asit ve setrimonyum klorit içeren şampuan ve kremler
4)%30oks.krem ile karbonat karışımı(1 yemek kaşğına+1 çay kaşığı ölçüsünde)
4)sıcak havalı kurutma
6)durulanmayan saç kremi+gliserin(20ml'lik şişenin 1/3ü gliserin)
7)kepek şampuanları(en etkilisi elseve citrus)

Kepek sampuani al istersen, yalniz oksidan kremi pek ise yaramiyor siyah sacta.
Sac kremi+gliserin, bunu da deneyebilirsin. Hem saclarini yipratmaz aksine nemi tutar nemlendirir saclarini.

Amanınn bu ne ben şuan hiçbişey görmeden yazıorum italic yeri falan görünmüo sende de öyle mi
Smile de yapamıorum!

Annem bi ilac verdi bana kasintim icin, ilacin yan etkisi uykuyu getirmesiymis. Ictigimden beri bi halsizlik var en iyisi yatayim ben artik.
Iyi geceler canim... :)

Annem bi ilac verdi bana kasintim icin, ilacin yan etkisi uykuyu getirmesiymis. Ictigimden beri bi halsizlik var en iyisi yatayim ben artik.
Iyi geceler canim... :)

bu ilacın adı deloday mi bi ara bende içiyordum manyak uyku yapıyor ... gerçi cevabın anca yarına :KK1::KK1:

ya ladyim sana bi şey danışmak istiyorum benim profilimdeki yazılar soldakiler mavi oldu bir de mesaj yazma panom büyüdü :26: sende de oldu mu böyle bi şey neden oldu ki bu yenisinde video ekleme yeri yok oldu ya :26:

Aynen şuan hiçbişey görmeden yazıyorum desem yeridir ayrıca smile de yapılmıo isimlerine bakıp yazıyorum öyle anca :26:
Düzenleme var ama henüz tam oturmadı sanırım yaptıkları değişim:KK53:

X