Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben geldim kizceler.. :KK3:
Saclarimi actiktan sonra hafif nemli bi sekilde iki yandan ördüm, gece öyle yattim sabah kalktigimda saclarim kivir kivirdi, ay cok hosuma gitti böyle.. :KK16: Ayrica pek fazla yipranma da olmadi uclarini ikinci kez actigim halde kopmadilar. Ikinci kez acilmaya iyice hazir olduktan sonra tekrar acici sürecegim bakalim nasil olcak.. :97:
Ee neler yaptiniz?

Saclarimi actiktan sonra hafif nemli bi sekilde iki yandan ördüm, gece öyle yattim sabah kalktigimda saclarim kivir kivirdi, ay cok hosuma gitti böyle.. :KK16: Ayrica pek fazla yipranma da olmadi uclarini ikinci kez actigim halde kopmadilar. Ikinci kez acilmaya iyice hazir olduktan sonra tekrar acici sürecegim bakalim nasil olcak.. :97:
Ee neler yaptiniz?

Hoşgeldin Slania saçların baya kuvvetli ozaman açıcıya iyi dayanmış..
Görmüştüm resmini zaten nazar değmesin:nazar:

Layd çalışıyo sanırım...Bende birazdan çıkıcam kuzenimle buluşucam

Ee neler yaptiniz?
Hoşgeldinnn ben de açmak istiyorum yaa diğer konuya resim ekledim bak oraya altları siyah bırakmaya karar verdim üstler mavi olcak o resimdeki gibi.
Sadece üstleri açsam kopar mı ki?
Buarada paylaştığım şarkıyı dinle :KK16:

Evet çalışıorum arada girip bakınıorum,çıkıyomusun gece konuşuruz o zamann

Hosbulduk.. :KK3: Evet iyi dayaniyor bu saclar bana... :KK53:
Hangi resmim, saclarimin resmi mi? :KK61:
Sonra görüsürüz canim..

Hoşgeldinnn ben de açmak istiyorum yaa diğer konuya resim ekledim bak oraya altları siyah bırakmaya karar verdim üstler mavi olcak o resimdeki gibi.
Sadece üstleri açsam kopar mı ki?
Buarada paylaştığım şarkıyı dinle :KK16:

Evet çalışıorum arada girip bakınıorum,çıkıyomusun gece konuşuruz o zamann

Hemen bakiyorum... :KK55:
Sarkiyi da dinlicem.. :KK1:
Ya rüyamda bebek kahkülü yaptirdigimi gördüm, cok tatli olmustu.. :KK6:

Ben de saçlarımın kendi rengi olduğunu ve uçlarında kızıllar olduğunu gördüm:KK1:
Sözde açıcıyla açmışım bu hale gelmiş,boyamama gerek yok iyi olmuş böyle diodum:KK60:

Ayy cok güzeeel! :KK69:
Bilmiyorum ki canim, saclarin cok mu ince telli? Dur hele ben bi acayim, bindik bi alamete gedeyoz kiyamete... :KK55: Denek benim simdi, benimkine bisey olmazsa düsünürüz sana da biseyler. :KK53:
Ikinci kez actiktan sonra saclarima bisey olmazsa konu acmayi düsünüyorum.

Parca cok güzel, dinleyince aklima bu geldi:

[video=youtube;GDJPRRUH07k]http://www.youtube.com/watch?v=GDJPRRUH07k[/video]

O brother where art thou filmini mutlaka izlemelisin,müzikleri,geçtiği eyalet,mükemmel ötesi:KK69:
Dinliyorum seninkini.
Gördün dimi o saçı,harika!
Acaba kuaföre mi yaptırsam garanti olsa hı?
Ablam kendi kuaförüyle konuşmuş,açma+boya 100e yaparım demiş.

Son zamanlarda pek film izlemiyorum önerdigin iyi oldu, sagol... :)
Bence kuaföre yaptir, fiyat cok iyi genelde 150den asagiya yapmiyorlar. Iyi bir kuaför mü? Daha önceden sacini oraya actiran bir tanidigin var mi?

X