Kızzlaar
Yahu bu yaz doğru düzgün giremedim ki,girdiğimde de düzenlemeler falan hiç ilgilenemedim topikle.
Sizler de yoksunuz.
sedulum hala devam bakalım yolunda her şey,yatay geçiş bu sene düşünmüyorum birkaç güne kadar Ank.yolcusuyum,artık evi olan bir insanım.
Sizler napıyosunuz?
Oooo kimler gelmiş
Demek herşey yolunda çok sevindim inan Leydimmm
Ev sahibide olmuşsun hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah :))
Saol canım benim.
Henüz tam bir ev sahibi değilim ama gidince olacağım
Sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor
Herşey aynı en son konuştuğumuz gibi hayatım çok monoton sıkılıyorum
İş istiyorum :84::84:
Kızzlaar
Yahu bu yaz doğru düzgün giremedim ki,girdiğimde de düzenlemeler falan hiç ilgilenemedim topikle.
Sizler de yoksunuz.
sedulum hala devam bakalım yolunda her şey,yatay geçiş bu sene düşünmüyorum birkaç güne kadar Ank.yolcusuyum,artık evi olan bir insanım.
Sizler napıyosunuz?
seninde sorumluluk arttı tabi sitede
herşeyin yolunda olmasına sevindim ve bir ev tutacak olman da şahane
giderek alıştın heralde ankaraya
Bu yaz ben de çok istedim çalışmak da bi türlü olamadı.
Bende de pek bi action yok Ankara'da olacak diye umuyorum.
Alışıyorum ya,bakalım evim de olunca daha güzel olacak gibi her şey.
Şu eşya meselesi beni çok düşündürüyor onun dışında bi sorun yok.
eşya meselesi hakikaten düşündürücü
bende izmire taşınırken baya zorlanmıştım. buzdolabı çamaşır makinesi yatak yorgan halı perde ütü giysi dolabı bilmem ne derken canım çıktı düzenimi oturtana kadar
İyice korktum şimdi.
tek başına mı tutucaksın evi
Hayır 1 arkadaş garanti ikincisi henüz belli değil.
tecrübeye dayanak 2 veya 4 kişi kalın aynı evde 3 kişi oldu mu olmuyor. her halukarda bi dışlanmışlık oluyor. can ciğer dostun olsa da...
ama 2 kişi tam ideal.
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum sen daha tecrübelisin ama
Ben çok samimiyet kurmak da istemiyorum gerek görmüyorum.
Tabii ev ortamı nasıl olur bi bilgim yok yaşayıp göreceğim ama onlarla da en baştan konuştum.
Sadece maddi açıdan rahat etmek için eve çıktığımı fazla samimiyete gerek olmadığını maddi açıdan herkes görevini yaparsa başka bi şey istemeyeceğimi söyledim.
Hatta mutfak masraflarımı bile ayırmayı kendi istediğim şeyleri kendim almayı düşünüyorum.
Bilmem bu mümkün olur mu.
mesafe koymak tamamen senin elinde
ama aynı 4 duvar içinde yaşıyorsunuz illa ki bi samimiyet doğuyor.
mutfak masraflarına gelince ilk başta herşey düzenli olabilir. ne bileyim kendi aldıklarına işaret falan koyarsın yalnız ev arkadaşların bu duruma özen göstermezse peynirimden fare mi kemirdi diye düşünürsünçok iyi seç ev arkadaşını veya arkadaşlarını
madem ki kurallar içinde yaşayacaksınız bunlara uyup uymayacaklarını iyi öğren. gerçi sende de artık bi tecrübeler oluşmuştur. çocuk değilsin hatta yaşından kat be kat olgun düşünüyorsun
hayırlısı olsun canım
Dediğin gibi illa ki samimiyet olacak ama ben en başta bu bahsettiklerimi söyledim.
Ev yol geçen hanına dönmesin,maddi açıdan herkes üzerine düşeni yapsın,mutfak masrafının ortak olmasına gerek yok herkes aynı şeyleri yemiyor sonuçta,ortak alan temizliği oda mahremiyeti bunlarda hemfikiriz
Bakalım pratikte nasıl olacak.
Sağol sedulum
anlaştıysanız süper canım.
faydam dokunduysa ne mutlu bana
Aklıma takılan olursa konuşuruz yine
Bir sorun çıkmayacağına inanıyorum nedense rahatım.
Zaten sorun çıksa direkt bırakabilirim evi 1+1'e çıkarım bu sene verdiğim yurt ücretinden daha uygun olacağı kesin her türlü.
Biraz da onun rahatlığı var sanırım.