Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baştan sona bir özet geçeyim.
Sevgilim askerde kısa dönem ocak ortasında geliyor. Ben de bu ara da boş kalmayayım diye aöf e kayıt oldum ocak başında vizelerim var onlara çalışıyorum.
Bahar ayında nişan planlıyoruz aile arasında yemekli. Bir aksilikte olmazsa seneye evli olurum inşallah ( Amin )
Bir de kendimi daha da geliştirmek adına ingilizce okuma kitapları aldım onlarla meşgulum.
Sanırım başka da fazla birşey yapmıyorum
ben biliyorum askerde olduğunu.
Allah hayırlısıyla kavuştursun inşallah zaten az kalmış.
bizi de çağır nişana
sen de ne güzel başka şeyler meşgul olmuşsun daha çabuk geçmiştir vakit.
Az kaldı canım işte kafayı meşgul etmek için aklıma ne geldiyse oyalandım. Başka türlü geçmiyor vakit.
Ah nişan tarihi bi kesinleşsin paylaşıcam zaten kk ile buyrun gelin iyi olur. Eğleniriz hep beraber
nerde yapıyo askerliğini?
bide kısa dönem olması çok iyi olmuş.
aa ne güzel şans istanbula düşmesi.
yaza da evlenirsin artııııık
Evet aslında bekliyorduk fazla bi seçeneği yoktu denizci olarak yapıyor askerliği yüksek ihtimal istanbul olacaktı. İyi de oldu en azından gidip görebilme şansım var.
Yaza düğünün yetişmesi zor bakalım ama yüksek ihtimal sonbaharda olur.
heeeeeeeeeeey
Ben baştan sona bir özet geçeyim.
Sevgilim askerde kısa dönem ocak ortasında geliyor. Ben de bu ara da boş kalmayayım diye aöf e kayıt oldum ocak başında vizelerim var onlara çalışıyorum.
Bahar ayında nişan planlıyoruz aile arasında yemekli. Bir aksilikte olmazsa seneye evli olurum inşallah ( Amin )
Bir de kendimi daha da geliştirmek adına ingilizce okuma kitapları aldım onlarla meşgulum.
Sanırım başka da fazla birşey yapmıyorum
Selammmmmm
Üniversiteli gençlik
Bende takip ediyorum günlükten canım
Hayırlısı ile gelir inşAllah çok az kalmış ne güzel ...
Ne kadar güzel uğraşların var ya özellikle ingilizce konusunda çok özendim sana
Bana öğrenebilmek için ne önerirsin ama taban yok malesef yani bilgi sıfır neredeyse :18:
ahahah üniversiteli gençte oldum.
gel ben sana öğretiyim ya malum hazırlık okuyorum günde 5 saat ingilizce görüyorum
Ne iyi olurdu canım ya onlıne ders alabilirim senden
Ama şimdi senin sıkıntın sana yetiyodur
Alışabildin mi ?? :26:
Selammmmmm
Üniversiteli gençlik
Bende takip ediyorum günlükten canım
Hayırlısı ile gelir inşAllah çok az kalmış ne güzel ...
Ne kadar güzel uğraşların var ya özellikle ingilizce konusunda çok özendim sana
Bana öğrenebilmek için ne önerirsin ama taban yok malesef yani bilgi sıfır neredeyse :18:
hemde ne alışma baya baya kaynaştık
canım bence merakın varsa ingilizceye kitap araştırıp temel oluştur sonra dizi izle ingilizce altyazılı.
yavaş yavaş oluşacaktır temelin
Canım okuma kitapları çok işe yarıyor. 1. seviye alıp okumaya başlayabilirsin.
buldummmm
[video=youtube;GkdmZ8LDQAU]http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU[/video]