Dostlarımla Sohbet Topiği

haklısın 2003 de cekılen dızıyı bende ızlemıstım hatırladıgım kadarıtla gulben ergen oynuyordu ve bır gercek kanunı sultan suleyman padısah oldugu donemde topu topu 6 gunu sarayda gecırmıs cunkı sureklı savaslardaymıs ama meral okayın senarıstı oldugu su an kı muhtesem yuzyılda masallah padısahımız yatak odasından cıkmıyor bırde halvet dıyorlar bu duruma yanlıs halvet demek =ınsanın manevıyatıyla basbasa kalmasıdır mesela mevlana hz lerı cok yapardı bunu aylarca halvette kalırdı ama bunların bırsey bıldıgı yok sanırım yada olayları carpıtmada ecdadımızı kotulemde ustlerıne yok sanırım akıllı ınsanlar bu sacmalıkları mantıklarıyla bıle cozer

Padişah sefere de çıkar,idam da ettirir sevişir de.
Ama gözden kaçırılan o kadar şey var ki.Bir harem eğitimi göremedik adamakıllı mesela.

LadyEvil son kararımız mı?PC'yi kapatıyor muyuz?

Padişah sefere de çıkar,idam da ettirir sevişir de.
Ama gözden kaçırılan o kadar şey var ki.Bir harem eğitimi göremedik adamakıllı mesela.

LadyEvil son kararımız mı?PC'yi kapatıyor muyuz?

Evet kapatalım,beynimiz dinlensin biraz :)
Yarın konuşuruz yine kızlar.
Öptüm hepinizi :KK54:

Erkenden uyanıverdim,sümük çekme sesleri eşliğinde.
Pazar vakit hemen geçiveriyor,akşam da Survivor var.
+Önümüzdeki hafta final çalışma haftası:KK62:
Sen ne yapacaksın?

Önce bi kendime geliyim (uyumak için ilaç kullanıorum uyandığım ilk bikaç saat baş dönmesi sersemlik yapıo)
Kahvaltı yapıp ders çalışmak istiorum.
Buara baya boşladım zaman da daralıo malesef
Bide ilk sınavın matematil-geometri olması benim için ayrı sıkıntı.
Akşama da survivor:KK1:

Evet ya:KK1:
Gerçi buara sadece oyunları izliorum nihat doğan çok konuşuo bitek oyunda sesi kesilio adamın:KK1:

:KK60::KK60: Aforizmaları beni öldücek bigün adamın:KK1:
İnternette bikaç yazı gördüm Nihatın adada sonsuza kadar kalması için halk oylaması yapalım diye:KK1:

Selam Ladyevilim:KK54:

ben bugün 12:30 kadar uyudum:KK52: bana kalsaydi dahada uyurdum ama ev halkinin tolare sinirini asmiyim dedim:KK1:

:KK60::KK60: Aforizmaları beni öldücek bigün adamın:KK1:
İnternette bikaç yazı gördüm Nihatın adada sonsuza kadar kalması için halk oylaması yapalım diye:KK1:

Ama dün Derya onu geçti:

''Kazanamasaydım,kafama sıkardım.''
Neyle Derya?Neyle !
Mangoyla mı?

Aşk..:KK69:Ne tuhaf his.

X