Dostlarımla Sohbet Topiği

Bugün hiçbişey yapmadığım halde yorgun hissediorum çok.
Resmen ayakta zor durcak haldeyim.
Başım ağrıo ağırlık var üstümde
Uyucam birazdan sanırım...

İyi geceleer :)
Günlüğe yazdığını okudum merak ettim bugün ben de tartışmaya girdim burda sinirlerim bozuldu ondan mı yorgunum acaba:KK1:

Ben sinirleneceğimi düşünüdüğüm başlıklara yazmamaya özen gösteriyorum.
Tabii her zaman olamıyor bu.
Şimdi daha iyiyim ama daha 15 dk.evvel elim ayağım titriyordu.
Bazen bu site yorabiliyor.

Daha doğrusu insanlar.

Aynen.
Normalde ne söylediği ne yaptığı umrumuzda olmucak insanlarla burda polemiğe girioruz.elimizde olmadan uzadıkça uzuo cevap vermeden duramıo insan.ama bugünden itibaren yok kimseyle uğraşmak.cidden çok yoruo insanlar ya.değmez.

Bence de.
Kendi ceza aldı mı acaba

bende o konuyu arıyordum bana en son ne yazmıs dıye bulamadım demek sılınmıs ıhı ıhı acaba ne yazmıstı :)) sıkayet etmıstım bazı secmece yazıları ozellıkle turk aıle ve yapısı hakkındakı onyargılı yaklasımlı olanlarını :))

Olay da ne, 2003 senesinde Hürrem Sultan diye bir dizi vardı 13 bölümlük mini dizi.Severek seyrettiğim bir diziydi. Hiç 2011 senesiyle şimdinin teknlojisiyle kıyaslanabilir mi tabii ki hayır.
Gitmiş ona kalitesiz demiş biri.
Ben de iki diziyi karşılaştırdım.Şimdiki diziden daha güzel olan yanları da vardı bunu anlattım.
Biri tartışma mı çıkarıyorsun dedi biri de canımm cicimm :KK60:ben kanuni'nin seferlerini görmek istemiyorum(ama dizinin adı yüzyıl..yani sefer görmemiz gerekmiyor mu sultan sürekli sarayda)öyle olsa lise kitaplar bıdıbıdı..Kalitesiz olmasının sebebi buymuş:KK60:zevk=kalite bununla bağdaştırmış.
Atarük'ten gerisi umrunda olmazmış.Biraz daha devam ettirsek Osmanlı hayranı hatta yobaz mobaz yapacak beni..:KK62:
Çıldırmamak elde değil..
Senin tartıştığın konu evlilik öncesi..neydi?Bakmadım bile o topiğe.

bende o konuyu arıyordum bana en son ne yazmıs dıye bulamadım demek sılınmıs ıhı ıhı acaba ne yazmıstı :)) sıkayet etmıstım bazı secmece yazıları ozellıkle turk aıle ve yapısı hakkındakı onyargılı yaklasımlı olanlarını :))

Konuyu toptan sildiler herhalde.Uçurdular.:KK61:

Olay da ne, 2003 senesinde Hürrem Sultan diye bir dizi vardı 13 bölümlük mini dizi.Severek seyrettiğim bir diziydi. Hiç 2011 senesiyle şimdinin teknlojisiyle kıyaslanabilir mi tabii ki hayır.
Ben de iki diziyi karşılaştırdım.Şimdiki diziden daha güzel olan yanları da vardı bunu anlattım.
Biri tartışma mı çıkarıyorsun dedi biri de canımm cicimm :KK60:ben kanuni'nin seferlerini görmek istemiyorum(ama dizinin adı yüzyıl..yani sefer görmemiz gerekmiyor mu sultan sürekli sarayda)öyle olsa lise kitaplar bıdıbıdı..Kalitesiz olmasının sebebi buymuş:KK60:zevk=kalite bununla bağdaştırmış.
Atarük'ten gerisi umrunda olmazmış.Biraz daha devam ettirsek Osmanlı hayranı hatta yobaz mobaz yapacak beni..:KK62:
Çıldırmamak elde değil..

Evet ya kendini doğru düzgün ifade edemedimi çıldırıo insan haklısın.
Uğraşmamak lazım ki senin konun tartışma yaratılcak bi konu değilmiş çatçak yer aramış arkadaş.
Benim konu tamamen tartışma yaratılmak için açılmıştı,ben de bu tuzağa düşenlerdenim :KK1:

Hiç aramayın kapandı gitti sinir bozmaya değmez :)

Evet ya kendini doğru düzgün ifade edemedimi çıldırıo insan haklısın.
Uğraşmamak lazım ki senin konun tartışma yaratılcak bi konu değilmiş çatçak yer aramış arkadaş.
Benim konu tamamen tartışma yaratılmak için açılmıştı,ben de bu tuzağa düşenlerdenim :KK1:

Ona benzer bir topik daha vardı.Bir mesaj yazdım sadece aboneliği de hemen sildim.
Hem düşüncemi söyledim içimi döktüm hem de olası tartışmaya girmedim.
Neden sonra bir gördüm ki herkes banlı.:KK53:Yazacak kimse kalmamış.Gri gri herkes.

En iyisini yapmışsın ben konunun başında tartışmaya girmeyin konunun neden açıldığı belli dedim ama,bikaç cevap yazmaktan da geri duramadım.Neyseki ben ahlak dersi verenlerden değilim banlancağımı düşünmüorum.sadece kendisiyle çeliştiği noktaları söyledim

Saygı... saygıyı bir başarabilse insanlar.
Sanki herkes aynı düşünmek zorunda.

Çıldırmamak elde değil..

haklısın 2003 de cekılen dızıyı bende ızlemıstım hatırladıgım kadarıtla gulben ergen oynuyordu ve bır gercek kanunı sultan suleyman padısah oldugu donemde topu topu 6 gunu sarayda gecırmıs cunkı sureklı savaslardaymıs ama meral okayın senarıstı oldugu su an kı muhtesem yuzyılda masallah padısahımız yatak odasından cıkmıyor bırde halvet dıyorlar bu duruma yanlıs halvet demek =ınsanın manevıyatıyla basbasa kalmasıdır mesela mevlana hz lerı cok yapardı bunu aylarca halvette kalırdı ama bunların bırsey bıldıgı yok sanırım yada olayları carpıtmada ecdadımızı kotulemde ustlerıne yok sanırım akıllı ınsanlar bu sacmalıkları mantıklarıyla bıle cozer

new york tayim, hos burdada aksam olmak uzere, benim bile uykum geldi, hava oyle kapali ki

Son düzenleme:
X