Dostlarımla Sohbet Topiği

Sırf yarınki ders yüzünden geç gidip erken döneceğim ya
Neyseki okul erken kapanacak

Yolculuk yapmak istiyorum takacağım kulaklığımı ohh
Sonlara doğru sıkılıyorum ama çok seviyorum yolculuk yapmayı

Özeniyorum ya
Yazın dellenip yatay geçiş yapabilirim anlık bi kararla
İzmiri özledim çok

ege ye mi geçiş yoksa dokuz eylül e mi ?
aslında senin açından çok rahat olur izmir de yaşamak
benim kardeşim de ailemin olduğu şehire geçiş yapmıştı çok rahat oldu
özellikle sınav zamanları yediği önünde yemediği arkasında şeklinde

Ege'ye geçiş yaparım Dokuz Eylülde sosyoloji yok
Egeyle konuşacağım beni hem bölümlerarası hem kurumlararası geçirirse durmam zaten burda

Ege'ye geçiş yaparım Dokuz Eylülde sosyoloji yok
Egeyle konuşacağım beni hem bölümlerarası hem kurumlararası geçirirse durmam zaten burda

ege iyi hoş işte ama çok zorluyorlar ya
umarım senin bölümde fazla zorluk olmaz yani yatay geçiş için.
saçma bi sistem var ege de
gerçi okuldan kopuk yaşıyorum ben

Hacettepe'den gelen birini almazlarsa alnını karışlarım o okulun
Bu dönem ben de böyle oldum ama tatil yapıp döneyim toparlarım artık

Hacettepe'den gelen birini almazlarsa alnını karışlarım o okulun
Bu dönem ben de böyle oldum ama tatil yapıp döneyim toparlarım artık

kesinlikle dene yatay geçişi çok rahatlarsın
bende okul bi an önce bitse kurtulsam derdindeyim soğudum artık bu okuma işlerinden

kesinlikle dene yatay geçişi çok rahatlarsın
bende okul bi an önce bitse kurtulsam derdindeyim soğudum artık bu okuma işlerinden

Ben şimdiden çok sıkıldım ya iktisata gireceğim diye bileti bugüne almadım ama derse de girmedim
Amaa şimdi aldığım bir habere göre c1 almışım ben kalırım diye düşünürken bu not çok iyi geldi :124::124:
Hiç çalışmadım derse de girmedim demek ki girsem ve çalışsam ben hallederim bu işi :124:

Ben geldim!

Cok mu seksi oldum ne. :103: Gülerken ne sapsal oluyormus ya gözlerim.

Aaayy canıım süper oldun :129::129:
Geldiğimde gözlük takarım ben de saçları da topuz yaptık mı iş kadını görünümümüzle dolaşırız

Topuz deme bana ya...
Dün saclarimi topuz yaptim, üzerime dantelli bir bluz giydim. Dersanedekilerin benim icin kullandigi tabirler cok kötüydü. Terbiyesizlestiler sonunda... Nerden buluyorlar bu cesareti anlamiyorum, cok mu yumusak yüzlüyüm, nasil oldu da yüz buldular bu kadar. Zaten cok samimi degildim, iyice sogudum. Artik pek konusabilecegimi sanmiyorum eskisi kadar.

Sevindim canim iyi not almana. Tabi ki de halledersin, ben sana daha önceden de demistim. Istedikten sonra yapamayacagin bir sey yok senin.

Slaniammm.
Gözlük çok yakışmış.

Göz muayenesi için haftaya randevu aldım.
Bugün sabah gittim, olmadı.
Saatlerdir sıra bekleyenler vardı.

Ne dediler?
Bir şeyler tahmin etmeye çalıştım da ne diyebilirler bi alaka kuramadım
Samimi olmadığın insanlar nasıl istemediğin şeyler yaparlar ya ne cesaret
Sen çok güleryüzlüsün ondan
Aslında bu çok iyi bi şey ama insanoğlu her şeyi suistimal etmeye meyilli olduğu için günümüzde pek de iyi değil

yakışmış slania
insan yüz şeklini bilince işte istediği modeli alıyor
numaralı gözlük bunlar dimi :44:

Tesekkür ederim canim. Ben de cok kararsiz kalmistim kemik ile yarim cerceve arasinda. Ama insan ilk icine sinen neyse onu aliyor, iyiki almisim, pisman degilim. :82:
Malesef numarali. 1,25, 1,00 miyop. 0,25 astigmat.
Kizlar bu numaralar nasil okunuyor, 0,25 ile 1,25 sag tarafta, ikisini toplayip 1,5 olarak mi okumam gerekiyor.

Slaniammm.
Gözlük çok yakışmış.

Göz muayenesi için haftaya randevu aldım.
Bugün sabah gittim, olmadı.
Saatlerdir sıra bekleyenler vardı.

Tesekkür ederim canim, sevindim yakistirdiginiza..
Evet ya sira cok oluyor. Benim numaram 133tü, sira daha 60lardaydi. Allahtan benim evim yakin bir de ögle arasina denk geldi, eve gidip bekledim.

Evet onlarla herhangi bir samimiyetim ya da herhangi bir sorunum olmadigi icin güleryüzlü davraniyordum, benim icin normal olan bu. Sokakta karsilastigim insanla konusmam gerektiginde bile güleryüzlü olurum, elimde degil. Ben artik bunun cok güzel bir sey olmadigini düsünüyorum. Bu zamanda soguk ve ters olacaksin insanlara karsi. Yoksa yüz buluyorlar böyle terbiyesizlesiyorlar. Bundan sonra istesem de güler yüzlü olamam bu siniftakilere karsi.
Canim söyle diyim malum filmlerle ilgili bir seyler söyledi ve sinifin bütün erkekleri katildi ona. Ben de siniftan ciktim gittim, ciktiktan sonra bile arkamdan konusuyorlardi. Cok sinirlendim, aglayacaktim nerdeyse.
Hele su malum kisinin o uzun saclarini yoluk yoluk etmek istiyorum! Belli birileri cok bozmus onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…