Dostlarımla Sohbet Topiği

Ya bu ne? :KK53:

727508_detay.jpg

Bu kadin(?) bu topigi takip mi ediyor? Önce Makara'yi vazgecirdi, sirada sen varsin. :KK53: Saka gibi... :KK52:

Amaan boşver kurtuluyorsun yakında
Ayyyy evet yaaa gördüm ben böyle yaptıracaktım söylemiştim ve şoka girdim görünce güldüm :KK1:
Bizi takip ediyor :KK53:

Bir boy topigini daha kapattirmis bulunuyoruz. :KK53:
Ama hakikaten saygisizlastilar sonlara dogru. Basta belli kisiler vardi, patavatsizlikta sinirlari zorluyorlardi. Sonradan katilanlar, destek olanlar falan, costu ortam iyice. :KK52:

Evet Leydim, senelik programa baktim, kismetse 25 mayista bitiyor dersane. :KK52:

Ne zamandir sormuyorum ne durumda saclar? En son siyaha boyamistin yeniden.

Ceceeeennn! :KK3: Sinavda basarilar... :KK71:

Haftasonu Sınavlarım var heycanlıyım
Yarın kesin karnım ağrıcak offff :KK52::KK52::KK52:

Sınavda başarılar kuzum :KK16:

Bir boy topigini daha kapattirmis bulunuyoruz. :KK53:
Ama hakikaten saygisizlastilar sonlara dogru. Basta belli kisiler vardi, patavatsizlikta sinirlari zorluyorlardi. Sonradan katilanlar, destek olanlar falan, costu ortam iyice. :KK52:

Evet Leydim, senelik programa baktim, kismetse 25 mayista bitiyor dersane. :KK52:

Ne zamandir sormuyorum ne durumda saclar? En son siyaha boyamistin yeniden.

Ceceeeennn! :KK3: Sinavda basarilar... :KK71:

O kadar çok şikayet ettim ki, birde şikayette ettirdim.:KK53:
Çok ileri gitmişlerdi, resmen aşağıladılar ya.
Olabilir mi böyle birşey?
Hele o kendini beğenmişler?
Allah boy vermiş ama akıl verememiş belli ki.

cecenniim sınavlarında başarılar :KK70::KK70:
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar tartışmaya girmemek en iyisi kimsenin düşüncesi değişmiyor boşuna sinir harbi yaşanıyor
Uzun boyu savunanlara hava atıyorsun küçümsüyorsun deniyor kısa boyu savunanlar kompleksli damgası yiyor ama değişen hiçbir şey olmuyor o yüzden sinir bozmaya gerek yok
Bana göre de uzun boy büyük artıdır ama çekiciliğin seksiliğin "zorunlu sonucu" değildir mesela
Her boylu güzel her kısa boylu kötüdür diye bir şey yok ama bunu anlayamayan insanlar var tabi
Kişisel zevktir diyip geçmek lazım
Bu konuda yapılmış en güzel yorum budur kanaatimce :)

"konu beğenmek,beğenilmek,seksüalite olunca meş'aleler yanmış yine : )

üç santim yüksekteyim beş santim kısayım vesvesesi ekran empozesi. savunacak kadar önemseyin mezrosal ölçümleri

boyunuz ne olursa olsun fikriniz cüce olmasın"

Nihil'e sevgiler

Slania'm saçım siyah şuan ama soldu rengi diplerim de çıktı
Saçın beyazlamış muhabbetleri başladı :KK37:
Tekrar boyayacağım siyaha

cecenniim sınavlarında başarılar :KK70::KK70:
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar tartışmaya girmemek en iyisi kimsenin düşüncesi değişmiyor boşuna sinir harbi yaşanıyor
Uzun boyu savunanlara hava atıyorsun küçümsüyorsun deniyor kısa boyu savunanlar kompleksli damgası yiyor ama değişen hiçbir şey olmuyor o yüzden sinir bozmaya gerek yok
Bana göre de uzun boy büyük artıdır ama çekiciliğin seksiliğin "zorunlu sonucu" değildir mesela
Her boylu güzel her kısa boylu kötüdür diye bir şey yok ama bunu anlayamayan insanlar var tabi
Kişisel zevktir diyip geçmek lazım
Bu konuda yapılmış en güzel yorum budur kanaatimce :)

"konu beğenmek,beğenilmek,seksüalite olunca meş'aleler yanmış yine : )

üç santim yüksekteyim beş santim kısayım vesvesesi ekran empozesi. savunacak kadar önemseyin mezrosal ölçümleri

boyunuz ne olursa olsun fikriniz cüce olmasın"

Nihil'e sevgiler

Ben birileri baskalarina fikirlerini dayatmaya calisinca dayanamiyorum malesef. Hele konu asla degistiremeyecegimiz genetik özelliklerimiz olunca... Herkes istedigini begenir, savunur, zevkler ve renkler cok baskadir. Ama "güzelligin kriteri sudur, o olmazsa bir kadin kesinlikle güzel olamaz" gibi kaliplar olusturmaya calismak ve bunu insanlara zorla kabul ettirmek sinirlari zorlamakla es deger benim icin...
Bir de isin icinde belirli isimler olunca yazamadan edemedim. Bu isimlerin gercekten begenilerini belirtmeye calistigini sanmiyorum. Ama dikkat cekmek, ben burdayim demek icin cok ugrastiklarina eminim...
Bak sen ne güzel demissin. "zorunlu sonucu degildir" diye. Ama zorunlu sonucu da olabilirdi senin icin. Senin gözünde kisa boylu kadinlar kesinlikle güzel olmayabilirdi. Uzun boy güzelligin olmazsa olmazi olabilirdi. Böyle de düsünebilirdin. Senin ne düsünebilecegin konusunda emin degilim ama kendini en dogru sekilde ifade edebilecegin konusunda eminim... Kendini dogru sekilde ifade etmek ve bunu yaparken baskalarini kücümsememek cok önemli. Ve tabi ki insanlari kirmamak... Kimler takip etti o konuyu bir düsünsenize. Umarim o "bazilarinin" yazdiklari kimse tarafindan, etkilenilecek kadar ciddiye alinmamistir.

Nihil cok dogru söylemis. Onun yorumlarini cok begeniyorum zaten. Ama iste sabirsiz ben, yine sabredemedim ve daldim konuya. :KK53: Yoksa benim icin görüntünün pek bir önemi yok, bilen bilir. Insanin icindeki isik yüzüne yansidigi zaman güzeldir o insan benim icin. Zaten o yüzden bu kadar paraliyorum kendimi. :KK1:
Ama bundan sonra kendime hakim olup daha az müdahale edecegim bu tip konulara. Sabir sabir ya sabir... :KK36:

Slania'm saçım siyah şuan ama soldu rengi diplerim de çıktı
Saçın beyazlamış muhabbetleri başladı :KK37:
Tekrar boyayacağım siyaha

Küllü küllü parliyor ya saclarin o yüzden beyazlamis gibi görünmesi normal. Ama insanlar ne bilsin küllü yansimanin öyle bir görüntü verdigini. :KK1: Benim de siyaha boyadigim zaman diplerim ilk ciktiginda beyaz beyaz parladigi zaman cok korkmustum, saclarimin beyazladigini düsünmüstüm. :KK1:
Laciverti düsünüyor musun peki?

Bu arada ben buna bayildim ya... O minicik insanlarin ellerine, nefeslerine saglik... :KK69:

[video=youtube;dx76YPgZviE]http://www.youtube.com/watch?v=dx76YPgZviE&feature=endscreen&NR=1[/video]

Son düzenleme:
Aynen Slania'm
İfade ediş çok önemli
Kendini düzgün ifade edebilen insanla enn zıt düşünceye sahip olsa bile doğru şekilde tartışılır
Ama bazen aynı düşünceyi savundukları halde birbirlerine garip söylemlerde bulunanları bile görüyoruz :KK1:

Aynen yaa saçın beyaz mıydı seniiin ondan mı boyuyorsun diyorlar :KK1:
Laciverti sadece önlere yapacağım ama tutam halinde değil
Ön tarafın tümünü
Şüüle :KK37:;
Eki Görüntüle 385377

Ammaaa bunun için önce maddi açıdan rahatlamalıyım :KK1:
Açıcı pigmentasyon boyası su bazlı boya derken açılırım baya
Daha iyi tutsun diye önce oksidanlı mix tonla pigm.yapıp aynı boyayla da boyayacağım
Daha sonra üzerine su bazlı boyadan geçeceğim
Manic Panic in daha fazla seçeneği var ondan alırım sanırım

Not:KK70:inliyorum hemen :KK55:

Son düzenleme:
Çok sağolun kızlar çok güzel geçti sınavlarım yarında var onlarıda atlatınca rahatım :KK14: :KK1: :KK1: :KK19:

Aynen Slania'm
İfade ediş çok önemli
Kendini düzgün ifade edebilen insanla enn zıt düşünceye sahip olsa bile doğru şekilde tartışılır
Ama bazen aynı düşünceyi savundukları halde birbirlerine garip söylemlerde bulunanları bile görüyoruz :KK1:

Aynen yaa saçın beyaz mıydı seniiin ondan mı boyuyorsun diyorlar :KK1:
Laciverti sadece önlere yapacağım ama tutam halinde değil
Ön tarafın tümünü
Şüüle :KK37:;
Eki Görüntüle 385377

Ammaaa bunun için önce maddi açıdan rahatlamalıyım :KK1:
Açıcı pigmentasyon boyası su bazlı boya derken açılırım baya
Daha iyi tutsun diye önce oksidanlı mix tonla pigm.yapıp aynı boyayla da boyayacağım
Daha sonra üzerine su bazlı boyadan geçeceğim
Manic Panic in daha fazla seçeneği var ondan alırım sanırım

Not:KK70:inliyorum hemen :KK55:

Aynen öyle.. Tartismanin adabini bilmeli insan. Ama malesef tartisma = atisma düsüncesi cok yaygin toplumumuzda... :KK14:

Tabi, deseydin sen de. Yillar beni yipratti, saclarimi teker teker beyazlatti... :KK14: Ordan bir kafa "ne yili gardas yoksam sen wampir misin??" :KK52: Tamam sustum... :KK17:

Iste bu! :128: Cok mantikli bir sey yapiyorsun Leydim. Saclarin önleri en kolay acilan yerler. Böylece saclarinin tümünü yipratmadan lacivertten hevesini alacaksin.

Ama baya gider o boyalar sana. Bir kere acilman uzun bir süre idare eder. Yine senden mantikli bir yöntem.. :KK16: Önce mixle boyanin sacina tutunmasini saglamak, cok mantikli.

Ben de artik dogal saclarim tamamen uzasin istiyorum ya... :KK31:

Bu ne yahu? Nasil bir ses bu? :KK53:

[video=youtube;oTWJnfVJpQw]http://www.youtube.com/watch?v=oTWJnfVJpQw&feature=related[/video]

Çok sağolun kızlar çok güzel geçti sınavlarım yarında var onlarıda atlatınca rahatım :KK14: :KK1: :KK1: :KK19:

Hadi hayirlisi.. :KK16: Onlari da en iyi sekilde atlatirsin umarim... :nazar:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Saol canıım umarım kısa sürede akmaz bu sayede
Dediğin gibi bana su bazlı boyalar uzun süre gider tamamı olmadığı için

Dinleyeyim bunu da :KK55:

Ya bugün Catherine Arleynin saks mavi rimelini alabilmek için taa Bayraklıya kadar gittim daha önce orda bulmuştum ama yoktu
Sinirim bozuldu aşırı renk veren süper bi rimeldi diğerleri öyle yapmıyordu kaç tane denedim hiçbi marka onun gibi olmuyordu
Pirinç sabunu da bulamadım :/

2 gündür evde durmuyorum ders de çalışamadım
Çıkıp çalışayım bari

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Saol canıım umarım kısa sürede akmaz bu sayede
Dediğin gibi bana su bazlı boyalar uzun süre gider tamamı olmadığı için

Dinleyeyim bunu da :KK55:

Ya bugün Catherine Arleynin saks mavi rimelini alabilmek için taa Bayraklıya kadar gittim daha önce orda bulmuştum ama yoktu
Sinirim bozuldu aşırı renk veren süper bi rimeldi diğerleri öyle yapmıyordu kaç tane denedim hiçbi marka onun gibi olmuyordu
Pirinç sabunu da bulamadım :/

2 gündür evde durmuyorum ders de çalışamadım
Çıkıp çalışayım bari

Ben de istiyorum renkli rimel ama sadece mavisi mi var ki? Canli mavileri kendime pek yakistiramiyorum, baska renkleri yok mu?
Sana cok yakisiyor mavi. :KK69: Genelde mavi göze mavi makyaj yakismaz diyorlar ama hic de öyle degil bence. Gözün tonundan daha farkli bir tonda maviyle yapilan makyaj... :KK16:
Bir dahakine gidesin gelmez artik. Sorsaydin gelir mi, ne zaman gelir diye. Istege bagli getirebiliyor bazi parfümeriler. Mesela benim favorim Metin parfümeri. :KK76:

Pirinc sabunu ne yahu? :KK52: Ben de bir ara deli gibi kina sabunu ariyordum ama hic bir aktarda bulamiyordum. Hatta aktarlara sordugumda bön bön bakiyorlardi suratima. :KK1: En sonunda buldugumda hazine bulmus gibi sevinmistim. :KK52:

Canim pirinc demisken pirinc unu maskesini tavsiye ederim. Pirinc ununu suyla uygun kivama getiriyorsun, yüzüne sürüp 15-20 dk bekleyip yikiyorsun. Iyi geliyor gercekten. Yarin yapayim bari ben de... :KK31:

Ben de istiyorum renkli rimel ama sadece mavisi mi var ki? Canli mavileri kendime pek yakistiramiyorum, baska renkleri yok mu?
Sana cok yakisiyor mavi. :KK69: Genelde mavi göze mavi makyaj yakismaz diyorlar ama hic de öyle degil bence. Gözün tonundan daha farkli bir tonda maviyle yapilan makyaj... :KK16:
Bir dahakine gidesin gelmez artik. Sorsaydin gelir mi, ne zaman gelir diye. Istege bagli getirebiliyor bazi parfümeriler. Mesela benim favorim Metin parfümeri. :KK76:

Pirinc sabunu ne yahu? :KK52: Ben de bir ara deli gibi kina sabunu ariyordum ama hic bir aktarda bulamiyordum. Hatta aktarlara sordugumda bön bön bakiyorlardi suratima. :KK1: En sonunda buldugumda hazine bulmus gibi sevinmistim. :KK52:

Canim pirinc demisken pirinc unu maskesini tavsiye ederim. Pirinc ununu suyla uygun kivama getiriyorsun, yüzüne sürüp 15-20 dk bekleyip yikiyorsun. Iyi geliyor gercekten. Yarin yapayim bari ben de... :KK31:

Catherine Arleyin sadece saks mavisi vardı
Off onu bulsaydım iyiydi ya
Ben de çok beğeniyorum kendimde mavi rimeli :KK1:
Sordum gelmiyor artık gelmez dedi :KK31:
Sen Metine bir baksana,eğer varsa bidahaki gelişimde gider alırım ya da evdekiler alır bana yollarlar
Gerçi ankarada fazla yere bakmadım ama baktıklarımda da yoktu
Biraz daha arayacağım

Ben de konuları kontrol ederken gördüm pirinç sabununu,çok memnun kalmış kullanan kişi merak ettim
Zaten konuları düzenlerken bir elimde de kağıt kalem durmadan bi şeyleri not alıyorum :KK53:
Aktara döndüm yahu :KK1:
Pirinç ununu da deneyeyim
Bir de pirinci ıslatıyoruz ya pilav yaparken,o suyu atmamak lazımmış onunla yıkamak lazımmış yüzü
Kızarıklıkları cilt lekelerini sivilce izlerini geçiriyormuş
Bundan sonra atmasın annem söyleyeyim :KK1:

Artık kına sabunu her yerde var pirinç sabununu araken gördüm hep
Kınanın kokusunu hiç sevmiyorum ben görmek istemiyorum o yüzden kına :26:

Pastelinki de güzel görünüyor,parfümerideki kadın bana zorrla zorla Golden Rose aldırdı henüz denemedim umarım o da iyidir

Son düzenleme:

Çok sevindim yaa günlükte de okudum :KK9::KK9::KK9:
Ben de iktisattan beklediğimin üstünde almışım çok sevindim
Şimdi sırada felsefe var yarın dönüyorum ankaraya ertesi gün sınava gireceğim
Off aslında nasıl da sevinmiştim felsefe dersi olduğuna ama hoca mırmırmır anlatıyor kendi kendine konuşur gibi ne duyuyoruz ne anlıyoruz ben de 1-2 kere girdim bi daha girmedim
Kitabını da dün aldım daha :26:
Şimdi gidip doğru düzgün çalışacağım

Çok sevindim yaa günlükte de okudum :KK9::KK9::KK9:
Ben de iktisattan beklediğimin üstünde almışım çok sevindim
Şimdi sırada felsefe var yarın dönüyorum ankaraya ertesi gün sınava gireceğim
Off aslında nasıl da sevinmiştim felsefe dersi olduğuna ama hoca mırmırmır anlatıyor kendi kendine konuşur gibi ne duyuyoruz ne anlıyoruz ben de 1-2 kere girdim bi daha girmedim
Kitabını da dün aldım daha :26:
Şimdi gidip doğru düzgün çalışacağım

Kolay gelsin canım benim yaparsın sen ya :nazar::nazar::nazar:

X