Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu ne?
Bu kadin(?) bu topigi takip mi ediyor? Önce Makara'yi vazgecirdi, sirada sen varsin. Saka gibi...
Haftasonu Sınavlarım var heycanlıyım
Yarın kesin karnım ağrıcak offff
Haftasonu Sınavlarım var heycanlıyım
Yarın kesin karnım ağrıcak offff
Bir boy topigini daha kapattirmis bulunuyoruz.
Ama hakikaten saygisizlastilar sonlara dogru. Basta belli kisiler vardi, patavatsizlikta sinirlari zorluyorlardi. Sonradan katilanlar, destek olanlar falan, costu ortam iyice.
Evet Leydim, senelik programa baktim, kismetse 25 mayista bitiyor dersane.
Ne zamandir sormuyorum ne durumda saclar? En son siyaha boyamistin yeniden.
Ceceeeennn! Sinavda basarilar...
cecenniim sınavlarında başarılar
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar tartışmaya girmemek en iyisi kimsenin düşüncesi değişmiyor boşuna sinir harbi yaşanıyor
Uzun boyu savunanlara hava atıyorsun küçümsüyorsun deniyor kısa boyu savunanlar kompleksli damgası yiyor ama değişen hiçbir şey olmuyor o yüzden sinir bozmaya gerek yok
Bana göre de uzun boy büyük artıdır ama çekiciliğin seksiliğin "zorunlu sonucu" değildir mesela
Her boylu güzel her kısa boylu kötüdür diye bir şey yok ama bunu anlayamayan insanlar var tabi
Kişisel zevktir diyip geçmek lazım
Bu konuda yapılmış en güzel yorum budur kanaatimce :)
"konu beğenmek,beğenilmek,seksüalite olunca meş'aleler yanmış yine : )
üç santim yüksekteyim beş santim kısayım vesvesesi ekran empozesi. savunacak kadar önemseyin mezrosal ölçümleri
boyunuz ne olursa olsun fikriniz cüce olmasın"
Nihil'e sevgiler
Slania'm saçım siyah şuan ama soldu rengi diplerim de çıktı
Saçın beyazlamış muhabbetleri başladı
Tekrar boyayacağım siyaha
Aynen Slania'm
İfade ediş çok önemli
Kendini düzgün ifade edebilen insanla enn zıt düşünceye sahip olsa bile doğru şekilde tartışılır
Ama bazen aynı düşünceyi savundukları halde birbirlerine garip söylemlerde bulunanları bile görüyoruz
Aynen yaa saçın beyaz mıydı seniiin ondan mı boyuyorsun diyorlar
Laciverti sadece önlere yapacağım ama tutam halinde değil
Ön tarafın tümünü
Şüüle ;
Eki Görüntüle 385377
Ammaaa bunun için önce maddi açıdan rahatlamalıyım
Açıcı pigmentasyon boyası su bazlı boya derken açılırım baya
Daha iyi tutsun diye önce oksidanlı mix tonla pigm.yapıp aynı boyayla da boyayacağım
Daha sonra üzerine su bazlı boyadan geçeceğim
Manic Panic in daha fazla seçeneği var ondan alırım sanırım
Notinliyorum hemen
Çok sağolun kızlar çok güzel geçti sınavlarım yarında var onlarıda atlatınca rahatım
Saol canıım umarım kısa sürede akmaz bu sayede
Dediğin gibi bana su bazlı boyalar uzun süre gider tamamı olmadığı için
Dinleyeyim bunu da
Ya bugün Catherine Arleynin saks mavi rimelini alabilmek için taa Bayraklıya kadar gittim daha önce orda bulmuştum ama yoktu
Sinirim bozuldu aşırı renk veren süper bi rimeldi diğerleri öyle yapmıyordu kaç tane denedim hiçbi marka onun gibi olmuyordu
Pirinç sabunu da bulamadım :/
2 gündür evde durmuyorum ders de çalışamadım
Çıkıp çalışayım bari
Ben de istiyorum renkli rimel ama sadece mavisi mi var ki? Canli mavileri kendime pek yakistiramiyorum, baska renkleri yok mu?
Sana cok yakisiyor mavi. Genelde mavi göze mavi makyaj yakismaz diyorlar ama hic de öyle degil bence. Gözün tonundan daha farkli bir tonda maviyle yapilan makyaj...
Bir dahakine gidesin gelmez artik. Sorsaydin gelir mi, ne zaman gelir diye. Istege bagli getirebiliyor bazi parfümeriler. Mesela benim favorim Metin parfümeri.
Pirinc sabunu ne yahu? Ben de bir ara deli gibi kina sabunu ariyordum ama hic bir aktarda bulamiyordum. Hatta aktarlara sordugumda bön bön bakiyorlardi suratima. En sonunda buldugumda hazine bulmus gibi sevinmistim.
Canim pirinc demisken pirinc unu maskesini tavsiye ederim. Pirinc ununu suyla uygun kivama getiriyorsun, yüzüne sürüp 15-20 dk bekleyip yikiyorsun. Iyi geliyor gercekten. Yarin yapayim bari ben de...
Çok sağolun kızlar çok güzel geçti sınavlarım yarında var onlarıda atlatınca rahatım
Çok sevindim yaa günlükte de okudum
Ben de iktisattan beklediğimin üstünde almışım çok sevindim
Şimdi sırada felsefe var yarın dönüyorum ankaraya ertesi gün sınava gireceğim
Off aslında nasıl da sevinmiştim felsefe dersi olduğuna ama hoca mırmırmır anlatıyor kendi kendine konuşur gibi ne duyuyoruz ne anlıyoruz ben de 1-2 kere girdim bi daha girmedim
Kitabını da dün aldım daha :26:
Şimdi gidip doğru düzgün çalışacağım