Dostlarımla Sohbet Topiği

Şu illuminati olayını yıllardır çözemedim yahu
Eğer öyle bi şey varsa ki var diyorlar beyin yıkamayı nasıl yapıyorlar onu da anlamıyorum
Subliminal mesaj olayına da inanmıyorum açıkçası beyin yıkamak bu kadar kolay olamaz :KK37:
Rihannanın bi klibinde princess of illuminati yazıyordu duvarlarda birkaç saniye gösteriliyordu sadece
Subliminal mesajsa şuan beynimizin yıkanmış olması gerekiyordu ama bana şahsen bu tür gizli örgütler hep komik gelmiştir hala daha öyle geliyor :KK37:
Sertab Erener'i bile hareketleriyle illuminati üyesi olmakla suçlamışlardı eurovisionda yaptığı bir hareket onların sembolüymüş
Birkaç hafta önce de Can Bonomo için söylediler aynı şeyi
İlginç :KK31:

Şu illuminati olayını yıllardır çözemedim yahu
Eğer öyle bi şey varsa ki var diyorlar beyin yıkamayı nasıl yapıyorlar onu da anlamıyorum
Subliminal mesaj olayına da inanmıyorum açıkçası beyin yıkamak bu kadar kolay olamaz :KK37:
Rihannanın bi klibinde princess of illuminati yazıyordu duvarlarda birkaç saniye gösteriliyordu sadece
Subliminal mesajsa şuan beynimizin yıkanmış olması gerekiyordu ama bana şahsen bu tür gizli örgütler hep komik gelmiştir hala daha öyle geliyor :KK37:
Sertab Erener'i bile hareketleriyle illuminati üyesi olmakla suçlamışlardı eurovisionda yaptığı bir hareket onların sembolüymüş
Birkaç hafta önce de Can Bonomo için söylediler aynı şeyi
İlginç :KK31:

Subliminal Mesaj, İlluminati gerçekten var olan birşey.
Fakat bunu eski zamanlarda örgütler kullanırdı.
Ki bu çok acaip bir olay, anlaması çok zor, karışık işler.
Şimdi o konuya girmek istemiyorum.
Çünkü burada konuşulucak şeyler değil.

Bu subliminal mesaj olayını Atiye-Aşkistan klibi ve şarkısı içinde söylendi.
Can Bonomo içinde söylendi. ( Ki yazık, çocuk için söylenmeyen kalmadı. )

İnsanlarımız gerçekten cahil.
Ellerinin altında net denilen şeye girip araştırmak yerine dangozun birinin ortaya attığı lafa inanmayı tercih ediyor.
Rihanna'nın klibinin yasaklanma sebebi İlluminati değil çok fazla cinsel öge içermesi.

Ve evet, madem klipte lluminati var.
Bana şarkıda klipte neden komik geliyor?
Neden izleyesim gelmiyor?
Neden şeytana tapmıyorum?
Neden gidip kötü şeyler yapmıyorum?

İşte ben de onu diyorum subliminal mesaj bu anlamda inandırıcı gelmiyor bana benim beynim yıkanmıyor Türkiye'de onbinlerce seveni var onların beyni yıkanmıyor kimin beyni yıkanıyor
Rihanna dinlemiyorum ama dinlediğim bir sürü anti religion b.m grubu var onların açık açık sözlerini dinlerken bile beynim yıkanmıyor şahsen
subliminal mesajla mı yıkanacak :KK37:
İnançlı biri olmayabilirim ama gidip şey de olmuyorum yani :KK37:

İşte ben de onu diyorum subliminal mesaj bu anlamda inandırıcı gelmiyor bana benim beynim yıkanmıyor Türkiye'de onbinlerce seveni var onların beyni yıkanmıyor kimin beyni yıkanıyor
Rihanna dinlemiyorum ama dinlediğim bir sürü anti religion b.m grubu var onların açık açık sözlerini dinlerken bile beynim yıkanmıyor şahsen

[video=youtube;bnfP_Gfrl4k]http://www.youtube.com/watch?v=bnfP_Gfrl4k[/video]

Ben de fötr şapka takıyorum.
E yani?

Son cümleye koptum yalnız ya. :KK52:

Damalı zemin: Masonik sembolmüş.

İyi o zaman satranç, dama vs oynamayalım. :KK52:
Allah muhafaza şeytana meytana taparız. :KK47:

Off saçma sapan şeyler :KK31:
Algıda seçicilikten başka bir şey değil
Çok kurcalarsan bir sürü örgüt topluluk tarikat vs sembolü vs bulunur
23 sayısına döndü bu iş
Sonsuz tane rakam bir sürü harf bi sürü kelime yok sayıları topluyorlar harf sayısını kelimeleri vs
Aaa yine 23 :KK37:
Saçma yani ......

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Folk metal dinliyorum kılıç kuşanmıyorum
Black dinliyorum şeytana tapmıyorum
Darkwave depressive dinliyorum intihar etmiyorum
Heavy trash dinliyorum hedonist değilim :KK37:

Asıl illuminati arabesk şarkılarında var bence.:KK53:
Arabeski dinleyip dinleyip intihar edenler çok var.

Off saçma sapan şeyler :KK31:
Algıda seçicilikten başka bir şey değil
Çok kurcalarsan bir sürü örgüt topluluk tarikat vs sembolü vs bulunur
23 sayısına döndü bu iş
Sonsuz tane rakam bir sürü harf bi sürü kelime yok sayıları topluyorlar harf sayısını kelimeleri vs
Aaa yine 23 :KK37:
Saçma yani ......

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Folk metal dinliyorum kılıç kuşanmıyorum
Black dinliyorum şeytana tapmıyorum
Darkwave depressive dinliyorum intihar etmiyorum
Heavy trash dinliyorum hedonist değilim :KK37:

Aynen öyle!
Ben de yillardir bu tarzlari dinlerim ama cok sükür düsüncelerime benden baskasi dokunamiyor. :KK53:
Ben sanatcilarin bu olayi ilgi cekmek icin yaptigini düsünüyorum. Bilincalti mesajlari bu kadar acik acik verilmez cünkü. Bilirsiniz reklamin iyisi kötüsü yoktur, ünlüler de bu yolu seciyor. Yok sarkisinda su sözler geciyormus, yok bu sözler böyle böyle etkiliyormus. Yahu bu ülkede ne zamandan beri büyük cogunluk Ingilizce anlar oldu. :KK14:

Bana göre insanlari etkileyen ve uyutan bir sey varsa o da televizyon. Tv sayesinde hersey o kadar normallesti, o kadar magazinimsi bir hale büründü ki normalde sok olup uzun süre etkisinden cikamayacagimiz olaylara artik tepki bile göstermiyoruz. Izlerken bilincli olmak gerek..

Pamuk katiliyorum madem kliplerde illüminati var neden ben popüler kültüre isinamadim bir türlü. Halbuki ben de o sarkicilari dinliyorum, kliplerini izliyorum. Shakira icin de deniyor mesela bu (tek gözünü saciyla kapattigi resmi oldugu icin :KK53:) Ne zamandir dinliyorum kadini, kliplerini izliyorum. Su zamana kadar coktan koyun olmam gerekirdi benim de. :KK37:

Ben böyle bir örgüt varsa bile bu kadar basit seylerle ugrasmak yerine daha etkili yollarla insanlari etkileyebilecegini düsünüyorum.

Ayrica din konusunda konusulacak o kadar cok sey var ki keske burasi yeri olsa. Sadece sunu söyleyeyim; kimse kimseyi Islamdan uzaklastirmaya, yozlastirmaya calismiyor hatta tam tersi bir durum söz konusu.

Bu arada merhabalar efenim... :87: :KK54:

Lady Gaga çok itici ya öyle böyle değil bence
Farklılığı seven biri olarak ona hiç yakıştırmıyorum çok zorlama eğreti duruyor resmen
Şarkılarını bilmiyorum ama tipi itiyor beni

X