- 20 Haziran 2011
- 2.393
- 3
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu illuminati olayını yıllardır çözemedim yahu
Eğer öyle bi şey varsa ki var diyorlar beyin yıkamayı nasıl yapıyorlar onu da anlamıyorum
Subliminal mesaj olayına da inanmıyorum açıkçası beyin yıkamak bu kadar kolay olamaz
Rihannanın bi klibinde princess of illuminati yazıyordu duvarlarda birkaç saniye gösteriliyordu sadece
Subliminal mesajsa şuan beynimizin yıkanmış olması gerekiyordu ama bana şahsen bu tür gizli örgütler hep komik gelmiştir hala daha öyle geliyor
Sertab Erener'i bile hareketleriyle illuminati üyesi olmakla suçlamışlardı eurovisionda yaptığı bir hareket onların sembolüymüş
Birkaç hafta önce de Can Bonomo için söylediler aynı şeyi
İlginç
İşte ben de onu diyorum subliminal mesaj bu anlamda inandırıcı gelmiyor bana benim beynim yıkanmıyor Türkiye'de onbinlerce seveni var onların beyni yıkanmıyor kimin beyni yıkanıyor
Rihanna dinlemiyorum ama dinlediğim bir sürü anti religion b.m grubu var onların açık açık sözlerini dinlerken bile beynim yıkanmıyor şahsen
subliminal mesajla mı yıkanacak
İnançlı biri olmayabilirim ama gidip şey de olmuyorum yani
İşte ben de onu diyorum subliminal mesaj bu anlamda inandırıcı gelmiyor bana benim beynim yıkanmıyor Türkiye'de onbinlerce seveni var onların beyni yıkanmıyor kimin beyni yıkanıyor
Rihanna dinlemiyorum ama dinlediğim bir sürü anti religion b.m grubu var onların açık açık sözlerini dinlerken bile beynim yıkanmıyor şahsen
subliminal mesajla mı yıkanacak
İnançlı biri olmayabilirim ama gidip şey de olmuyorum yani
Son cümleye koptum yalnız ya.
Folk metal dinliyorum kılıç kuşanmıyorum
Black dinliyorum şeytana tapmıyorum
Darkwave depressive dinliyorum intihar etmiyorum
Heavy trash dinliyorum hedonist değilim
Asıl illuminati arabesk şarkılarında var bence.
Arabeski dinleyip dinleyip intihar edenler çok var.
Off saçma sapan şeyler
Algıda seçicilikten başka bir şey değil
Çok kurcalarsan bir sürü örgüt topluluk tarikat vs sembolü vs bulunur
23 sayısına döndü bu iş
Sonsuz tane rakam bir sürü harf bi sürü kelime yok sayıları topluyorlar harf sayısını kelimeleri vs
Aaa yine 23
Saçma yani ......
Folk metal dinliyorum kılıç kuşanmıyorum
Black dinliyorum şeytana tapmıyorum
Darkwave depressive dinliyorum intihar etmiyorum
Heavy trash dinliyorum hedonist değilim
Kör Olacaksın Bırak Artık..
Bu Saatte Örgü mü Olur..