Dostlarımla Sohbet Topiği

Sen artık yoğun bir insansın Benimde nasıl olsun gayet güzel gidiyor Leydim.
Kaytarmadan çalışmalarıma devam ediyorum Nasip olurda memur olursam
Sana bişeyler ısmarlarım belki

Sen bu çalışmayla mutlaka istediğin yere gelirsin bayadır düzenli çalışıyorsun çünkü
Oleey bekliyorum
Ben de birkaç sene sonra peşinden gelirim belki aynı yerde çalışırız

Sen bu çalışmayla mutlaka istediğin yere gelirsin bayadır düzenli çalışıyorsun çünkü
Oleey bekliyorum
Ben de birkaç sene sonra peşinden gelirim belki aynı yerde çalışırız

Hadi bakalım İnşallah

cecenn kpss konularını bitirdin mi canım

Daha bitmedi canım ya düzenli gidiyorum geri dönüşler tekrarlar ama konularım var daha ..

Hadi bakalım İnşallah

Daha bitmedi canım ya düzenli gidiyorum geri dönüşler tekrarlar ama konularım var daha ..

bende önce konuları bitiriyorum tabi ara ara genel tekrar yapıyorum
okul kurs iş güç hepsi bir arada zor yürüyor

Evet ama eski begeniler acilmiyor ya sinir oldum..

Canim nazar degmis saclarina. O da senin dibinde mi yakti ya sigarasini. Hazir yanmisken kahkül kestir iste.

Evet öyle gercekten. Babam cok agresif, hic birseyi, hic kimseyi begenmez, sürekli babanneme bagirir. Ama onun biraz da kisiligiyle alakali sanirim. Genel olarak öyle degilim aslinda, evde cok sinirliyim ama sinirimi bosaltmanin yollarini biliyorum. Cok aglarim mesela ben ama üzüldügüm icin degil sinirlerimi bosaltmak icin. Psikiyatriste gidecegim zaten her türlü, özgüvenimi geri kazanmam lazim.

Sen degisimden cekindigin icin öyle düsünüyorsun bence. Ama su da var ben kahküllerimi uzatmak icin cok ugrasiyorum su an. Kahkül uzatma asamasi berbat. Toplamak istemiyorsun, salinca da gözüne giriyor. Topluyorsun kötü görünüyor, ordan burdan firliyor. Iyi düsün yani.. Istersen shopla ya da taaz.com gibi sitelerle önceden gör nasil durdugunu.

Dışarıda bi köpek gördüm albinoydu çok üzüldüm
Neyseki sahipliydi birileri gezdiriyordu

Pamuk gibidir o.

Bu arada kizlar cok sinirlerim bozuk. Onunla ayni dersaneyi sectigim icin o kadar cok pismanim ki.. Artik katlanamiyorum ona!

Son düzenleme:

Onun değil benim sigaramı yakarken
Rüzgar yüzünden ya biraz da

Kendini iyi hissetmeyen herkesin destek alması gerekiyor zaten,bence de gitmelisin
Ben ağlayamıyorum hiç yaa umutsuz ev kadınlarındaki nermin gibiyim

Neyin var noldu?
Bir şey mi dedi ne yaptı :/

Of şunun uyuyuşuna bakın yaaaa

Yirim..
Bizim de parkin oraya, insanlarin gelip gectigi yere kedi dogurmus, 4 tane minicik minicik bebekler. Icim hic rahat degil, hic uygun bir yerde degiller cünkü..

Canim iyiki yüzüne bir sey olmamis. Ben de elimi azcik yaktim bugün.

Ne güzel iste sulugöz degilsin, kötü durumlar karsisinda güclü duruyorsun. Ben kücükken öyleydim, toplum icinde aglamak ya da birinin beni aglarken görmesi gururuma dokunurdu..

Hem dedi hem yapti...
Canim biliyorsun ben bunun msn ve face sifresini biliyordum, ikisi de ayni zaten. Hatta smsim olmadigi icin msnden gizli paylasimla konusuyorduk. Biz ayrildik, bitti her sey ama bu sifresini degistirmedi, ben de zaten son zamanlarda faceine girmiyordum hic. Tamamen unutmaya calisiyordum onu. Her neyse, ben dersanede sigara icmeye asagiya indigimde bu yanima geldi, hotmail sifremi eski haline getir deyip dövmekle tehdit etti beni, habire döverim döverim diyip durdu. Ben "bilmiyorum, ilgilenmiyorum senin faceinle de msninle de" diyince baya hirpaladi beni, ben de sinirimden agladim.
Aptal bir msn muhabbeti yüzünden beni üzmesi ne kötü. Anladim ki azicik hatrim kalmamis onda... Ne demek dövmek ya!..
Bu hareketinden sonra tamamen sogudum ondan, hatta nefret ettim. O kadar sinirliydim ki elimde olsa birini tutup dövdürttürdüm. Ayrica anlamadigim sey madem güvenmiyor bana, madem böyle bir durumda ilk süphelenecegi kisi benim niye degistirmiyor sifresini?.. Zaten eve gittigimde dayali döseli bir mesaj yolladim ona, ordan baya konustuk. Sürekli küfür edip, beni kötüleyip durdu. Ben gayet sakin ve olgun davrandim, daha dogrusu o sekilde yazdim. Hic sinirlenmedim, gayet düzgün yazdim. Ama o sanki baska biri gibiydi. Hep en cok seven o, iliskide en cok fedakarlik eden o, en cok üzülen, aci ceken o... Ben hic üzülmedim, hic sevmedim, hic fedakarlik etmedim. Eglenip, kullanip attim ben onu..

Su sene bitsin, bir an önce su dersaneden kurtulayim artik, cok sIkIldim gercekten!

Hatta smsim olmadigi icin msnden gizli paylasimla ...

Oof faceden olacak o.
Bu arada smsimiz olmadigi zaman msnden degil de faceden o sekilde konusmamizin sebebi telefondan, 0.facebooku kullanarak yazisabilmek icin. Ben facemi kapatmadan önce 0.faceden mesajlasirdik, faceimi kapatinca böyle bir yol bulduk. Yani bu akillilar niye böyle yapiyorlar demeyin.

Onları uygun bir yere taşısanıza eğer varsa?
Çoluk çocuğun çok olmadığı bi yer olursa daha iyi olur

Aaa yuh artık bence hiç muhattap olma artık,ne demek bunlar ya saçmalamış iyice
Şaka gibi
Hiç üzülme öyle biri için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…