Dostlarımla Sohbet Topiği

cecennim tam onu yazcaktım aşağıdan çağırdılar sınırlı interneti protesto ettiğimiz için topumuz uyarı alabiliriz
Konuştular bi ton yok böylece haksızlık olmayacakmış bilmemne kota geldi ciddi ciddi ya

Ben şuan saçıma bi şey yapmıyorum sinameki aldım kaldı öyle
Çok sık olmasa da aktardan aldığım yağ karışımını diplere sürüyorum banyodan önce
Bu aralar bu kadar yani

Sağol Leydimmm
Kotamı geldi haksızlıkla ne alakası var acaba :44:

Sağol Leydimmm
Kotamı geldi haksızlıkla ne alakası var acaba :44:

Mesela bi oda film indiriyormuş diğer odaların neti yavaşlıyormuş onlar faydalanamıyormuş artık kimse film milm indiremeyecek
Herkes eşit kullanırsa diğer odalarda hız azalmazmış

Oyy cok sagol canim..
Belim incelsin daha ne isterim ben.. Ha bi de sacim uzasin, bi de bi de burnum kücülsün.

Evlenmeye heveslenmek ne güzel bir duygu ya.
Canim zamaninda birlikte yasadiginizi söylemistin yanlis hatirlamiyorsam, o yüzden aliskin degilsindir öyle olmaya. Hep yaninda istiyorsun onu...

çok ayrı bi duygu aynı evde yaşamakla ayrı evde yaşamak ikisinde de sevgilin o senin ama işte illa ki fark ettiriyor bir çatı altında olmak...
ahhhh duygulandım

internete kota mı
yuuuhhh yani yurtta olacak iş mi bu

ya şimdi millet evinde bile kotalıyı zor kullanır. ki 4gb iyice beter
şaka gibi ben hiç bir yurtta böyle olay duymamıştım

Her odanın aynı kotası var
Yani her kişinin
Mesela 3 kişilik oda herkes için 4 gb kota 12 gb oluyor bir odada
İlginç yani

Güzel Marilyn'den güzel bi şarkı geliyor benden size

[video=youtube;8ZRs__rmYMc]http://www.youtube.com/watch?v=8ZRs__rmYMc[/video]

Sac topiginde geziniyorum, bakiyorum Leydim hep konulari tasimis, sabit konular acmis. Yahu bu kizin buralarda yetkisi varmiydi. :44: dedim kendi kendime..
Söyle biraz asagiya bi iniyorum bir bakiyorum eneeee Leydim sac topiginin editörü olmus.
Hayirli olsun canim benim..

Hoşgeldin Slania'm

Güzellik bakım ve kozmetiklerdeyim artık
Saol canım benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…