Dostlarımla Sohbet Topiği

Basim zonkluyor iki gündür, hafiften midem bulaniyor. Pcde biraz duruyorum, dayanamiyorum kapatiyorum. Tvye bakinca bile basim agriyor bu ne ya...
Bugün gidemedim hasteneye carsamba gitmem gerekiyormus.

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Sırf meraktan gittim zaten tutturdukları oldu ama pek bir şey de bilemedi yani :KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Benim görüm de kuvvetlidir
Tarot vs açmam bilmiyorum ama tanımadığım bi insan hakkında ne düşünürsem doğru çıkar
Hiç yanıldığım olmamıştır şimdiye kadar
Niyetini hemen anlarım insanların
Ya da arkadaşlarım ablam falan yapacakları işlerde bana danışırlar :KK1:
O yüzden enerjim hoşuna gitmemiştir belki :KK14:

Canıım sen çok güleryüzlüsün yüz hatların da sert değil ondan pozitif etki bırakıyorsun insanlarda :KK70:

Ben de inanmam fala ama falsiz da kalmam. :KK1: Yani kimisi var faldan sonra hayatinda olup bitenleri fala göre degerlendiriyor, bilmis mi bilmemis mi diye hatirliyor sürekli falcinin dediklerini. Kafayi takiyor iyice. Ben böyle yapamam iste, gerek yok o kadar ciddiye almaya. O an icin eglenmeye gidiyorum ben falciya. Sen de takilma bosver. Bu adam biraz gicik bir tipe benziyordu zaten. Falcidan falciya cok fark ediyor. Diger kadina baktirsaydik bambaska seyler diyecekti mesela. Acikcasi ben onlarin birseyler bildigini sanmiyorum, kimisi diyor yok üc harfliler müc harfliler yok artik o kadari da abarti. Onlar sadece fal bakmada ve insanlari ilk bakista tanima konusunda tecrübeliler, bir de senin gibi yetenekleri var. Yoksa gelecegi bilebilme gibi büyük yetenekleri oldugunu sanmiyorum o basit insanlarin.

Aynen öyle yüz hatlarim yumusak. Saclarim siyahken daha iyi hissediyordum o yüzden kendimi, daha soguk ve sert görünüyordum. Dogal sac rengim cok yumusak gösteriyor beni. Saclarim siyahken diplerim geldiginde herkes yüz hatlarin cok yumusamis diyordu. Simdi saclarima dokunmamak icin zor tutuyorum kendimi. :KK53:

Basim zonkluyor iki gündür, hafiften midem bulaniyor. Pcde biraz duruyorum, dayanamiyorum kapatiyorum. Tvye bakinca bile basim agriyor bu ne ya...
Bugün gidemedim hasteneye carsamba gitmem gerekiyormus.

Ben de inanmam fala ama falsiz da kalmam. :KK1: Yani kimisi var faldan sonra hayatinda olup bitenleri fala göre degerlendiriyor, bilmis mi bilmemis mi diye hatirliyor sürekli falcinin dediklerini. Kafayi takiyor iyice. Ben böyle yapamam iste, gerek yok o kadar ciddiye almaya. O an icin eglenmeye gidiyorum ben falciya. Sen de takilma bosver. Bu adam biraz gicik bir tipe benziyordu zaten. Falcidan falciya cok fark ediyor. Diger kadina baktirsaydik bambaska seyler diyecekti mesela. Acikcasi ben onlarin birseyler bildigini sanmiyorum, kimisi diyor yok üc harfliler müc harfliler yok artik o kadari da abarti. Onlar sadece fal bakmada ve insanlari ilk bakista tanima konusunda tecrübeliler, bir de senin gibi yetenekleri var. Yoksa gelecegi bilebilme gibi büyük yetenekleri oldugunu sanmiyorum o basit insanlarin.

Aynen öyle yüz hatlarim yumusak. Saclarim siyahken daha iyi hissediyordum o yüzden kendimi, daha soguk ve sert görünüyordum. Dogal sac rengim cok yumusak gösteriyor beni. Saclarim siyahken diplerim geldiginde herkes yüz hatlarin cok yumusamis diyordu. Simdi saclarima dokunmamak icin zor tutuyorum kendimi. :KK53:

Geçmiş olsun Slania'm
Gitmen lazım artık doktora :/
Gözden kaynaklı kesin

Ben de sırf meraktan gittim tutturdukları çoğu şey zaten görünüşe bakarak söyledikleriydi :KK1:

Bence böyle çok tatlısın canım
Çok keskin hatlı olmak bazen dezavantaj
Adamın da dediği gibi insanlara itici gelebiliyor ilk başta

Geçmiş olsun Slania'm
Gitmen lazım artık doktora :/
Gözden kaynaklı kesin

Ben de sırf meraktan gittim tutturdukları çoğu şey zaten görünüşe bakarak söyledikleriydi :KK1:

Bence böyle çok tatlısın canım
Çok keskin hatlı olmak bazen dezavantaj
Adamın da dediği gibi insanlara itici gelebiliyor ilk başta

Sagol canim... :KK54: Carsamba kesin gidiyorum...

O abartti ya kesinlikle itici degilsin. Sadece görüntün biraz soguk o kadar, onun sebebi de keskin hatlara sahip olman ve Türklere pek benzememen. Bilirsin bizim milletimiz Türk'e benzeyenleri sicak bulur, bkz. Latinler. :KK1:

Istersen bir dahakine ablanin dedigi yere gidelim. :nazar:

selammmmmmmmmmmmmm

Selam canim. :KK3:

selammmmmmmmmmmmmm

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Sagol canim... :KK54: Carsamba kesin gidiyorum...

O abartti ya kesinlikle itici degilsin. Sadece görüntün biraz soguk o kadar, onun sebebi de keskin hatlara sahip olman ve Türklere pek benzememen. Bilirsin bizim milletimiz Türk'e benzeyenleri sicak bulur, bkz. Latinler. :KK1:

Istersen birdahakine ablanin dedigi yere gidelim. :nazar:

Selam canim. :KK3:

Evet bir dahakine ona gidelim :KK1:
En iyisini bulana kadar durmak yok :KK53:
Farklı bir deneyim oluyor hoşuma gitti bu iş benim :KK1:

Son düzenleme:
Bugün açıcı aldım,iyice inceledim saçımı yok dedim bu saç imkanı yok homojen açılmaz
2.kere de ben açmam asla
Saçlarımı bunca zaman boyadım hala hızlı uzuyor sağlıklı parlak
Küstürmek istemiyorum saçlarımı
O yüzden karar verdim tekrar siyaha boyuyorum bu renk farklılıklarının kapanması için
Daha sonra ilerde açıcı kullanırım tek seferde homojen açılır saçım
Yarın boya ile değiştireceğim açıcıyı
Mavi siyah yapmayacağım bu sefer dönüşü düz siyahtan çok daha zor
Mat kömür siyahı yapacağım

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Evet bir dahakine ona gidelim :KK1:
En iyisini bulana kadar durmak yok :KK53:
Farklı bir deneyim oluyor hoşuma gitti bu iş benim :KK1:

Tabi cok eglenceli. En güzelinden kahveni iciyorsun, sohbet ediyorsun, degisik yorumlar aliyorsun. :KK1:

Bugün açıcı aldım,iyice inceledim saçımı yok dedim bu saç imkanı yok homojen açılmaz
2.kere de ben açmam asla
Saçlarımı bunca zaman boyadım hala hızlı uzuyor sağlıklı parlak
Küstürmek istemiyorum saçlarımı
O yüzden karar verdim tekrar siyaha boyuyorum bu renk farklılıklarının kapanması için
Daha sonra ilerde açıcı kullanırım tek seferde homojen açılır saçım
Yarın boya ile değiştireceğim açıcıyı
Mavi siyah yapmayacağım bu sefer dönüşü düz siyahtan çok daha zor
Mat kömür siyahı yapacağım

Dur yapma! :KK45:
Cok ugrastin saclarini acmak icin, siyaha boyarsan o kadar ugrasin bosa gider. En azindan acik kahveye boya ama siyaha boyama. Siyahtan dönmenin ne kadar zor oldugunu biliyorsun. Renk farkliliklarini 5.1 ile kapatabilirsin, o kadar koyu degil saclarin ama siyah cok radikal bir karar olur ya bütün emegin bosa gider. :KK50:

Tabi cok eglenceli. En güzelinden kahveni iciyorsun, sohbet ediyorsun, degisik yorumlar aliyorsun. :KK1:

Dur yapma! :KK45:
Cok ugrastin saclarini acmak icin, siyaha boyarsan o kadar ugrasin bosa gider. En azindan acik kahveye boya ama siyaha boyama. Siyahtan dönmenin ne kadar zor oldugunu biliyorsun. Renk farkliliklarini 5.1 ile kapatabilirsin, o kadar koyu degil saclarin ama siyah cok radikal bir karar olur ya bütün emegin bosa gider. :KK50:

Annem de öyle söyledi koyu kestane falan yap bari dedi ama ben orta tonlar kullanamam :/
Daha önce de demiştim ya ortası yok bende ya platin ya siyah ya da farklı renkler :KK1:
Siyahı da özledim hem
En azından tecrube etmiş oldum açıcık kullanmadan önce doğal yöntemler açıyormuş gerçekten rengi
Yine öyle yaparım :KK31:

Son düzenleme:
Annem de öyle söyledi koyu kestane falan yap bari dedi ama ben orta tonlar kullanamam :/
Daha önce de demiştim ya ortası yok bende ya platin ya siyah ya da farklı renkler :KK1:
Siyahı da özledim hem
En azından tecrube etmiş oldum açıcık kullanmadan önce doğal yöntemler açıyormuş gerçekten rengi
Yine öyle yaparım :KK31:

Bu ziyaretciler ne ya?

Canim söyle diyim siyah ile koyu kahve cok yakin gibi görünseler de aslinda cok farkli renkler. Su acidan farkli; siyah koyu kahveye göre daha zor aciliyor. Senin siyah askini biliyorum ama inan kahve (4.0) bile üst üste boyaninca bir süre sonra dogal siyaha dönüsüyor. Daha önceden koyu kahve boyadin mi bilmiyorum ama en azindan koyu kahveyi bir dene, begenmezsen siyah boyarsin.

Bu ziyaretciler ne ya?

Canim söyle diyim siyah ile koyu kahve cok yakin gibi görünseler de aslinda cok farkli renkler. Su acidan farkli; siyah koyu kahveye göre daha zor aciliyor. Senin siyah askini biliyorum ama inan kahve (4.0) bile üst üste boyaninca bir süre sonra dogal siyaha dönüsüyor. Daha önceden koyu kahve boyadin mi bilmiyorum ama en azindan koyu kahveyi bir dene, begenmezsen siyah boyarsin.

Bilmiyorum ki ...
Kömür gibi saçlarımı çok özledim saçta doğal renkleri sevmiyorum
Kendi saç rengim olmadığı sürece doğal hiçbir renk istemiyorum
Kuaföre de verecek param yok bu aralar homojen açmak için saçımı

Napiyonuz kizceler? :KK3:
Ben sigarami ictim kahvemi ictim rahatim valla... :KK14: :126:
Kimsecikleri yok ya nerelerdesiniz?

Bilmiyorum ki ...
Kömür gibi saçlarımı çok özledim saçta doğal renkleri sevmiyorum
Kendi saç rengim olmadığı sürece doğal hiçbir renk istemiyorum
Kuaföre de verecek param yok bu aralar homojen açmak için saçımı

Off ben de... :KK69:
Ama artik tövbe ettim saclarima boya degdirmicem. Ben de senin gibi ara renkleri sevmiyorum seni cok iyi anliyorum bir kere boyadin mi sevdigin renge kurtulman cok zor oluyor.
Simdi ne desem bilemedim, boyarsan istedigin olacak, mutlu olcaksin, kendini iyi hissetceksin ama ayni zamanda basa döneceksin bütün emegin bosa gidecek...
Kesin kararin mi?

Napiyonuz kizceler? :KK3:
Ben sigarami ictim kahvemi ictim rahatim valla... :KK14: :126:
Kimsecikleri yok ya nerelerdesiniz?

Off ben de... :KK69:
Ama artik tövbe ettim saclarima boya degdirmicem. Ben de senin gibi ara renkleri sevmiyorum seni cok iyi anliyorum bir kere boyadin mi sevdigin renge kurtulman cok zor oluyor.
Simdi ne desem bilemedim, boyarsan istedigin olacak, mutlu olcaksin, kendini iyi hissetceksin ama ayni zamanda basa döneceksin bütün emegin bosa gidecek...
Kesin kararin mi?

İyiyim Slania'm birazdan çıkacağım ben de
Ben arada geliyorum asayiş berkemal mi bakıyorum sonra gidiyorum :KK37:

Evet kesin kararım :KK31:
Düz mat bir saç istiyorum artıık :84:

Son düzenleme:
İyiyim Slania'm birazdan çıkacağım ben de
Ben arada geliyorum asayiş berkemal mi bakıyorum sonra gidiyorum :KK37:

Evet kesin kararım :KK31:
Düz mat bir saç istiyorum artıık :84:

Simdi annemin saclarini boyadim koyu kahveye, boya sacindayken böyle simmmsiyah görünüyor bir hosuma gitti ama... Simdi yikiyor saclarini, ne güzel paril paril olcak saclari.
Özendim simdi bak... :KK31:
Canim ne diyim ki boya bari, mutlu olacaksin, saclarin eskisi gibi paril paril olcak, dedigin gibi düz renk olacak. Peki ilerde actircagin zaman ne yapacaksin? Kuaföre mi gitceksin? Bir de mavi siyah mi düz siyah mi? Mavi siyah boya bence. Yansima rengi acilma zorlugunu etkiler mi ki? :26: Hani demistin ya mavi siyah zor aciliyor diye.

Hastayım bu aralar keyfimde yok bakıp çıkıyorum :KK31:

Gecmis olsun canim... :KK54:
Kimsecikler yok bu aralar...

Evet Leydm grip boğaz ağrısı karışık :KK1:

Geçmiş olsun cecennim :KK54:

Simdi annemin saclarini boyadim koyu kahveye, boya sacindayken böyle simmmsiyah görünüyor bir hosuma gitti ama... Simdi yikiyor saclarini, ne güzel paril paril olcak saclari.
Özendim simdi bak... :KK31:
Canim ne diyim ki boya bari, mutlu olacaksin, saclarin eskisi gibi paril paril olcak, dedigin gibi düz renk olacak. Peki ilerde actircagin zaman ne yapacaksin? Kuaföre mi gitceksin? Bir de mavi siyah mi düz siyah mi? Mavi siyah boya bence. Yansima rengi acilma zorlugunu etkiler mi ki? :26: Hani demistin ya mavi siyah zor aciliyor diye.

Gecmis olsun canim... :KK54:
Kimsecikler yok bu aralar...

Aldım boyayı bugün :KK62:
Düz 1.0 siyah
Duruma göre bakarım renk farklılıkları olmazsa ben açarım eğer yine farklı farklı akarsa kuaföre giderim
Slania'm en zor açılan saç mavi siyah,kuaförlerin etik kuralıymış hatta kar amacıyla mavi siyah saç açılmaz derler hep

Son düzenleme:
cecennim imzan çok güzelmiş bu arada :nazar:

Kendi kendime konuşuyorum nerdesiniz :99:
Gidip bizim çılgınları bulayım bari :KK14:

Son düzenleme:
X