- 29 Nisan 2011
- 14.226
- 112
merhaba ladycim sana bişey danışmak istiyorum bu konuda baya kişiye yardımcı olmuşsun ve bilgin var anladığım kadarıyla)
ben saçlarımdan muzdaribim pilatindi üstüne 3 kere normal boya yaparak yaktım oldukça yandı hatta koptu bazı kısımları saçımın malesef en son koyu kumrala boyamıştım ve oldukça kapatmıştı rengi 1 buçuk ay oldu yaklaşık bakımlarla falan kendine getirmeye çalıştım saçı maşa,föne ara verdim bir süre şuanda renk akmaya başladı ara yansımalı ışıltı gibi oldu koyu kumraldan saçlarım..en son saçlarım yanınca kısa kestrdim tabi bununda etkisi oldu canlanmasında ben şimdi tekrardan yaza kadar pilatine dönmek istiyorum sence nasıl bir yol izlemeliyim yavaş yavaş açarakmı yapmalıyım yoksa birden pilatinmi yaptırmalıyım:26:böyle kötü bir deneyim yaşadığım için cesarette edemiyorum birden yaptırmaya fikirlerini bekliyorum canım
Hoşgeldin
Platin üzerine pigmentasyon yapılmadan boyanırsa hem boya tutmuyor çabuk akıyor
Üst üste boyanınca da yanıyor malesef
Birden platin yapma sakın
Yaza kadar açık tonlara boyayıp rengi kırabilirsin saçın 6 ise 7-8 tonlarına boya
Platin için açıcı kullanmak zorundasın ama 6 numara saçı birden açmak başka daha açık saçı açmak başka
Saç rengini solduran kürler yap mesela sinameki kürü açıyor saç rengini bakım da olmuş olur böylece
Yaza doğru da açıcı kullanırsın fazla bekletmeyeceğin için yıpranma da az olur